Ako jej prejaviť môj záujem o ňu?

Príspevok v téme: Ako jej prejaviť môj záujem o ňu?
Danielo

Zdravím, chcel by som zpoznať vaše názory a nápady ako dievčaťu prejaviť svoj záujem a náklonnosť k nej. Páči sa mi jedno dievča ktoré stretávam v partii keď ideme niekam von. Veľmi ma priťahuje a ja neviem ako jej dať najavo že mám o ňu záujem. Som taký trošku hanblivejší a zdržanlivejší typ človeka takže nemám odvahu len tak sa jej opýtať či ma nechce za svojho frajera. Chcem ísť nato nejak nenápadne aby si to sama všimla že mám o ňu záujem a aby mi tým mojím nenápadným prejavovaním záujmu začala aj ona dávať najavo svoju náklonnosť ku mne. Proste nechcem sa jej to priamo opýtať lebo čo ak z jej strany nieje záujem a potom sa pred ňou strápnim ako sa mi to už raz u jednej stalo.
Ako sa k nej správať aby som bol pre ňu príťažlivý a aby ona zpoznala že k nej niečo viac cítim ako k iným. Proste že tam nieje len kamarátstvo ale aj nejaká tá vášeň. Čo mám robiť v jej prítomnosti? Akými signalmi jej to dať najavo že sa mi páči?

Dík

kitty s.

No tak v prvom rade tie naznaky musia byt take aby si ich vobec vsimla :) myslim ze uplne staci usmev + viac si ju vsimaj , rozpravaj sa s nou a potom ju jednoznacne niekam pozvi. Ak pozvanie prijme je jasne ze jej asi nie si lahostajny ;)

Tono45

Dopadne to tak, ze ty budes mudrovat a filozofovat na internete, ze ako ju mas nenapadne zbalit, milo a slusne ju niekam pozvat, lebo si citlivy a hanblivy...A medzitym ti ju niekto vyfukne (mozno z tej partie) a to stylom, ze k nej tupo pride a chyti ju za ruku a povie jej nieco v style: hej ty, pod von...A ona pojde a este ho bude aj lubit. A ty si budes buchat hlavu o stenu, ze si sa nerozhybal skor :-)

m8

mozno bude potrebovat s niecim pomoct ponukni jej svoju pomoc, vsimaj si co ma rada a umozni jej to co ma rada..co ja viem povie ze chce ist na hrad vymysli plan, povie ze chce vidiet hento tamto vymysli daco, povie ze nieco nevie, nauc ju to ked tak sa to prv nauc ty:D a take gesta...to zenu prilaka bude chciet s tebou travit cas mozno sa zamiluje spoznate sa viac budete sa rozpravat a kdo vi mozno to vyjde mozno je ta prava osudova alebo prides na to ze to nejde ze ta nechce alebo je to nejaka blbost..vela stastia

[zruseny35]

pozvi ju niekam von-kino,obed v mekáči,len tak na prechádzku a spoznávajte sa..ak by ta odmietla viac ako raz-tak vieš ,že šancu nemas..

kafe

ach chlápätko moje milené :) to že si hanblivejší a zdržanlivejší vôbec nevadí. Len sa nauč byť sám sebou, na chlapovi je to veeeeľmi príťažlivé ak je proste normálny, slušný, pozorný, všímavý... a CHLAP! NIE HRAŤ pózy, nahodiť nejaké správanie, postoj tela, robiť niečo čo ti neni prirodzené.. to vyzerá smiešne. Ty proste nie si bulo, nesnaž sa zvádzať. Už ťa napadlo niekedy, že normálnu babu priťahuje to, aký chalan je? Proste s ňou stráv pár pekných chvíľ len vy dvaja, zavolaj ju von, bavte sa (lietajúci tanier, badminton, bicykel..), rozprávajte sa (záujmy, súrodenci, škola..) a ak stretnutia neodmieta.. povedz jej že je ti s ňou veľmi dobre a máš ju rád. A ak stále bude prijímať tvoju pozornosť a stretávať sa s tebou, môžeš ju skúsiť pobozkať. Ďalej to už snáď zvládneš sám a nebudeš potrebovať návody :) používaj aj svoj mozog a fantáziu.

wastebasket

normalne ju nekam pozvi. Ak uz nedokazes ani to aby si ju oslovil a pozval niekam tak si slaboch ktory si nezasluzi aby nejaku mal. Naber odvahu a nevahaj. Ak ti ta baba stoji zato tak smelo do toho.

ladyblack

Vzdy ked budes stat vedla nej, tak lavu ruku si daj za hlavu, pravou na rozkrok, nohy si preplet jednu cez druhu a naklon sa smerom dolava a hlavu si daj do zaklonu, to by malo zabrat, zarucene sa ti dostane jej pozornosti. Potom sa jej mozes spytat napr v kolkych rokoch prvykrat menstruovala :D

Danielo

No myslel som to tak že ako sa mám správať, aký postoj tela pri nej nahodiť, načo sa jej pýtať, ako s ňou rozprávať, ako hýbať telom a tak.

ladyblack

A ked ti toto nestaci, vymysli nieco sam. Nik ti nebude teraz vymyslat nejake tvoje triky na to ako ju dostat. Ja ako zena mam ale najradsej priamost, a nie ked si zo mna muz robi pokusneho kralika a skusa na mna nejake finty ci sa chytim ci nie. Niekedy je to dost zjavne a to ma iba viac odradza.