Hemoroidy?

Príspevok v téme: Hemoroidy?
tina15984

dobrý deň, pred mesiacom som mala silne bolesti v podbrušku a konečníka.šla som k lekárovi mesiac som bola pn brucho ma bolelo aj na dotyk v stolici som mala krv.lekár ma poslal na kolonoskopiu vyšetrenie je v apríli. pred pár rokmi som mala zápchu doktor mi to kázal liečiť preháňadlami. teraz keď som nastúpila do práce začal ma bolieť konečník a navrela mi na ňom malá hrčka ako žila. čo som sa dočítala tak je to zjavne hemoroid z toho som mala určite aj krv v stolici. myslím že to užívanie preháňadiel mi spôsobilo hemoroidy. poraďte mi či mam ísť s tým k lekárke alebo čakať na tu kolonoskopiu ...a mám ísť vôbec na tu kolonoskopiu ? nemaám sa radšej obrátiť na lekára čo by mi pozrel začiatok čreva?

Preco33

Názory expertov na príčiny vzniku hemoroidov sa rozchádzajú. Podieľajú sa na nich totiž rôzne faktory a neviažu sa na určitý vek. Ich najčastejšími príčinami sú pravdepodobne nedostatočná pružnosť žilovej steny, oslabenie svalstva v panvovej časti a oblasti konečníka, a ich neustále, alebo opakované namáhanie pri stolici, ktoré obmedzujú prekrvenie a spôsobujú podráždenie a opuchy. Nedostatočná pružnosť a odolnosť je zapríčinená okrem iného zlou životosprávou, nadváhou, vekom alebo tehotenstvom.

maryka23

Ja som videla kopec pozitívnych recenzií na hemostop tak som si ho kúpila v lekárni a super, ako možem fakt len doporučiť, naozaj pomáha :)

petogu

zdravím, mne sa veľmi osvedčil HEMOREND. Sú to také malé granulky v sáčku, zapíjate vodou 3x denne (čisté ruky ). bližšie info na www.hemorend.eu. Sú tam aj bohaté informácie o príčinách vzniku, štádiách, možnostiach liečby...

Marta. ˇ3imk

Mala som to isté vyliečila som to prípravkom FINE6 a to som skúšala všetko možné, za dva mesiace som mala pokoj teraz len referujem.