Lipo 6 nutrex a antikoncepcia

odpovedam

ja dodam, ze spalovace su zbytocne, nenalet marketingu ako vacsina zien, co chce schudnut. spalovac za vas neprestane menej jest. energia sa VZDY spaluje vydajom energie. nic ine nefunguje. takze zmenit jedalnicek. spalovace su neucinne.

lombardo1981

Byť na tvojom mieste by som to nebrala. Obsahuje látku synefrín. Štrukturálne i mechanizmom účinku sa podobá na efedrín. A dokonca môže vyvolať presne tú istú akútnu kardiovaskulárnu nedostatočnosť ako spomínaný efedrín (konkrétne je to ventrikulárna tachykardia). Takže je to riadne...
Podľa štúdií má tzv. antiestrogénový účinok. Čiže blokuje produkciu i využitie estrogénu.
Ale keď sa to predsa len rozhodneš riskovať, tak sa vyhýbaj káve či iným stimulantom. Zvyšuje to tlak a pulz.
Neviem, či si diabetička, preto to pre istotu napíšem. Pri DM2 narušuje kontrolu organizmu nad cukrom. Ak náhodou užívaš nejaké antidepersíva tak sa mu vyhni. Niektoré účinné látky dokážu navýšiť účinok synefrínu a tým aj nežiadúce účinky ako je tachykardia, hypertezia, záchvaty a nervozitu. Pri niektorých zníži odburávanie účinnej látky a ich vzájomné užívanie môže navýšiť účinok antidepresíva.
Ďalej by sa nemal kombinovať s dextrometorfanom (lieky proti kašľu), s liekmi na hypertenziu, liekmi proti AIDS a s liekmi na arytmiu.
Prepáč, že som určite napísala aj veci, ktoré sa ťa netýkajú. Chcela som ťa len komplexne upozorniť.