+5kg z ovocia

Príspevok v téme: +5kg z ovocia
le-le

môžem pribrať ked jem ovocie a suš. ovocie.

za 1 mesiac som pribrala 5 kg z suš. jabĺ a ovocia.

denný jedálniček:
1 kg jabĺ, či hrozna
300 g bio suš. jablk
1 kg dus + čerstvej zelniny
200 g jogurt 200 g tvaroh, 50 g maslo /to jedávam stále nikdy som z neho nepribrala/

sem tam:
100 g jednozrnka, niekedy celoz. ryža - nie každý deň

alebo semienka.

pribrala som z jablk, zeleniny, či tvarohu???

máte skúsenosti, ja myslím, že z suš. ovocia, ale ako to vydržať, ked ho máme doma tony?

Kýčera

Ak Ti chutí,tak ho jedz,telo si to žiada. Len to je jednostranné. Ak nechceš jesť mäso,musíš zaradiť strukoviny,ovocie a zeleninu obmieňať,...

le-le

to maslo je pre mna pochúdka, iba v lete mi vôbec nežiada, vtedy mi žiadajú skôr semená , či mandle, kokos...........

le-le

dík všetkým,

suš. ovocie jem bez chémie bio, a prečo maslo - veľmi mi ho žiada, asi k tráveniu vit. rozpustných v tukoch, iné tuky nejem, ale keď si sem tam dám orechy, či semená maslo nemusí byť, ale je oveľa chutnejšie so zeleninou. bola som u doktora - mala som veľa cholesterolu, ale toho dobrého a on tvrdil, že je to veľmi dobré a chráni mi to srdce. Ja nie som, ale vôbec tučná, to iba teraz som pribrala, váhu si držím dobrých 10 rokov a jem takto, len to sušené ovocie som nejedla.
dakujem za názory :D

redka

tiez rozmyslam naco tolko masla... a ako ho jes.... viem si akurat predstavit ze si nim "ochutim*" dusenu zeleninu alebo tu ryzu ci jednozrnku... tuky su potrebne pre vstrebavanie niektorych tukorozpustnych vitaminov A, D, E, K... ale tych 50 g mi pride moc... ved to je skoro polovica maleho masla.... neviem no.... ako tie jedla kombinujes? aj tam moze byt pes zakopany...

Kýčera

Napíš, koľko máš rokov,prečo sa tak stravuješ a či ste to sušené ovocie robili doma,či je tam niečo pridané,pozrieme sa na to. Dobre?

Kýčera

A to si prežila,nepíšeš z "druhého" sveta? Veď kto už zje 3kg potravín za deň? A to len 5kg si pribrala? Iné problémy si nemala? Veď si príjmala cca 2,5kg vlákniny.Hrozno má vysoký GI,jablká menší,záleží od sorty a Ty si ich pojedla kvantá. Ovocie obsahuje fruktózu,no a to sušené ešte aj cukor,oleje,konzervačné látky,...Pribrala si z ovocia, jednostrannej stravy,asi aj zlej kombinácii jedla,...Ak ješ originál MASLO/zamieňaj ho aj za kvalitné oleje/,tak z toho nie,ani zo zeleniny,tvarohu a bieleho jogurtu.

odpovedam

kedy ludia pochopia, ze dolezity je kaloricky prijem za cely den a nie konkretne jedla? Z konkretneho jedla sa nepribera. aj keby si zjedla 1000 kusov ovocia (ktore sa vseobecne povazuje za zdrave), tak dokopy je to tolko kalorii, ze to prevysuje tvoju potrebu. susene ovocie je omnoho cukornatejsie, nehovoriac o tom, ze samotne ovocie je cukor s vodou nadmerna konzumacia cohokolvek vedie k nadvahe. Preco jes tolko ovocia? Preco nejes vyvazene?