Extrakcia stoličky

5.5 elsa

mne pichli injekciu 3 vpichy nič som necítila len také tlaky,alebo si daj nejakú silnejšiu anestéziu to robia väčšinou v neštátnych klinikách.....

?_?

Poslali ma za MuDr. Miroslav Rada zajtra k nemu idem... Neviem čo mám od toho čakať v živote som na takéto niečo nebol... Moja zubárka mi povedala že zub múdrosti sa pritlačil natoľko k tej stoličke že ona ho nevie vytiahnuť ...preto stomatochirurgia..
Strašne sa bojím zajtrajška, viem že injekcie pomáhajú ale fakt neviem čo mám od toho čakať....

knaja

Nič sa neboj, dnes sú také dobré injekcie, že necítiť žiadnu bolesť, jedine taký slabý tlak môžeš cítiť a to sa budeš čudovať, že či už je vonku. Známej naraz trhali celý rad a že ju napichali a nič ju nebolelo, skôr potom, tak si kúp nejaký enzymatický prípravok a uvidíš, ako sa to rýchlo zahojí. Neboj nič.

NO2

Treba prežiť len injekciu, to nie je príjemne, vpich nebolí, ďasno je inak citlivé ako napr. koža.
Potom to je ako keby niekto opracovával kameň, len tým kameňom budeš ty.
Osmičky sú fakt "vynález".
8-čky sa neoplatí zachraňovať.

?_?

Neviem čo to je ale vidim tam pri tom zube akokeby zapal ale nič ma neboli ani nebolelo.
No o trhani zapaleneho zuba som si uz dost precital take strach este vacsí

pajtasom

ja mam dve stolicky hore jemne obyte lebo nevedela som.ich tam hore dobre ocistit tak su tesne hore vrastene a loli timu ze tam nedotiahne stomatolog vraj ich treba vytiahnut.ale ja na vlastnu zodpovednost si to nenechamp lebo kaz tam nieje len zprofilu sa obili a tou malou speci kefkou curaprox si ich becgam.mozno by som ich vytiahnutie ani neprezila.v zadu hore ved to je nesmierne narocne vytiahnut v lokalnom umrtveni a este mam velmu nizky prah bolesti.tak ich precizne cistim supermalou zubnou jefkou.co mam robit nechcem v kresle skolabovat.