Ako si udržať pri výške 184 cm váhu 52 - 60 kg

Príspevok v téme: Ako si udržať pri výške 184 cm váhu 52 - 60 kg
Michal89

Predom hovorím že nie som anorektik len mi taká váha mnohé veci uľahčuje. A možno sa tu nájde aj viac ľudí ktorým táto téma pomôže.
Dobrý večer, prečítal som si tu zopár tém, a väčšinou píšete že treba jesť aby bol ten metabolizmus v dobrej forme.
Ale ako vidíte pri takej výške a pri takej váhe ktorú chcem docieliť, bude treba aj dosť drasticky obmedziť jedlo nie?
Čo by ste odporučili?
Ako vlastne jesť (čo) aby sa dosiahol a aby hlavne vydržal taký výsledok?
Nechcem žiadne silové cviky, chcem mať šľachovité telo, cvičím len strečingové cviky.

Kýčera

Chlapče, ak by si dosiahol váhu 60 kg a ja dobre počítala, bol by Tvoj BMI 17,7, čo je pod úrovňou nízkej telesnej hmotnosti-18,5! A tak sa Ťa opýtam: "RAKVU a HROBOVÉ MIESTO máš už pripravené?" Si zrelý na psychiatriu. Ak sa svojho zámeru VEĽMI RÝCHLO nevzdáš, nezoberieš rozum do hrsti a nezačneš sa liečiť, potom skončíš na patológii, kde Ťa vykuchajú. Nakoľko Tvoje orgány budú nepoužitelné pre rozvrat vnútorného prostredia, odoberú Ti možno "len nejaké kĺby, kosti"-aj to pochybujem, že budú o,k., Ty budeš hniť v hrobe a nejaký nemecký dôchodca si bude užívať život, takže: "Pre čo si sa rozhodol, pre ŽIVOT alebo SMRŤ?" Ak Ťa tu už niekto upozornil na Tvoje choré správanie a ja ho opakovala, tak sa mu ospravedňujem, nemienila som nikoho kopírovať, len som nečítala vaše príspevky. A ANOREKTIK SI!

zdravie vo v

odporucam zakupit si nejaké vitamini či minerály zo stránky www.vitaeshop.sk" title="www.vitaeshop.sk">Vitamíny a výživové doplnky vrelo odporučam. Sú vysoko účinné a zdravé. Pomôžu vám nielen schudnúť ale si aj váhu udržať. Ak cvičite tak je na tejto stránke aj veľa produktov, ktoré sú dobré ak cvičite alebo chcete byť len v dobrej kondícii

odpovedam

su aj chudi ludia. ale su chudi preto ze ich metabolizmus nedokaze vstrebat vsetky ziviny. ja som tiez ten pripad. mozem jest, kolko chcem a nepriberiem. takito ludia potrebuju cvicit, bez cvicenia sa svalova hmota nevybuduje. coze tvoj kamarat, ak necvici, len stravou nepriberie. ale preco ti je prednejsie vyzerat slachovito a zilnato pred zdravim? naozaj si myslis, ze to nebude mat dosledky? aj anorektickam sa paci vychrtla postava. to vsak nezanema, ze takyto postoj je v poriadku. ja mam ledva 51 kg, pri vyske 158 cm a som chuducka. neviem si predstavit, ze by tolko vazil vyssi chlap. naozaj zvaz, co stoji za tvojim upnutim sa na nezdravu chudost.

Michal89

Philips 70
Anjelik: Napísal som to tak ako to cítim, ty si napísala tak ako si ty myslíš že to ja cítim, ale to pozná lepšie moje telo? Ty alebo ja?
ak by to bolo tak ako píšeš ty pocit radosti by sa dostavil ihneď vtedy keď odmietnem jesť určitý druh jedla čo sa nedeje.

Jednoducho sa mi páči chudé, šľachovité, žilnaté telo.
Dokaličiť zdravie? Spolužiak zo strednej školy (dnes má 29 rokov výšku 189cm) a ak nemá okolo 65kg tak ja neviem, je vychudnutý ako žirafa ľudia mu rovnako hovoria že už by mal niečo so sebou robiť, ale keď pred nami jedol tak sme nemohli veriť vlastným očiam do bufetu si išiel kúpiť sódovku z tašky vytiahol žemľu so salámom a 4 sladké šišky v sáčku, odhliadnuc od toho ako rýchlo to všetko zjedol, nám nedalo sa ho spýtať či toto je jeho normálne stravovanie on na to že áno. Keď sme sa ho spýtali prečo je teda taký chudý povedal že nevie, že sám robí všetko pre to aby pribral.
Čo bude spôsobené buď rýchlym metabolizmom, alebo stresom.

