Keď vám najlepší kamarát povie, že chce byť friend with benefit

Príspevok v téme: Keď vám najlepší kamarát povie, že chce byť friend with benefit
zmatena26

Ahojte.
Mám dobrého kamaráta, s ktorým som minimálne 3 krát do týždňa vo fyzickom kontakte a každý deň si voláme.
Často sa správa nezodpovedne, preto som vždy nejak ustúpila od toho, aby sme boli vo vzťahu. Stretávame sa spolu už vyše pol roka (predtým menej, lebo mal aj frajerku).
Problém je ten, že minulý pondelok mi povedal, ako už mu chýba sex, že by potreboval kamarátku ,,friends with benefits“ , len si nevie predstaviť, že by to bola úplne neznáma baba.
Priznám sa, šokovalo ma to, lebo za posledné 3 týždne sa dosť zmenilo jeho správanie. Čo by ste mi poradili?
Na jedenej strane o neho nechcem prísť, no neplánujem byť ,,len kamarátka s výhodami“ a na druhej mu chcem dopriať šťastie a sex s inou.
Čo si o tom myslíte? Som fakt zmätená
Ďakujem

zuzik3339

ahojte mám 25 rokov s bývalým sme sa rozišli. Chcem byť s nim iba kamoška. On nechce je fakt divný uvedomila som si že by to po sexualnej stránke vôbec nefungovalo teda aspon u mna. No on tvrdil že jemu sa to somnou páči. Mne nie voči sexu som dosť otvorená. Chcela som byť kamoška.. on zo začiatku chcel byť tiež ale na sex.. a ja nie ked som mu navrhla že by som chcela byt v kontakte a sem tam si napísať nič neriešiť.. tak nechcel.. časom si určite nájdeme niekoho iného ja aj on. No brala som ho už ako brata..kamoša..fakt sa to ťažko opisuje. Vie mi niekto poradiť či ho mám nechať a ne kontaktovať? Aj ked bude mi chýbať ako kamoš lebo sme si dobre rozumeli.. no v sexe to bol uplny opak.. ďakujem za porozumenie a odpoveď

bombom

Nechapem co riesis. Ak s nim chces byt len kamaratka tak bud. Nemusis preto s nim sexovat. Ak chces aj ty len sex a nic od toho necakas tak nech sa paci ale rataj s tym ze ak sa zalubi do nejakej inej tak ti da padaka a ty pojdes bokom. Moze sa stat ze ty budes ta co sa zalubi. A nerozumiem vete ze nechcem prist o neho ale doprajem mu sex s inou. Tak co potom riesis? Dohod mu nejaku kamosku ak mu prajes stastie. Pochop ze ak sa vo vztahu friends with benefits nezhodnete casom bude koniec aj vasmu kamaratstvu. Takze podla mna je lepsie zostat len cisto kamaratka bez benefitov.

ladyblack

Na toto tzv "friends with benefits" musia byt obaja ludia naozaj dostatocne zreli, tak, ze dokazu oddelit city od toho fyzickeho, inak to moze pre niekoho skoncit zle - zlomene srdce a koniec kamaratstva. Premysli si to, ak si taky typicky, romanticky typ, co sa rychlo na niekoho namota, radsej kasli na to a odmietni. Lebo sa moze lahko stat, ze sa zalubis a on ta casom aj tak odkopne, kedze sa zda, ze o viac nestoji. Ved ze s nim nebudes spat, neznamena, ze prestanete byt kamarati. Ak by si si vsimla, ze po tvojom odmietnuti, ta zacne mat na salame, tak to bude iba znacit, ze si ta drzal v zalohe, a mozes byt rada, ze si sa takeho cloveka zbavila.

Zhrozena88

to co si dovoluje? humusak jeden, ved zeny zasadne zadarmo nesexuju! mal ti ponuknut peniaze alebo manzelstvo so spolocnym majetkom!

Nina.

Nechápem kde je problém - veď buď chceš s ním spávať, alebo nie ... a ak ide o to či ho nestratíš, tak podľa mňa ho stratíš tak či tak po čase, takže to je jedno ...

skorosenior

Ak kamarát chce benefit
poskytni ho - budeš fit
Kým vlezieš s ním do postieľky
poteší šperk či kabelky

rhea

nechapem co riesis..akoze ty aj zvazujes moznost sa s nim vyspat, len preto, ze je to kamos, zatial co teba vobec nepritahuje? nebud blba a lahko manipulovatelna...

Kýčera

Keď som čítala vaše vtipné príspevky, skoro som sa zadusila, tak som sa rehotala a neodolala som pridať niečo aj ja. Ale teraz vážne, Zmatena 26. Podľa toho ako si reagovala na príspevky, usudzujem, že si vtipné a múdre dievča. Nemysli na to, čo chce chlapec, ale na to, čo chceš TY. Ak chceš, čo on, nemáš čo riešiť, ak nie, povedz mu to. Ak potrebuješ čas, tiež mu to povedz. Môže sa stáť, že sa namotá on, zaľúbi, Ty odídeš. Garde sa môže aj vymeniť. Môžete sa zaľúbiť obidvaja a ostanete spolu do konca života, je tam priateľstvo, a to je jedno z nosných pilierov manželstva.

5.5 elsa

zmatena jednoducho buď normálny vzťah,alebo žiadny a keď už teraz pochybuješ tak nie je čo riešiť,čo mu chceš robiť matrac?ak bude mať chuť na sex tak sa ti ozve?to nie je vzťah to je "kamarátka na sex",sama píšeš že máš dobrého kamaráta,ty sa sama rozhodni čo chceš,ale potom od toho nič nečakaj,len to že o dobrého kamaráta prídeš,teba chce na sex na vzťah nájde potom inú,tam sa jedná čisto o dohodu kedy a kde sa budete stretávať,chce teba preto lebo k tebe aspoň ako tak niečo cíti a chýba mu sex,ak si nájde priateľku do ktorej sa zamiluje tak ti pôjdeš stranou a to sa raz určite stane :)