Co na tebe milujem?

Príspevok v téme: Co na tebe milujem?
amorka

Ahojte :) mnohi tu riesia vztahove problemy a mna naopak zaujima nieco ine, co milujete vy na svojej polovicke? Ake drobnosti to boli, do ktorych ste sa zamilovali? A dalsia otazka pre tych v manzelstve, ako ste vedeli, ze je to ta/ten, s kym chcete stravit zvysok zivota a mat deti? Dufam, ze prispejete a bude to prijemne citanie :)

MultiLevel

Drobnosti - vedel ma pocuvat ako malokto. Velmi rychlo sme zistili, ze mame takmer totozne myslenie, pricom nemozem povedat, zeby sme boli povahovo rovnake osobnosti, ale velmi casto aj po rokoch myslime na rovnake veci, zaujmu nas rovnake detaily, premyslame nad rovnakymi vecami, riesime v hlavach tie iste otazky. Ja som divna, ale zamilovala som sa aj do jeho zlych vlastnosti a ostalo mi to do dnes. "Pacilo" sa mi, ako sa vedel hnevat, ako vedel byt nervozny a podrazdeny :) Jednoducho to bol prvy chlap, u ktoreho som zle vlastnosti akceptovala, neriesila ale naopak, brala ako prirodzenu sucast osobnosti.
A ze ako som vedela, ze s nim chcem stravit zivot? Aj skrz to, co opisujem vyssie. Nemame urcite idealny vztah, ale ked ma clovek volu, chut a odhodlanie menit aj zle veci na dobre, tak mozu byt obaja stastni a spokojni. Davame si slobodu, doverujeme rozhodnutiam toho druheho...bol to prvy clovek od ktoreho som cosi take pocitila, preto som vedela, ze prave s nim chcem stravit zivot :)

tinawell

Ahoj, ja svojho priateľa ( o mesiac už manžela ) milujem preto, lebo je dobrý, vie si ma ochrániť, stará sa o mňa...Ja na ňom milujem proste všetko. Poznáme sa od kedy som mala 15, keď som mala 17 sme spolu začali chodiť, teraz mám 25 a stále sme spolu, dá sa povedať že som ani nejaký iný vážny vzťah nemala, len také tie "detské lásky", ale som rada že on je ten s kým som a dúfam že s ním budem do konca života. Nikdy mi nebol neverný, vo všetkom si rozumieme, vo všetkom sa zhodneme, vo všetkom si pomôžeme. Proste, našli sme sa a tých 8 rokov ho milujem každým dňom viac a viac. Proste sa mi páči, ako som tu už spomínala, na ňom všetko, ale najviac oceňujem na mužoch to, ak si vie priateľku chrániť, ak jej dáva najavo že je preňho jediná, ak sa neotáča za inými.. :)

liberta25

milujem ho uz len preto, ze je. ze ho mozem milovat. a vazim si ho, lebo je cestny, poctivy, nesebecky a mnoho dalsich veci.

_meno

ahoj amorka

city su nieco co nevytvara clovek - su mu predpripravene Bohom ako cely nas zivot.

spoznas to podla toho ze ty ten cit nevytvaras a on tu stale je :)

.. inak povedane nenajdes za tym dokaz, pricinu, zdroj preco sa deje co sa deje Boh sa nepyta ludi, Boh vytvara ludi ;)

preto su city take krasne lebo sa nedaju ovladat, daju sa len usmernovat, realizovat, prejavovat :) :)

stastny clovek prejavuje svoje stastie vsade - lebo sa naucil seba usmernovat a toto usmernovanie poskytuje aj ostatnym :)

argumenty z mozgu existuju len pokial ich vytvarame, city pretrvavaju navzdy

zivot je krasne dobrozdruzstvo :)

krasny vecer amorka :) :)

ahink

Mam ta rad. Mam rad tvoju povahu. Tvoj smiech. Usmev. Tvoj hlas. Aj to ako sa ma pytavas ci smies ku mne si lahnut. A bude hlupe ak napisem ze mam rad aj tvoje hnevanie zduvanie ziarlenie. Mam rad tvoju nedokonalost. To aka si dobra. Citliva. Nadherna. Rad si pozeram co si varila:) no nerad ale slintam:) Si nadherna. Oblecena a aj naha. Chybas mi ked sa akoze hnevas.hnevame. Si krasne oddana. Za co by ta vymenil? Neviem ci nieco také je.

...toto mi naposledy napisal a poslal niekto mne velmi blizky..najblizsi..lt mt

KjutOliva

Musis vediet milovat toho druheho taky aky je, netvar sa, ze jej chyby su nieco dobre, ale jej chyby este viac dotvaraju to kym je :) Na svojej zene milujem vsetko, ci uz to je jej zamilovanost, to ako dokaze byt ako malinka, obrovske debaty, krasne telo ale niekedy aj tu jej naladovost a to aka je casto zdeptana z nicoho , proste celok :)