Otázka pre RNG - citricidal

Príspevok v téme: Otázka pre RNG - citricidal
konsuela

Dobrý den RNG, uz dlhsie som Vás chcela poprosit o radu, problém je troska zdĺhavejsí, preto by som sa touto cestou chcela spýtat len ohladom citricidalu. Kvoli kazdý mesiac sa opakujúcemu herpesu, mi bolo poradené zacat brat citricidal. Homeopatická liecba, ktorú dalej uzívam mi pomohla len na asi 3 mesiace, no herpes sa vrátil. Kúpila som si povodný 60% citricidal professional od NutriBiotic. Zatial som skúsila brat len 3 kvapky denne do pohára vody. Bolo mi povedané, ze o sprievodných príznakoch, respektíve neziaducich ucinkoch sa nevie, bohuzial ja som mala 2krát po vypití takého malého mnozstva reakciu ktorá mi nie je jasná. Strasné tocenie hlavy, pocit velmi nízkeho tlaku, únava, musela som skor odíst z roboty, doma som spala viac ako 2h. Vcera podvecer sa mi tento stav po vypití zopakoval. Nevedeli by ste mi poradit cím to moze byt?Uz sa troska obávam..Pani, ktorá mi ho predala, mi poradila precistit organizmus.
Ak by ste si nasli cas, mohli by ste ma kontaktovat na mail: moncatko88@zoznam.sk?bola by som vdacná
dakujem!

lingtimeago

Teraz sa citim, ako keby sa vratim na planetu opic. Konkretne mierim na par neprajnikov a v skratke, napisem len zopar postrehov, kedze som si co to prezil v zivote.
1. lekari mi znicili zdravie, natrvalo (zla liecba vo veku 4 rokov)
2. pacienti ako vy chodia k lekarom dlho, ak neuspeje lekar, idete za alternativnym lekarom, ktoremu sa vyhrazate, ze co vas nevylieci instantne. (mam k nim blizky vztah, viem co prezivaju)
3. je mi sum a fuk, kto si docita tuto litaniu a kto napise ze ju nedocital - tieto tri pravdy su z mojho zivota, a mozete sa so mnou aj sudit, ze ich nepodlozim.

K panovi RNG mam respekt, ako k nikomu inemu na tomto fore, ale to je moja slobodna volba. A dochodok mu prajem. Akykolvek jeho stav nespochybnuje vobec nic. To je ako keby napisem, "sportovec a zomrel v 22jke? to co je?". Co my vieme, kolko by sa kto dozil, keby sa nestara o svoje zdravie. Porovnavat "fajciara co sa dofajcil 105 rokov" je nezmysel, pozname pripady, ked clovek so strelnou ranou do hlavy prezil do 90tky. Podme si strelit do hlavy teda aj my, ved olovo je zdrave. Skor sa cudujem, ze mal tolko trpezlivosti s ludmi. Ti, co naozaj chcu, najdu svoje odpovede v jeho posolstve a praci. A ti co nie, nebudem plytvat textom.

gabi123

nepisem kvoli tomu, ze by som potrebovala poradit, ale z ludskeho hladiska ma to zaujima..... tot vse..... uz tolko informacii nam poskytol, ze nie je problem si to v roznych temach vyhladat...... ale aj tak dakujem za info.

gabi123

dakujem za info, vsetci si prajeme, aby vyzdravel....... je to velmi vzacny clovek....... takych je dnes malo......

analyn

copy z jeho stranky-

napísal(a):

Pisala mi pani manzelka pana RNG, vraj je nemocny momentalne preto nepise ....... takze si myslim ze my vsetci mame teraz moznost urobit nieco pre nho smile .... vsetci hromadne mozme na nho mysliet a posielat energiu, silu a výdrž !!!! RNG si namakany , drz sa , nech je to cokolvek , Ty to das ! smile

tak len dufat ze to neni nic vazne kedze uz sa 3 tyzdne ak nie viacej "lieci"

spomina sa tam porazka, zapal trojkl. nervu.... ale musi to byt vazne, ked nevladze ani odpisovat....

Messje

Ludia,uz som to tu raz do jeho temy pana RNG dala...citajte konecne!!!!!!!.
Toto je odkaz pre vsetkych ktory bol napisany na jeho webovej stranke

"Všetko raz končí. RNG sa rozhodol odísť do zaslúženého dôchodku, preto už nebude minimálne dočasne na tomto fóre dávať každému osobitne rady. Ak hľadáte od neho radu, vyhľadajte si na fóre tému čo vás zaujíma, a prečítajte si čo radil druhým. Téma sa najlepšie vyhľadáva cez Google vyhľadávač, zadaním témy a nicku RNG.
Veľa optimizmu všetkým želajú RNG a Ivan."