Rada od pravnika

Príspevok v téme: Rada od pravnika
ajka335

Ahojte, potrebovala by som poradil od pravnika alebo niekoho kto sa do toho vyzna, co sa da v nasledujucom pripade urobit.
Ide o to, ze mame konflikt s jednu organizaciu, ktora nas nepravom obvinuje z niecoho a na zaklade klebiet vypisali na ich stranku na facebooku vystrahu, kde su uverejnene mena a priezviska. Dokaz ziadny, svedok ziadny, vsetko su len spekulacie, tak sa pytam, ci sa da riesit cez policiu alebo podobne, aby tie mena stade zmazali kedze ide o nejake to porusenie ochrany osobnych udajov alebo nieco podobne. Nechceme od nich nic, len aby to stade vymazali, kedze koli nedorozumeniu sme teraz na kadejakych ciernych listinacha podobne. Dotycnym sa pekne dohovorit neda, preto to chceme riesit taktouto cestou. Dakujem

[zruseny35]

ajka..ano ,najprv urob TY krok.Ak bude neuspešný ( do 3 týždnov sa nič neudeje v tvoj prospech ) stačí celu vec ist vysvetliť advokátovi (všetky papiere dones),ktorý sa zaoberá občianskym právom (ale to každý).Správny advokát si za otazku peniaze nepýta.Až za podpis zmluvy,že vás zastúpi vo veci.Vopred sa opýtaj kolko ťa bude stáť,a ako ho vyplatíš-hlavne nech ti dá "šek".

Prezyvka055

ajka335 ano da, posli im prv upozornenie aby to odstranili ci uz mailom alebo na tu stranku. ak nebudu reagovat mozes ich zazalovat za ohovaranie.