Benzodiazepiny

Príspevok v téme: Benzodiazepiny
benzoaddict

Chcem vsetkych varovat pred tymto svinstvom ktore doktori predpisuju dostaval som do ruk rivotril a oxazepam zoberte si to pomoze vam pri emocne nestabilnej poruche osobnosti kolise tlak a bla bla bla mozte dostat cukrovku ischemicku chorobu srdca a kecy.... Dakujem velmi pekne ze dnes musim fungovat na 4-5 mg alprazolamu lebo ked nie mam hnacku trasiem sa neviem opustit byt co ma chyta panika pokusy o vysadenie neuspesne cpldz si kvoli praci nemozem dovolit navstivit vsetkych chcem varovat nikdy nedajte do ust ani polovicku 1,5 lexaurinu je to peklo dakujem pani \\\"doktori\\\" hlavne neuskodit pacientom....

Lenuša

Ludia ak beriete pravidelne nejake take alebo podobne lieky, pripadne brali ste a prestali alebo chcete prestat podte do skupiny na FB:
www.facebook.com
vola sa Prestanme spolu s Benzo..
Pomozme si navzajom.....

helper12

Ahoj, áno je to obrovské svinstvo...človek sa ľahko stane závislým...ale niektorí ľudia bez nich nevedia vôbec fungovať, samozrejme, mali by ich užívať len dočasne, pokiaľ nezačnú účinkovať AD. Je preto na lekárovi, aby ustriehol dobu užívania benzáčov...a on ich tebe veselo predpisuje? Neskúsil si sa s ním poradiť ohľadom ich vysadenia? Ja som istý čas užívala oxazepam, ale našťastie som sa ho nejako zbavila...ale strašne ma prenasledoval strach, že budem na nich závislá...našťastie, vie ma v ťažkých chvíľach ukludniť Atarax, ktorý nie je až natoľko škodlivý...a to mi lexaurin alebo neurol vôbec nezaberal...skús sa s doktorom poradiť o možnostiach...určite nejaké existujú...držím palce!