Diagnoza

Príspevok v téme: Diagnoza
364bolest68

zdravim ,potrebovala by som poradit.. vcera mi z nicoho nic navreli uzliny na krku,z coho nemozem ani prehltnut poriadne,neuveritelne ma boli hlava,vlastne skoro cele telo,a k tomu obrovska unava ..inak nai kasel ani teplotu nemam ..a ani nadchu . takuto chorobu som este nemala ,tak som chcela vediet ci sa stym niekto uz stretol a co to je .. dakujem za kazdy nazor

RNG

Nuz ak je to virus,ci uz EBV alebo CMV alebo ine, tak na to je plno antiviralnych, znacne ucinnych, pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom herpes. Treba brat viacero z uvedenych , najma z tych silnejsich co som uviedol na konci zoznamu. Pri roznych viralnych najma viruse EBV je dobre si regenerovat pecen, na co odporucam protokol dr Berksona. Inac, ako pocuvam aj tu na fore, niektori ludia s tym skoncia na infekcnom oddeleni a vaznym poskodenim tela.
Nuz osobne by som to neriskoval a zautocil na tie virusy a znicil ich za tyzden- dva,, skor nez by mali narobit vaznejsie skody na tele.
Pri silnom utoku pasoveho herpesu(VZV) minuly rok na manzelku som jej daval caj z chagy, niekolko dni chaparal(2 x 1 gram),colostrum 15 gramov, a monolaurin 2 x 5 gramov.
Vysla z toho bez ujmy a horuciek za 12 dni-po uplne vyhojenie vyrazok na tvari a hrudi.
Samozrejme brala tie antiviralne aj dlhsie,v mensich davkach, kedze tieto virusy z tela neodidu nikdy kompletne.

Kýčera

Okamžite nabehni k lekárovi. Potvrdzujem podozrenie Nickie s tým, že to môže prebiehať aj bez prítomnosti horúčky. V každom prípade máš veľký problém s lymfatickým systémom.

Nickie

Keby tam bola aj horúčka, tak by to mohla byť infekčná mononukleóza. Typickú IM spôsobuje EBV vírus, menej typickú môže mať na svedomí CMV vírus. Diagnoza sa stanoví vyšetrením krvného obrazu a protilátok proti EBV vírusu.