Muži, ruku na srdce, podľa čoho určujete hodnotu ženy?

Príspevok v téme: Muži, ruku na srdce, podľa čoho určujete hodnotu ženy?
Ravenna96

Ahojte. Mám 18 a mám na dnešných mužov pár otázok a pripomienok.

Prečo dnes žena bez make-upu a podobných vecí oblečená nie podľa najnovšej módy nemá u muža žiadnu hodnotu?

Tvrdíte, že nemáte radi, keď sú ženy zmachlené a oblečené vyzývavo, pritom len za takou sa obzriete.

Predstava dokonalej ženy znie: žiadna telesná chyba, dokonalá tvárička a vlasy, telo chudé, vyšportované, ale prsia ako Pamela a zadok ako Kardashian.

Každý ma danú inú genetickú výbavu, ja som napr. chudá, čiže nemám veľké prsia, ani megazadok a za to sa mám teraz odstreliť alebo ísť na plastiku?

Krútite hlavami nad tým, ako ženy chodia na plastiku, aké sú umelé, čo so sebou všetko robia, len aby sa cítili pekné, ale nechápete, že to VY spolu s médiami, ktorých trendy hltáte, ste ich k tomuto všetkému donútili? Ak by ste VY MUŽI nepočúvali média, ani ony by ich nepočúvali a neriadili sa nimi.

Lebo neexistuje žena, kt. by nechcela byť krásna, chcená a milovaná. Médiá však nadstavili hodnotu ženy čisto na jej vizáži a vy ste to prebrali a každú ženu hodnotíte len takto. Normálne ju máte len za odpad, čo jej dáte aj patrične najavo. Je to smutné, ale je to tak.

Ano, aj ja sa maľujem, ale nie priveľmi, len aby som sa necítila úplne ako z doby kamennej. Obliekam sa nie podľa najnovšej mody, nie vyzývavo, ale vkusne podľa mňa áno. Starám sa o seba, chodím upravená, ale nie som ani zďaleka ten tip top ideál. Mám svoje chyby, nedokonalosti, mám teda hodnotu vo vašich očiach?

Mám zvláštnu tvár, už veľa ľudí mi to povedalo, že takú netuctovú, niektorým príde škaredá, niektorým zase tak inak pekná. Neznášam to, najradšej by som vyzerala normálne, len aby som splynula s davom, lebo takto pútam len pozornosť, o kt. nemám záujem, som totiž hrozný introvert. A ďalšia nedokonalosť, však? Ano, lebo len extrovertky a také čo sa vedia predať a hádžu so sebou ako s vrecom sú dnes v kurze - ale toto platí aj pre mužov. Moje hodnoty nie sú selfie, lajky, instagram, fotky, najnovšia móda, celebrity, telka, drahé jedlo, majetky ani tip top vzhľad.

Hľadám si muža asi z inej doby, kt. sa netvári ako model a alfasamec, bude ku mne a aj k ostatným ženám galantný, milý, charizmatický, nezameraný na materiálno, ale na duchovno. Predstavte si, našla som. Zamilovala som sa. Ale len z diaľky obdivujem - je to totiž ženatý učiteľ. Páčia sa mi len starší muži a nečudujte sa prečo. Túžim, aby sa muži k nám chovali ako kedysi, ako k dámam a s rešpektom. Prečo si myslíte, že každá žena je zlatokopka? Ano, možno sú dnes viac rozmnožené, ale nie sme všetky také. Lenže vy aj tak máte záujem len o také, lebo tie spĺňajú alebo sa približujú k tomu tip top, čo ukazuje, že vám ide len a len o vzhľad.

Čo je toto za dobu, že vzťahy sú bud len o peniazoch alebo fyzickej atraktivite? Ano, určite nejaká aj fyzická príťažlivosť musí byť, ale nie že len to a to stačí. Cítim sa tu ako marťan, stratená v čase, nepatrím sem.

Snažím sa byť ku všetkým milá, pomáhať im, usmievam sa, nemám s nikým spory, no aj tak si to nikto necení, skôr by som povedala, že zneužíva. A čo sa týka mojich názorov, veľmi ich nedávam najavo, ale z toho, čo som dala, ma majú už teraz za divnú. Asi sa musím zmieriť s tým, že ostanem navždy sama...

0vecka

2 lulu22 garantujem ti ze pred 30timi rokmi by si si myslela to iste... ludia su ludia a geneticka vybava sa nezmeni za par generacii... tvoj problem je imho ze moc citas knihy alebo pozeras telku kde su vztahy velmi zidealizovane...

Prezyvka055

Ravenna96 ja si skor myslim ze trpis nejakymi komplexami.

Mne sa napriklad vobec nepacia typi co popisujes za prve a za druhe som mal za kamaratky plno peknych dievcat ale zavazilo napriklad ze pila lebo fajcila alebo ze bola bez zaujmov bez zalub.

