Zničené vlasy

Príspevok v téme: Zničené vlasy
malinkaa

Chcem sa poradiť ako sa mám starať o vlasy. mám ich suché riedke a zničené. ostrihala som si končeky a mám ich zničené zas. Vlasy mám vlnité preto si ich žehlím dennodenne. chcem sa opýtať na šampóny, kondicionéry, masky na vlasy a nejaké prípravky pred tepelnou úpravou s ktorými máte skúsenosti. chcem aby som mala vlásky dlhé, hustejšie a hlavne zdravé:))

Miska2222

Pred par rokmi som mala tiez rovnaky problem. Plus mam strasne huste vlasy a kucerave. Chcela som rovne vlasy a furt som si ich zehlila asi kazdy 2 den. Samozrejme som si kupila hocijaku zehlicku na vlasy a sampony z drogerie. Ani neviem po mozno dvoch rokoch. Vlasy sa mi lamali a proste boli znicene a vyzerali strasne. Nastastie som objavila skvelu kadernicku a zainvestovala (a to celkom dost) do vlasov. Teraz chodim obcas (kazde 3-4mesiace) na keratin a pouzivam vyrobky CHI. Sampon aj kondicioner. Su drahsie ale vazne mi vydrzia 3-4 mesiace. Lebo staci fakt malicko. Fen a zehlicku na vlasy mam od Bio-Ionic. Su drahsie ano viem ale vydrzia. Pred zehlenim pouzivam chi silk. Teraz po asi 3 mozno aj 4 rokoch co si furt zehlim vlasy (ale uz ich nemam take kucerave ako kedysi takze fakt 10 min a mam vlasy pod lopatky) mam naozaj zdrave a krasne vlasy. Samozrejme kazde cca 3 mesiace podstrihnut konceky (Zdravotne) aj ked mne uz vzdy povie ze ani nema co lebo vobec nie su znicene.

tanja11

Skus sa u svojej kaderníčky spýtať na zažehlenie keratínu do vlasov. Moja kaderníčka si to nevie vynachváliť a ja o tom tiež rozmýšľam.

Ajka2208

Zničené vlasy už neozdravíš. Musela by si si nechať narásť nové a o tie sa starať aby sa nezničili. Zničené vlasy môžeš len na určitý čas po použití kvalitného a vhodného produktu upraviť do požadovaného stavu, tvaru ako treba. Skús si kúpiť vyhladzujúci šampón a kondicionér, a používať kúru na zničené vlasy. Tie vydržia niektoré aj 5 umytí a Kerastase má v ponuke vynikajúce olejčeky (www.han-za.sk) na rôzne použitie. Ten môžeš používať aj ako ochranu pred tepelnou úpravou čiže pred žehlením a po žehlení ešte malé množstvo votrieť do vlasov na uhladenie. A odporúčala by som žehličku s nano iontovým povrchom. Nepoškodzuje tak štruktúru vlasu.

main

Lombardo- kde to vsetko zohnat? Ja si tiez planujem už každý den zehlievat vlasy. Keby používám ochranné prostriedky, tak si ich moc neznicim či?

lombardo1981

Ja by som ti v prvom rade poradila, aby si si ich prestala žehliť. Ale to je asi zbytočné. :-D
Ja používam zmes troch olejov: makadamiový olej, jojobový olej a argánový olej.
Makadamiový olej pomáha pri nepoddajných vlasoch, dlhodobo poškodených.
Jojobový olej dokáže regulovať tvorbu mazu vo vlasoch (pre mňa ako stvorené) a chráni pred UV žiarením.
Argánový olej regeneruje vlasy... rožštiepené končeky, polámané, suché. Uľahčuje rozčesávanie, dodáva lesk, hydratuje.