Mam mat obavy?

Príspevok v téme: Mam mat obavy?
majkaTN25

poradte mi prosim....mam noveho priatela, dali sme sa dokopy len pred nedavnom, je ku mne pozorny, mily, citim ze mu na mne zalezi.Bojoval o mna tri roky, no ja som ho nechcela pretoze ked sme sa spoznali a zacal ma balit mal snubenicu. S nou sa potom hned rozisiel, no ja som az do nedavna odmietala vztah s nim, prave kvoli tomuto. Musim spomenut ze sme sa zoznamili v hoteli kde som robila recepcnu a on tam bol ubytovany. Furt ma zoziera pocit co ak raz znovu stretne nejaku recepcnu pri ktorej strati hlavu? Viem, ze to mysli vazne, uz ma zoznamil s celou rodinou, vsetkym hovori, aky je konecne stastny, ale ja stale myslim na to, ze co ak sa raz historia zopakuje, co si myslite?

brainstorm

ahoj, tuším si už našla odpovede na svoje otázky :)
ale pre istotu pripojím ďalšiu,
tiež si myslím, že je zbytočné takto uvažovať, presne - veĺkú rolu tam hrá už len to, že tie tri roky bojoval o Teba... :) navyše, ak nie je debil, určite chápe čo tým spôsobil tej svojej nastávajucej a ak to spravil kvôli tebe, teba ma skutočne rád a nikdy by ti to neurobil, neublížil by ti predsa :)
na druhej strane, nikdy nehovor nikdy však xD :P

Razmozno

nejaka:Suhlasím podotknem ja by som o tú svoju priateľku ktorá ešte stále nieje na tom tak aby mi vložila svoj život do rúk bol schopný bojovať aj desať rokov.Stálo by mi to za to pretože potom už nič nebude ako pred tým,nové obzory..

majkaTN25

mate pravdu ludkovia a dakujem vam za nazory. ja som pred tym mala dost zly vztah a tak som teraz skepticka asi, ale je pravda co pisete. Prajem aj vam aby ste si nasli niekoho super a boli stastni :)

nejaka

Bojoval o teba 3 roky :) ktory chlap by toto dokázal? Urcite ta neopustí ked takto dlho bojoval. Vacsinou totiž chalani o dievca nebojuju, lebo dievca ma s nim už hned vztah, bez toho aby bojoval. Taketo vztahy vacsinou rychlo skoncia.

Razmozno

Neupadaj do depky nikdy Áno je to nový scenár ale všetko bude pekné.Chceš byť niekde inde intelektuálne a to dosiahneš nemaj obavy.Brzdí ťa to viem ale ty si pilot musíš aj ty chcieť a dôverovať,kúsok po kúsku.Ukáž aj ty kúsok seba bolo by to fér.

kafe

to každého chlapa, čo má za sebou vzťah odmietneš, lebo ČO AK by ukončil aj vzťah s tebou?? No podľa tvojho zmýšľania je pre teba vhodný už len panic.
Máš na výber. Zožierať sa nezmyselnými obavami a trápiť alebo radšej rozmýšľať nad tým, že čo ak budete práve vy dvaja spolu šťastný až do smrti.
Najväčšia hlúposť, ktorú môžeš spraviť je dumať nad tým ČO AK... čo ak dostanem rakovinu, čo ak ma zrazí auto, čo ak budem mať choré dieťa... chceš zošalieť? Nerob to! Radšej rozmýšľaj nad tým čo ak vyhrám 30 miliónov, čo ak dosiahnem v živote presne to, po čom túžim, čo ak budem práve s týmto chlapom šťastná aspoň chvíľu.. a uvidíš. Možno to víde s týmto na chvíľu a možno to víde s niekym druhým na pár desaťročí.

liberta25

zbytocne sa trapis nad hlupostami, radsej sa raduj z vasho vztahu. myslim, ze tvoje obavy su neopodstatnene. ja mam vztah s byvalym kolegom, a vobec nemam myslienky o tom, ze ako si zacal so mnou, mohol by si zacat teraz s inou v robote. dovera je velmi podstatna vo vztahu, tak si to nekaz hned na zaciatku.