Telefonické linky pomoci

Táto diskusia patrí k článku: Telefonické linky pomoci
Telefonické linky pomoci

Pozrite si užitočné telefónne čísla, ktoré v ťažkých situáciach môžu zachrániť život vám alebo blízkej osobe. Nájdete tu čísla na Tiesňové linky, informácie, Linky dôvery pre deti, ale aj psychologické poradne a Linky pomoci proti násiliu.

dany67

Som alkoholicka.Rodina namna kasle.Chcen pomoc..ziadam ich uz o to rok a pol a neberu do uvahy moje volanie o ponoc.

ROMULKA

doplnte si : Národná linka pre ženy zažívajúce násilie, ktorá funguje od roku februára 2015, pomáha NON stop ženám z celého Slovenska a je bezplatná 0800 212 212

ddana

Pristup na internet mate, takze treba si najst najbližšiu lekarsku sluzbu prvej pomoci a tam konzultovat stav a nezatazovat tymito otazkami 112. Pripadne si tam vyziadat navstevu lekara na byte.

Vladimír Kollár

To číslo na linku záchrany nefunguje! Môžete nejako tú informáciu doplniť?
Alebo to je zámer, aby ľudia nevedeli v prípade núdze čo robiť a boli nútení používať číslo 155 ako jediné v prípade núdze???
Presne teraz som bol poriadne "spucovaný" operátorkou tiesňovej linky, že ona nie je informátorka a že nemám blokovať tiesňovú linku!!!
ALE JA SOM V TIESNI!!! Priateľka má vysoké horúčky (39,5 až 40 stupňov) už tretí deň a ja neviem čo mám robiť! Sú veľkonočné sviatky a nič iné ako pohotovosť nefunguje. Potrebujem Informáciu, či paralen stačí, alebo tá horúčka indikuje niečo závažnejšie a paralenom len umelo "vypínam" nejakú imunitnú reakciu tela!
Potrebujem informácie, ktoré mi pomôžu sa správne rozhodnúť, či presvedčiť hoci aj nasilu priateľku, že musí ísť do nemocnice na pohotovosť, alebo stačí iba domáca liečba dietou, čajmi a paralenom!
Veď čo je to taký problém zriadiť hoci platenú linku, kde bude lekár non stop na linke, hoci aj spoplatnený!?!

celapravda

zdravim, Cislo linky zachrany pre poskytovanie prvej pomoci (0850 111 313) uz dlho nefunguje, nikto nevie preco a ani cez ake nove cislo sa tam dovolat. Ak vie niekto nove cislo, alebo podrobnosti o co ide, preco sa neda dovolat, prosim napiste.