Deti, intuicia

Príspevok v téme: Deti, intuicia
milli11

Bolo to uz davnejsie, este na zakladnej skole. Ja som mala 15 a to dievca iba 6 rokov. Bola som spoluziacka a kamratka jej sestry a obcas sme sa navstevovali. A ta jej mala sestra si ma velmi oblubila. Stale ma volala hrat sa a dokonca ma aj pocuvala, ked som jej nieco prikazala, napr. "dones mi pohar dzusu, teraz trosku bud tichsie."

Comu doteraz nerozumiem, lebo som bola ten typ tinedzera, co stale vravel, ake su deti otravne a spravala sa k nej dost odmerane, neviem, ci to nazvat, ze nemala som ju rada, ale liezla mi dost na nervy.

Ony ako sestry vychadzali v pohode.

Mali aj nevlastneho otca, ich mama sa po rozchode opat vydala. Starsia ho brala normalne. A ta mladsia ho neznasala, hoci sa spraval k nim dobre. Akoby bez dovodu Az neskor vyslo najavo, ze ma kriminalnu minulost a tyr.al predoslu frajerku.

Ako to mohla vediet, ked to nevedeli ani jej mama a sestra, az neskor? Ako to tie deti robia, ze vedia vycitit cloveka, hoci sa hra na ineho, horsieho, lepsieho?

[zruseny35]

Deti su plne lasky odkedy sa narodia.Takže chápu všetko čo sa tej lasky týka a čo už nie.Ak ich rodičia nenaučia inemu-svojím správaním (napr.zakernosti alebo nesprávnou výchovou začať ubližovať druhým) tak vedia aj to,kto je aký partner.Jedine čo nevedia je pomenovať tie veci správnymi slovami.(ako dospelý alebo psycholog)

liberta25

pretoze nie su nezdravo ovplyvnovane mediami, spolocnostou, politikou atd. proste tymto veciam nerozumeju, a ani s tym nie su spravidla v kontakte. jedine na co sa mozu spolahnut je ich vlastny instinkt. podobne, ako ked clovek strati jeden zmysel (napr. zrak), zlepsi sa mu iny (povedzme sluch).