Seriozne zoznamenie

Príspevok v téme: Seriozne zoznamenie
Sagron69

Uz som dnes reagoval v jednej teme na to o com chcem napisat. Som rozvedeny, mam 45 rokov, "stale" pracujem a tak mi neostavaju prilezitosti na zoznamenie s nejakou spriaznenou dusou. Takou s ktorou si mozem pokecat, mozno zajst na kavu, zasmiat sa, zabavit s tajnym zelanim ze z toho bude nieco viac. Teda nie flirt, alebo sex na jednu noc, proste partnerku. Som osamely a vecery su strasne tazke, prazdne a bezvyznamne. Hladam, hladam ale neviem kde. Rozne zoznamovacie portaly chcu len vytiahnut peniaze a nic neponukaju. Mozno len falosne sny, falosnu nadej a pocit ze este niekoho mozem najst. Preto pisem o svojom "probleme" sem, dufam ze tu najdem odpoved u ludi s podobnym osudom. Ci znova len falosna nadej?

Janno82

Rocketman, možno trošku tvrdšie povedané, ale dá s tým súhlasiť. Tak isto aj s tým, čo napísala liberta25 či tojejedno. Ale chýba mi v tom to pomyslené ,,B", resp. nejaký dodatok, ak to tak môžem povedať a ten si myslím, že napísala oui..

oui..

nuz, z takehoto pristupu chlapa by mi bolo smutno, polutovala by som ho, ale ked by o mna zacal prejavovat zaujem, zdrhla by som. nie preto, ze by bol zly clovek, ale preto, ze si nedokaze najst zaujmy a bala by som sa, ze jeho jedinou zalubou budem ja a moje zaluby. mozno to znie egoisticky, ale rada by som mala cloveka, s ktorym mozme zdielat a prelinat svoje zivoty, nie takeho, ktory si vytvori zivot na zaklade mna.

namiesto hladania zeny zacni hladat nieco, cim si naplnis tu svoju existenciu. najdi, co mas rad, zaci si ten zivot zveladovat tak, aby Ta bavil aj bez zenskej a potom uvidis, ze niekde tam stretnes aj tu osobu, s ktorou si budete rozumiet.

vyser sa na take reci, ze zoznamovanie je trh a podobne. mozes sa tomu prisposobovat, ale potom budes robit vsetko len preto, aby si bol ziadany. budes sa snazit dobre vyzerat, mat zaujimave hobby, zamestnanie, nazory.. cokolvek, aby si bol "in" a pritazlivy. osrat vztahy, ktore vznikaju preto, lebo sa stretli dva dostatocne atraktivne kusy. pre mna je vztah o tom, ze stretnem cloveka, ktory je sam sebou a viem ho mat rada takeho a on dokaze akceptovat mna taku, ako naozaj som, s mojimi zaujmami, pozitivami a chybami zaroven. bez toho, aby som sa musela stale prehybat ako palica a prisposobovat tomu, co je aktualne "trendy" a co sa paci dotycnemu cloveku.

tojejedno

Este by som dodal ze nie je dolezite to co si zazil a to ake to bolo tazke , dolzeite je co s tym hodlas robit.

MAs dve mosnosti , bud sa cez to prenesies u uvedomis si ze je to len docasny stav a vlastne sucast zivota , kedze k zivotu patria pady rovnako ako vzostupy , alebo sa budes utapat v smutku a pomalicky "kracat do hrobu"

Uvedom si jedno , ze absolutne nikoho nezaujima co si zazil a aj keby sa tu objavila dobra vila Amalka ktora bude tvrdit ze je jej luto cim si si presiel ver ze jej to bude na druhy den sedem...

Proste takto to funguje a ci uz sa to zda byt niekomu fer alebo nie , urob sam sebe tu laskavost a zabudni na to co bolo a zacni si budovat novu cestu , nevies si ani len predstavit co vsetko krasne ta v zivote este len caka ,, staci sa len oprasit a ist dalej :)

Rocketman

tojejedno- uplne s tebou suhlasim. Nie je nic horsie ako ked sa niekto zacne utapat a lutovat sam v svojom neuspechu. A co caka? Nejaku lutost, ze si ho teraz niekto vsimne?

tojejedno

Sama lutost a zufalost chlape :( takto si veru k sebe nikoho nepritiahnes a aj keby tu odznelo milion rad a napadov ako sa zoznamit , problem bude stale len a len v tvojej hlave.
Vyzarujes strasne vela negativnej energie uz len tym ako sa prezentujes na internete.
Mas 45 , ja si pod tym vekom predstavujem silneho , skuseneho a sebavedomeho a rozhodneho chlapa ktory by uz nemal byt limitovany strachom z ktoreho prameni presne ta lutost a zufale myslienky...

Takto to nepojde , nehnevaj sa.

Rocketman

Anjelik- Ja som pisal o moznostiach zoznamenia a o zoznameni. To je TRH. Ty si uz do toho zamotnovala vztahy ( o tych som nic nikde nepisal). Neprekrucaj co som napisal !!!
Jednoducho som veci popisal pravym menom, co niektorym ludom samozrejme nevonia. Radsej maju sladke recicky o tom, ako ma kazdy nadej a sancu :-D
Nie, nema. Bohuzial.