Diagnostika pristrojom EAV

odpovedam

lucia, ano, vyvojove stadia parazitov maju niekolko faz. preto nemusia byt zachytene hned. spravne si poznamenala, ze stery sa robia zo stolice. ako ich najde tento pristroj na zaklade elektrickych impulzov, je vsak zahada. pretoze nema ako. ale nic ti predsa nebrani tam chodit a platit za tie vysetrenia. ja som len napisala, ako to (ne)funguje. ci so mnou suhlasis alebo nie, nie je v mojej moci. ale z vlastnej iniciativy si mozes vyhladat fakt, ze elektricky potencial buniek bez rozdielu ma rovnaky rozsah ako u patologickych tkaniv, tak u zdravych.

Kýčera

Lucia 238-v plnom rozsahu s Tebou súhlasím. Myslím si, že k téme by sa mali vyjadrovať tí, kt. majú aspoň aké-také skúsenosti s chorobami, ich diagnostikou a liečením. Keď je človek chorý, nezaujímajú ho vedecké výskumy, ale diagnóza a rýchle vyliečenie.

lucia238

ODPOVEDAM, len na info...bola som na troch roznych, predstav si , ani jeden mi parazity nenasiel, ani mojej dcere, tak nepis , ze ich najde u kazdeho bez vynimky.....Mimochodom, lekarka mi povedala, ze niekedy treba aj vytery zo stolice niekolkokrat opakovat, aby sa parazity nasli a to sa bavime iba o hrubom creve, parazity mozu byt zakuklene kdekolvek v tele a lekari ti ich nezistia, rovnako je to aj s boreliozou, tiez ma lekarka informovala, ze niekomu ju nasli az na treti krat v krvi v labaku, takze ani ten labak vobec nemusi byt az tak spolahlivy.

odpovedam

mascha, ide o princip, na ktorom pristroj funguje - je nezmyselny. taka liecba fyzicky mozna nie je. podobne to bolo s pristrojom na detoxikaciu tela - ponorenim noh do takej vanicky. Vraj stmavnutie vody signalizuje, ze toxiny z tela vysli von. Vtip je v tom, ze voda stmavla, aj ked do nej nik nedal nohy, ani nic ine. Islo len o obycajny fyzikalny jav. Voda by stmavla tak ci tak. bakterie, parazity, virusy sa na pristroji nezistuju. Zistuju sa z krvi, serologie a z doplnkovych vysetreni.

mascha

natrafila som na článok,kde sa pojednávalo,že sa môže jednať o falzifikáty prístrojov,preto tá nespoľahlivosť

odpovedam

scery, ak si pozries vyjadrenia lekarov a odbornikov z oblasti biomedicinskeho inzinierstva, tak zistis, ze ide o podvod. tento pristroj kazdemu najde nejaky problem, konkretne parazity u kazdeho bez vynimky. pritom nie je pravda, ze kazdy clovek ich ma. pri ochoreniach sa sleduje okrem symptomov aj prevalencia a incidencia, nehovoriac o tom, ze niektore choroby prebiehaju asymptomaticky. takze vysetrenie tymto pristrojom nemusi vypovedat o nicom.

Pristroj vraj najde autoimunitne ochorenia. nuz, ani toto v praxi nefunguje - autoimunitne ochorenia sa testuju z pritomnosti autoprotilatok v krvi. dokonca vyskyt niektorych faktorov nemusi znamenat ochorenie, ale len poukazanie na inu chorobu, pri ktorej sa zvysuju niektore faktory. nie vsetky patogeny produkuju latky vyvolavajuce choroby. tam je liecba uplne irrelevantna.

Co sa tyka pristroja, tak funguje na principe elektrickeho naboja. vraj vsetky negativne vplyvy v tele maju naboj kladny a vsetky zdrave tkaniva naboj zaporny. Samozrejme, dalsia hlupost. vsetky bunky (bez rozdielu zdrave ci chore), zmutovane, bunky parazitov i bakterii maju elektricky potencial v rovnakom rozmedzi. Signal vpusteny pristrojom do tela nema ako rozlisit zdrave bunky od patologickych.

Pristroj je klinicky neucinny, navyse "studie" a kazuistiky robene pristrojom a jej privrzencami absolutne nepopisuju blizsie nic o pacientoch, na ktorych bol testovany, nepopisuju ziadne konkretne chore tkaniva, anamnezu pacientov a dokonca tvrdia, ze parazity a bakterie je mozne na pristroji vidiet volnym okom a presne ich z obrazu urcit. Nuz, to asi sotva :-)

Takze utvor si sama nazor, ci chces za toto zaplatit.

Kýčera

Scery-tak to nefunguje. Aké máš zdravotné problémy, povedať musíš/choroby nie/. Existujú rôzne prístroje,ceny,vyšetrovacie metódy i skúsenosti. Čomu môžeš veriť, je toto vyšetrenie: Funguje to tak, že si 1 hod. posedíš a dozvieš sa choroby/ich štádia,ohrozenie do budúcnosti/, prístroj Ti vyhodí prítomnosť baktérii, vírusov, plesní, parazitov, toxínov, zistia, kde ich máš, urobí rozbory/krv,hormóny,.../,...Potom odporúčia liečbu-zapper,generátor, kvapky,...Prípravky samozrejme nemusíš brať. Môže sa stáť, že aj ten najlepší a najpoctivejší lekár Ti nemusí objaviť príčinu Tvojich problémov/závisí totiž od viacerých faktorov/. Tu však je drahšie vyšetrenie ako kvapky.