Pranie oblecenia, ktore smrdi od potu

Príspevok v téme: Pranie oblecenia, ktore smrdi od potu
lalalaladada

Ahojte, mate niekto recept, ako prat oblecenie, ktore smrdi potom?
Ja periem kazde tricko po kazdom obleceni(nenosim jedno viackrat), pouzivam Rakuske kvalitne prasky, avivaze, samozrejme davam si antiperspirant, pred oblecenim sa osprchujem, no aj tak mi par svetrov smrdi cca 10 minut v oblasti svov pod pazuchami akokeby od potu, aj ked este nie som spotena, ako keby sa ta aroma spustila len na zaklade tepla, tym ze sveter obleciem. Je to samozrejme velmi neprijemne, lebo asi to musi citit aj okolie :-( Ani sa mi nechce tie svetre vyhadzovat (netyka sa ten smrad vsetkych svetrov), lebo boli drahe, su kvalitne..

Myslim, ze sa vobec nestandardne nepotim, min. rok som stravila pri mori niekolko mesiacov, kedy som sa prestala potit uplne, preto ma zarazil tento smrad na minulorocnych svetroch..

dandy17

ja som tiež kupovala pracie prostriedky v Rakúsku, lebo mali lepšiu kvalitu ako tá istá značka u nás. Ale odkedy používam výrobky Amway či už pracie prostriedky, čistiace (ekologické)alebo dezodorant, nemusím nič riešiť, je po problémoch. Viac na: -odkaz odstránený- :)

lalalaladada

No ono prave ja sa vobec nadmerne nepotim, ako som pisala, par mesiacov som bola pri mori a neviem, ci to bolo v dosledku casteho kupania sa v mori, ale par mesiacov po prichode na Slovensko, som sa nepotila vobec, ani ked mi bolo teplo. Ale niektore svetre mi smrdia, aj ked sa nepotim. Vonaju, ked si ich obliekam vyprate a este sa nestihnem ani spotit a uz citim z nich smrad.

lalalaladada

Pouzivam antiperspirant. Odstranovac flakov nepouzivam. Operacia urcite nie, ja si dam sveter dole a vobec mi paze nesmrdia, niekedy sa ani vobec nespotim, ale tie svetre smrdia.

Svetre su znackove, 100% bavlna :-(

Shayleen

Musíš si nechať vyšetriť štítnu žľazu, cukrovku či ochorenie obličiek. Ono to.ma veľa spoločné s nadmerným potenim

Shayleen

Deodorant používaš? Pri praní používaš odstraňovač flekov? A existuje op môžeš si nechať vyoperovať potné žľazy