Seriozne zoznamenie

Príspevok v téme: Seriozne zoznamenie
Sagron69

Uz som dnes reagoval v jednej teme na to o com chcem napisat. Som rozvedeny, mam 45 rokov, \\\"stale\\\" pracujem a tak mi neostavaju prilezitosti na zoznamenie s nejakou spriaznenou dusou. Takou s ktorou si mozem pokecat, mozno zajst na kavu, zasmiat sa, zabavit s tajnym zelanim ze z toho bude nieco viac. Teda nie flirt, alebo sex na jednu noc, proste partnerku. Som osamely a vecery su strasne tazke, prazdne a bezvyznamne. Hladam, hladam ale neviem kde. Rozne zoznamovacie portaly chcu len vytiahnut peniaze a nic neponukaju. Mozno len falosne sny, falosnu nadej a pocit ze este niekoho mozem najst. Preto pisem o svojom \\\"probleme\\\" sem, dufam ze tu najdem odpoved u ludi s podobnym osudom. Ci znova len falosna nadej?

[zruseny35]

sangron..odhadol si to s tými zoznamkami fakt presne.Možno by ťa radi s niekým zoznamili známi, možno si občas treba aj "vyhodiť z kopýtka" na urovni niekde v pube,posilka,kurz..možno stačí osloviť sympaťačku ktoru stretneš vdaka práci obyčajným pozvaním na obed.
Hlavne si uvedomiť,že nie práca je problemom ,že si sám-to je len zastierač psychiky,aby si sa necítil tak sám zle.Ked spoznaš niekoho kto ti padne do oka,netreba na to zabúdať.

trubela

..a možno tu nájdeš, koho hľadáš :)
hlavne nezúfaj, neviem ako dlho si rozvedený, či už to máš všetko v sebe "upratané" (ale zrejme hej, keď takto vážne zvažuješ) najhoršie je, keď z človeka cítiť, ako veľmi niekoho chce a potrebuje, keď to priam z neho presakuje.. musíš sa naučiť žiť a byť šťastný a spokojný aj sám so sebou, neuzatvárať sa pred svetom a ono to príde... neviem či máš z pred.manželstva deti, ale taký "opustený" tatko je celkom fajn magnet na baby, tak hijóo von šantiť...alebo si zabehať, skúsiť fitko, alebo hocičo kolektívne, kde je čanca na niehoho len-tak natrafiť.. tie prvoplánové zoznamky sú fakt oničom...