Rovnako existujú aj ďalšie opačné prípady, ktorý jedia extrémne málo, alebo v malých porciách a žijú hoci sú hudí.
Jednoducho sa mi páči keď mám chudú, šľachovitú a žilnatú postavu.

kafe

Michal, pri výške 185cm je váha 60kg hraničná. Držať sa silou mocou nižšie, drasticky hladovať je HLÚPOSŤ. Ak pracuješ fyzicky, tvoje telo potrebuje energiu a nie držať si nízku váhu. Sám vidíš, že normálne ti to nejde zhodiť. A philips chce pribrať, poriadne je, nerobí nič pre to aby si nízku váhu držal.
8kg naviac neni dôvod, aby si sa cítil ako slon, alebo pomalý. Len si to nahováraš. Prestaň si sledovať váhu aspoň 2 mesiace a odvodzovať od čísel na nej svoje pocity. Stavím sa, že ak nevieš svoju váhu, nedokážeš ani vnímať či sa cítiš ľahko a dobre alebo nie. Schválne to skús - nevážiť sa. A to, čo považuješ za svinstvo v svojom tele, je strava, bez ktorej by si bol mŕtvy. OD VáHY PREDSA NEZáVISí AKO Máš ZANESENý ORGANIZMUS SVINSTVOM. ALE OD STRAVY A TRáVENIA. Aj pri nízkej váhe, môžeš mať "svinstvo" v sebe niekoľko dní. Máš to trochu popletené. Môžeš jesť viac vlákniny, budeš mať stolicu aj 2x denne. Spájaš si veci, ktoré spolu nesúvisia. Preber sa!

anjelik *

Osobne si myslím, že tie tvoje úžasné a skvelé pocity rozhodne nepramenia z toho, že vážiš, koľko vážiš, ale z toho, že konečne máš pocit, že niečo ovládaš a to je tvoje telo. Čím bezradnejší si v tom ostatnom, o to viac potrebuješ uistenie, že áno, ja som ten, čo vládne nejakou tou mocou. Akurát, že miesto moci poznania, si zvolil moc sebadeštrukcie. Pretože je otázkou času, kedy ti nebude stačiť vážiť 52, budeš chcieť mať ešte menej. Už len pre ten slastný pocit *moci*, ktorý bezradných tak veľmi láka. :o)
Ty nešportuješ predsa, ty sa iba ponaťahuješ a to zatiaľ zvládaš. Ty nelietaš, tebe, bohužiaľ, prepína, to, čo chceš, totiž zdravé nie je a ani rozumné. Rozumné by bolo nájsť nejakého výživového poradcu, pribrať a začať cvičiť, aby ti tú silu na *lietanie* zabezpečili zdravé a silné svaly. Nie ilúzia a paródia na silu, prameniaca z úchylného nazerania na seba. Že ty si víťaz, lebo vážiš, koľko chceš. Už teraz si porazený, len o tom ešte nevieš. :o)

salalalalala

suhlasim s odpovedam. toto je celkom urcite pripad pre psychiatra, nie je to normalne, a nezalezi na tom kolko vyhovoriek si najdes, preco ti to tak vyhovuje.

odpovedam

chlapce, ty mas ppp. to zahmlievanie problemu, ze sa ti lahsie chodi a ze sa citis lahsi... no... myslis si, ze toto je v zivote nejako hodnotne? Kvoli tomuto si dokalicit zdravie? Nechcem sudit a uz vobec nechcem niekomu diktovat jeho hodnoty, ale uvedomujes si, ze to je uplne iracionalne? Toto nie je tvoj skutocny problem. Tvoj problem je PPP.

Michal89

No tak "philisps" zas keď si chcem udržať takú váhu, jesť všetko sa určite dať nebude. Možno áno všetko, ale v extrémne malých porciách?

Čo mi uľahčuje? Športovanie, v práci doslova lietam(rýchla chôdza, až beh) vďaka tomu že som ľahký keď som mal o 8kg viac vláčil som sa pomaly ako slon.
Nemám rád keď chodím pomaly vždy som rád chodil rýchlou chôdzou poklusom, až behom keď sa dalo. A najlepšie to ide keď ste ľahký
Navyše je tu ten dobrý pocit, ako keby sa mi pri tej váhe vylučovali endorfíny a celý čas cítim akoby radosť zo života.