Samozrejme ze moja partnerka je pekna a vybral a hladal som si ju podla seba, vobec sa nezhoduje s tvojim popisom(prsia ma dvojky a zadok poriadne ani nema :D) ale keby bola zakomplexovana tak ju nechcem, lebo s takymi osobami jednoducho neviem zit.

lulu22

Rovenna96, nečítala som príspevky tu, ale len tvoj príspevok. Klobúk dolu, na to, že máš 18 rokov a takto rozmýšľaš. Presne toto si myslím aj ja!
Dnes je doba hnusná, radšej by som žila tiež tak 20-30 rokov dozadu, kedy nebol internet a ľudia spolu komunikovali, nešlo im len o to fyzično atď...
Držím palce, určite raz stretneš normálneho muža, ktorý nebude povrchný a budeš s ním šťastná!

kafe

možno trochu od veci video, ale dám ti ho tu. Dievča, prosím ťa, zaostri zrak a povedz, čo vidíš: www.youtube.com

Vidíš tých chlapov?? Vidíš ako sa hrajú? Ako si to užívajú? Aký sú po p.či dobrí? Ty mi chceš nahovoriť, že im sa určite páčia len vypatlané krehotinky? Ani preduchovnelé baby nemajú pri takýchto číslach šancu!! To chce niečo viac ako statickú, skostnatelú hĺbku. Chce to iskru, drajv, sebavedomie, schopnosť zachytiť prúd života, pretaviť ho v sebe a nechať ísť ďalej.. chce to radosť, chuť do života, chuť nevzdávať sa a ísť za tým za čím mi srdce piští.. Ešte stále si neobjavila tretí rozmer tohto života. Hľadať hĺbku a duchovno neni zlé, ale je tu toho ešte oveľa oveľa viac. Ja ti prajem aby si to objavila.

123jojo

či je empatická, vie dobre variť (veľmi dôležité), hovorí priamo, neuráža sa pre všetko, vie nájsť kompromis...

-výzor je len brána k spoznaniu ženy,

ale samozrejme ak chcem s dievčaťom/ženou chodiť musí byť aspoň trochu príťažlivá inak to nemá zmysel (určite platí aj naopak)

kafe

"Kafe a liberta: Z čoho usudzujete, že som zakomplexovaná a škaredá?" Ja som hovorila o SEBE, že keď som rozmýšľala ako ty a bola v tvojom veku, mala som komplexy.
A ak ťa to poteší, ja som extra ultra ťažký introvert, ľudí k životu nepotrebujem, nebavím sa s nimi ale mám ich rada svojim spôsobom a rada ich pozorujem. Tam vonku je úžasná všehochuť typov a druhov ľudí. Je mi ľúto, že si ešte nemala možnosť ich zažiť. Ale ak sa otvoríš tej možnosti - a čo ak je ľudí (a chlapov) ako ja viac/veľa - spoznáš ich. Spoznáš bandu chlapov, čo všetok svoj voľný čas venujú záchrane ruiny hradu už dlhé roky. Spoznáš mladé rodiny, čo odchádzajú žiť na lazy, starajú sa o hospodárstvo a žijú obklopení prírodou a zvieratami. Spoznáš mladých, čo veľa cestujú, majú mrte zážitkov, sú uvoľnení, spokojní, šťastní.. proste úžasní ľudia. Hodnotní. To všetko TAM VONKU je. Len ty si takýchto ľudí ešte nestretla. Si moc mladá na to, aby si rozprávala ako zatrpknutá stará dievka, čo už toho VEĽA VIE. Ja ti hovorím, že je viac toho, čo nevieš, čo si ešte nezažila. A kľudne to zažiť môžeš.

0vecka

mixta ta dvojka nevyzera imho zle akurat je to taka fotka proste kde sa divne ksichti imho....

inak ani ta druha seria nieje zla .. ta monika nic moc ale zase uz ma svoje roky..a tusim ta kate moss bola dost spatna ... tu pamelu by som ani nespoznal ale ta vyzera a najme na jej vek dost dobre

gamm

netreba zabudat aj na to ze kazdy ma svoje tempo dozrievania, ale jedno plati vseobecne ze clovek v 18ke je myslou este take polodieta-polodospely. stale je v adolescencii. dokonca do cca 25r sa mozog este stale vyvija a tomu obdobiu od 18 do 25 sa hovori neskorsia adolescencia :-)
aj tak sa niekedy treba na diskutujucich pozerat

embryo

Ravenna96: nie, netvarme sa...

muzi su len neuctive hovada, ktore si nevazia ziadnu zenu, jedine pravdime medium je slobodny vysielac, ktory je predurceny sirit pravdu o skazenom svete... a mozno to tak aj nebude? :-)

este ta musim poopravit, aby si nezila v dalsom omyle, zakomplexovany clovek nie je ten, co si neustale stazuje, ale ten, ktory ma komplexy ;-)