Chudnutie do leta

Príspevok v téme: Chudnutie do leta
chudnutie123

Mám takú otázku ... chcem schudnúť 10 kg do leta , a mama a všetci v rodine mi vravia aby som nechudol , lebo jeden člen vzdialenej rodiny že vraj keď schudol dostal schizofréniu či čo ... moc tomu neverím , preto sa pýtam sem či to je možné že zo schudnutia dostal schizofréniu , a či mám chudnúť

odpovedam

sacharidove vlny nemaju ziaden klinicky vyznam, je to len vymysel fitness priemyslu, ktory siri kopec hluposti. napr. aj objemovka/rysovacka je ZNASILNOVANIE metabolizmu. vobec na to nemusis ist takto. nevies tu poslat fotku? podla mna u teba chudnut velmi nema vyznam. ak mas pocit, ze chces nieco malo zhodit, tak len trochu obmedz sacharidy, ale nic drasticke. zdrave chudnutie je 1kg tuku mesacne.

chudnutie123

áno , športujem rok a pol , a je na čase to zrysovať ... mám 186 cm , 92 kg a 17 rokov
sacharidov v diete :
Pondeli 200
Ut 100
str:0
ct 100
pa 50
sob 50
ned 0

Cariboo

Ahoj, schudnut 10 kil za 3 mesiace je dost vela. Mama sa asi boji o tvoje zdravie a chce ta odhovorit. Neviem o nikom kto by z toho dostal schizofreniu, to by musel byt iny "boj". Urcite bol chory uz predtym.
Ak chces schudnut tak pomaly a sportuj !

odpovedam

ale naco ta strasia, schizofrenia je dusevna choroba, telesna hmotnost je o termodynamike vydaja a prijmu energie. ake mas miery? sportujes?