Najúčinnejšie zbrane proti celulitíde

Táto diskusia patrí k článku: Najúčinnejšie zbrane proti celulitíde
Najúčinnejšie zbrane proti celulitíde

Aj vás trápi celulitída? Nie ste jediná. Hrboľatá pokožka pripomínajúca tvaroh alebo pomaranč trápi až 9 z 10 žien na svete. Niektoré majú nízky stupeň celulitídy, iné vysoký, no má ju takmer každá. Čo ale skutočne na redukciu "pomarančovej kože" zaberá?

Fraw

mne celkom slusne pomohol bicykel a krem z notina - SHISEIDO Body Advanced Body Creator asi po mesiaci uz bolo vidiet zjemnenie

adelka6546

Mne veľmi pomáha feelgood kozmetika konkrétne masírovanie citrónového oleja. Myslela som si zo začiatku, že je to poriadny bulšit ale vyzerá že to funguje nad očakávania :)

Niiiiiiiiiky

Ahoj :) Moja rada znie: zdravá výživa, a dostatok POHYBU. Je pravda, že cellulite je ovplyvnená aj dedičnosťou. Ak máš málo času pre pohyb, tak jednou z vecí ktoré môžeš vykonávať doma je anticelulitídny zábal. Pozostáva to z krému proti cellulite a potravinárskej fólie. Rozotri si krém v oblastiach kde sa cellulite nachádza a obaľ to (vytvor nepriedušnú vrstvu fóliou). Aby však toto zabralo je to potrebné opakovať ozaj denne. Ak sa ti nechce, čo pochopím, pretože to tak isto nerobím :D tak skús hot shapers. Nikdy by som nepovedala že tie ,,gate" sú účinné. Poznám pani ktorá ma ozaj viditeľný stupeň cellulite voľným okom a je to dosť výrazné, no však pri nosení týchto legín sa jej cellulite zmiernila, je však jasné že v takom štádiu už nezmizne úplne :)

Slobodna

Myslím, že vznik celulitídy je do značnej miery ovplyvnený genetikou. Mne sa našťastie celulitída úspešne vyhla/vyhýba - určite je to génmi, dostatočným pitným režimom a tiež pravidelným športom.

morticia 17

veľmi dobre pomáhajú aj zoštíhlujúce náplasti na celulitídu. Bola som z toho príjemne prekvapena aj keď nie som fanda zázračných vecí, ale na toto som sa nechala nahovoriť a urobila som dobre. Pokožku mám perfektnú a celulitida je fuč.