Môj dedko a jej otec sú bratranci

Príspevok v téme: Môj dedko a jej otec sú bratranci
Hmm 123

Ahojte,môj problém je že moja Frajerka je moja sesternica po 3 pokoleni alebo akom keď moja prababka a jej baba bolí súrodenci :/ môj dedko a jej otec sú bratranci ..klape nám to skvelo a ani rodiny nemajú problém s tým ..(v rodine sa to už udialo a že jedna sestra mala zdravé deti a ta druha choré .. ) ďakujem za odpovede .. Pýtal som sa na to kňaza že rodina to už Nieje ale že potom sa to ukáže na genetike či sme bratranci a či nie .. A nedávno som počul aj že bratranec a sesternica po 2 mali úplne zdravé dieťa .. Nechápem to a dostáva ma to do rozpakov :/ pporadte

Biela Kobra

Asi tak, ako povedal Kýčera. Ste veľmi vzdialená rodina, takže riziko chybného dieťaťa je z tohto dôvodu zanedbateľné. Dnes je už ale normálne, že si dvaja dávajú robiť genetické testy skôr, ako chcú mať deti, bez ohľadu na to, či sú rodina alebo pochádzajú z rôznych štátov :) Držím palce, aby vám to vyšlo.

Kýčera

Kňaz Ti povedal pravdu a aj po právnej stránke je to o.k. Ty si však zodpovedný a chceš sa vyhnúť tomu, aby sa Ti nenarodili choré deti. Deti môžeš mať zdravé aj choré. Nik z nás nevie, aj keď sa naše rody nikdy nestretli, či privedie na svet také alebo onaké dieťa. A mnohí rodičia s láskou vychovávajú takéto deti a ani za svet by ich nevymenili so zdravým dieťaťom. Ak to chceš riešiť dopredu, mali by ste si dať urobiť genetické testy, ak počas tehotenstva-odberom plodovej vody a pred počatím podstúpiť obidvaja detoxikáciu tela a partnerka by mala brať kyselinu listovú. Ale ani toto všetko Ti nemôže zaručiť, že sa Ti narodí úplne zdravé dieťa, gén môže zmutovať,..., pri odbere môžu nastať komplikácie,...Ak je Ti súdené také dieťa, nevyhneš sa tomu. Ale Ti prajem, aby si mal detí ako smetí, všetky zdravé, bol na ne hrdý a keď zostarneš, aby sa s láskou starali o vás.