Zomrelo nám šteniatko

Príspevok v téme: Zomrelo nám šteniatko
smileybaska

Ahojte,potrebovala by som poradiť kam pochovať nášho malého. Je to neskutočná bolesť nakoľko bol ešte šteniatko A ja som sa s priateľom naňho veľmi naviazala. Nikto nečakal že sa to stane. Bol zdravý všetko A zrazu jedného dňa bol vonku sa priateľom A oni majú ešte jedného psa aj vždy sa spolu pekne hrali ale zrazu sa priateľ na sekundu otočil A V tom momente sa to stalo. Malý zrazu lezal na zemi nechýbal sa iba chrcal. Ihneď sme utekali K veterinárovi A ten nám hneď povedal že je to vážne že má opuch mozgu alebo vnútorné krvácanie. Už len keď to píšem je mi do plaču. Nechali sme ho tam dva dni že veď sa s toho nás malý dostane že je to bojovník ale bohužiaľ sme sa rozhodli že jeho život ukončime nakoľko ho lekárka prezerala A ostal slepý. Svetlá nám nádej keď sme ho išli uspať lebo sa prebral ale nevnímal nepochyboval očkami proste nevidel A chrcal.lekárka sa tiež rozplakala A povedala že to už nejde takto ho trápiť že by sa s toho nedostal. Mohlo by to trvať mesiace A roky pokiaľ by sa dal dokopy A mne by to nevadilo ale pozerať sa na to ako to malé chudá trpí som nemohla. Chýba mi strašne aj keď bolo také malé A nemali sme ho dlho ale čo s ním ďalej

smileybaska

Zomrel včera A dnes sme ho pochovali. Nakoniec V lese úplne mimo všetkeho.je nám veľmi smutno za ním. Je nespravodlivo ako to celé dopadlo A mám pocit že sa dalo ešte niečo spraviť ale všetci hovoria že nie. Musím ale povedať že aj napriek všetkému čo sa stalo sme mali výbornú lekárku ktorá sa O mala starala A zobrala si ho aj K sebe domov. Dúfam že tam kde je je mu už lepšie.

Deria

Ach to mi je luto.:( Urobili ste iste dobre, ze ste ho dali uspat, vzdy lepsie, nez by sa mal trapit. Kde havka pochovat ti zial neviem poradit, mozno sa este niekto ozve. (nemas kamosku so zahradou?)