Menzes. PPP alebo tehotná?

Príspevok v téme: Menzes. PPP alebo tehotná?
Žužova

Ahoj, po dlhšom odmlčaní sa opäť ozývam s problémom. Ja viem je to ,,nečakané" ale už viac ako mesiac som nedostala menzes ,inokedy chodil ako hodinky dokonca aj po vysadení HAK. Odvôvodnila som si to ubýtkom váhy. schudla som už pod hranicu tak som si myslela že to je asi tým ale poslednou dobou ma bolieva v podbrušku a mam divné výtoky.. mam aj také pocity akoby už mštracia mala prisť ale nikdy nič..preto ma zaujíma baby ktorým sa stratil menzes vďaka ppp ,mali ste to tiež takto alebo ste vobec nepociťovali žiadne ťažkosti okolo toho ? prvé dni ked mi meškal som si urobila test nech nestresujem a vyšiel negativ. ..no začínam sa obávať či náhodou predsa len niesom v tom :O Ak stým máte nejaká skusenosť prosím napíšete mi nech nepanikárim zbytočne :(

Žužova

Vidím že už si mi to tu raz poradila,ďakujem vyskúšam to . kolko asi cca tie kvapky stoja a niesu na predpis ? čítala som že sa má užívať 30kvapiek v pohary vody 2x denne v priebehu 3 mesiacov ? Ono mi to nejak obnoví cyklus na dlhodobo? :)

Žužova

Ludia ,tie lieky som dobrala ,dostal som menz. a odvtedy znova nič,už 2.mesiac :( nieje niečo čo by mi to nejak podporovalo,vyvolalo ? nejaká prírodna ,,vyvolavačka? a ak nemám takto cyklus aké to môže mať následky, môže sa stať že nebudem môcť mať deti? Zaujímalo by ma čo sa vlastne deje takto v maternici ked žena stratí cyklus na určité obdobie.. viete mi povedať ?

Žužova

Anjelik,ďakujem ,dúfam že budem mať taku istu skusenosť, všade som totiž čítala iba negatívne ale potešilo ma že sa konečne našiel aj niekto komu to nič neurobilo :) Tak ja to teda risknem :))

anjelik *

Ahoj, ja som Norethisteron užívala a dá sa povedať, že pomerne často, aj viackrát za rok a nikdy mi z neho nebolo zle, ani som nepribrala, ani nič podobné. :o) Len to nezaručuje, že ty osobne problémy mať nebudeš, pretože každý organizmus je iný a každý na lieky reaguje tiež inak. :o)

Žužova

oui a nakoniec bol z toho potomok ? a začala si sa odvtedy stravovať normálne ?
Ja som bola u dr a tehotná niesom , menzes stále nemám dal mi ale lieky na vyvolanie menzesu ale etše som ich nezačala brať lebo to je niečo ako hak..(Norethisteron)...nechcem aby mi bolo z toho nahodou zle v praci tak si to odkladama le ak ich nedostanem v maji tak ich začnem jesť...
Je jasné že kramy nemam z PPP.. je to začarovaný kruh,sama neviem čo si o tom mam myslieť ,čo mam robiť ...
Mam pocit že všetko ide do sračiek. ale Pozitivum je že tehotenstvo je vylučené.
Inak ak máte niektorá skusenosti s tými liekmi, je pravidlom že každej z nich bolo zle ? čítala som že to baby uživaju pred dovolenkou aby oddialili mnzes ale ja som iný pripad ,cyklus nemám tak možno to bude mať lepší učinok ? :)

oui..

a je Ti jasne, ze pokial si tehotna a pockas este mesiac, mozes prist o moznost rozhodnut sa, co dalej. ci to podvedome robis schvalne, lebo nechces o takych veciach rozhodovat? pokial Ti meska menstruacia, chod k tomu dr. co najskor, alebo si aspon urob test. predstav si tu zodpovednost za to, ze by si naozaj tehotna bola a vlastne decko by si nechala trpiet podvyzivou len preto, ze si koli praci odkladala ten moment, aby si sa o nom vobec dozvedela. ja viem, malujem certa na stenu, ale toto su veci, kde uz ide do tuheho a pokial nie si zodpovedna sama k sebe, skus to urobit aspon koli niekomu druhemu... sama som bola v tejto situacii velmi intenzivne dva krat v priebehu posledneho pol roka a teda ten prvy, to bol celkom kopanec do tvare, pri predstave, ze co keby nahodou a ja som taka nemozna, ze sa ani neviem najest a to chuda dieta by malo mat vo mne priklad. skoro som sa dosrala s prepacenim v momente, ked som sa rozhodovala, ci si radsej zobrat tabletku po, alebo si konecne zacat verit a urobit vsetko pre to, aby pripadny potomok mal vo mne co najlepsi priklad.

Žužova

Oui,ďakujem ,ja viem že máš uplnu pravdu ale sama vieš asi aké to je ťažké a zložité.Hlavne chcieť,i keď predstava následkou toho celeho je dosť desivá. Doktora ale navštívim určite,počkám tak mesiac ešte (kvoli práci) a keď sa nič nezmení pojdem na vyšetrenie..ale snáď dovtedy to príde...:o/

oui..

Žužova, ja Ti dam tip, ktory by mal byt prvorady: chod za gynekologom a nepis na fora. chapem, ze si nervozna a potrebujes sa upokojit, ale zeny Ti mozu popisat hocake blbosti, my Ti neurobime ani sono, ani nevysetrime hormony a ani neposudime stav Tvojej vyzivy. v prvom rade sa pokus vynalozit viac energie na zlepsenie svojho zivota, aby sa Ti nestalo, ze sa toho tehotenstva uz nedozijes, alebo ho nebudes schopna, ked si to raz budes zelat. pripravky, ci uz doplky vyzivy, alebo hormonalna liecba, mozu nieco zachranit, ale v prvom rade sa potrebujes naucit si vazit svoje telo, zdravie a samu seba Ty sama. mas len jeden zivot. a kazdy jeden den z neho ubuda.