Co by ste si mysleli?

Príspevok v téme: Co by ste si mysleli?
podvedeena

Vcera o siedmej vecer isiel priatel do mesta pit s kolegami. Vratil sa dnes o osmej rano. Vraj ho taxikar vozil. Lebo najprv sa pomylil a povedal adresu svojich rodicov taxikarovi( pol hodina casty autom tam je). Potom ked tam boli vraj si uvedomil, a povedal nasu adresu. A este, ze ho po meste vozil. Prisiel v hroznom stave, ani topanky nebol schopny dat do skrinky, hovoril z cesty, 10 krat to iste. Verili by ste, ze az o osmej sa vratil?

Prezyvka055

Moj znamy co mi vravel tiez hockedy dosiel az rano okolo 8mej domov ked sa strasne opil. Ale to z toho dovodu ze on isiel z krcmi domov uz nad ranom okolo 3-4 ale cestou domov este zaspal bud na zastavke alebo na zemi na chodniku :D a po par hodinach ked ludia zacali chodit sa prebral a dosiel domov :D.
Mozno je to aj pripad tvojho. Urcite nesexoval :D keby sexoval tak dojde nadranom ale triezvy :)

poradimtiti

Neviem ako ostatni, ale ja ked som isiel chlastat, tak max. o 5 rano pride tazka kriza. Presne ako sa zacne rozvidnievat, to ho taxikar vozil 3 hodiny? A ze nemohol mat sex neznamena, ze nemohla byt aspon fajka... Zisti ako a kedy skoncili ostatni z tej partie, kde boli a co robili. Podla mna je to velmi podozrive aj s tou vyhovorkou. Zisti ci vie kolko platil za taxi a prever, ci to moze sediet.

Maniste

Prečo myslíš hned nato najhoršie ? Chlap ked sa ožere s kamarátmi nemusí hned podvádzať viem ako to chodí na takýchto kolegiálnych chlastačkách veľa ľudí to nezvládne a zaspia niekde. Skôr, ženy sú pod alkoholom viac nadržané a podvádzajú.

5.5 elsa

nie,nemyslím si že ťa podviedol až ti o to ide,možno flirtoval z nejakými čašníčkami,alebo ženami ale to je všetko,úsmevy nejaké reči a tak myslím nič viac

liberta25

myslim, ze sa mozes ukludnit. v takom stave nemal urcite sex. horsie by bolo, keby prisiel domov rano v relativne dobrom stave.

podvedeena

Ved ja mu neverim, preto dufam, ze ma tu niekto utesi, ze aj o osmej sa da s panskej jazdy s kolegami prist. Strasne bol aj o tej osmej ozraty, som mu pohar s vodou podala, tak sa mu ruka triasla, ze to povylieval na postel, na podlahu...Da sa v takom stave sexovat a podviest?

tasty

Ja by som bola strašne naštvaná, že je taký nezodpovedný, tak ak neviem chlastať, tak nechlastám, aj keď človek to preženie alkoholom mal by byť schopný sa normálne dostaviť domov aj keď v nálade, ale nie plaziaci sa po štyroch, podľa toho čo píšeš bol tak opitý, že nevedel kde je sever, ktovie kde tade sa opieral o stĺp, kým v opitej hlave si poskladal, že ako sa ide a kde je ten domov. A tiež by som bola naštvaná, že čo ak ma podviedol, v takom stave sa dá očakávať hocičo. Určite by som mu dala najavo svoj hnev a nespokojnosť s jeho správaním sa. Ak by sa to opakovalo viackrát v budúcnosti, uvažovala by som o rozchode, takého nezodpovedného otca svojich detí by som nechcela