Čo je na tom, že mám rád metal?!

Príspevok v téme: Čo je na tom, že mám rád metal?!
KoRn

Ahojte, mám problém a trvá asi 5 rokov , odkedy som začal počúvať metal, nikto sa somnou nebavil, vysmievali sa mi a robili srandu. Teraz chodím na strednú a je tam viac metalistov a tiež sa snimi nebavia a ohovárahú ich pritom sa obliekam úplne normálne nenosím tie voloviny čierne tričká piercingy a tak úplne normálny chalan len mám rád tvrdú hudbu? Ale srandujú iba "RAPPERI". Čo je na tom rapperi, že mám rád tvrdšiu hudbu???!!! Kvôli tomu budem trpieť depresiami??

Daduska13213

ahoj, nerob si z toho nič =) ja som bola na tom podobne akurát to bolo na zakladnej kým všetky baby počúvali shakyru a podobne tak ja som počuvala metallicu =D =D ale nikdy to nebol problém =D =D na strednej to bolo úplne iné lebo nás bolo viac takých =) a stále sme sa navzájom samozrejme doberali ale nikdy to nebolo vážne =) a v tomto okamihu mám priateľa, ktorý funguje len na hip-hope a ja na "tvrdšej hudbe" ... =D najhoršie je to v aute keď sa nevieme dohodnúť, ale všetko sa dá s kompromismi =D.. no v tvojom prípade to možno nebude len o hudbe =)predsa sa celý čas v škole každý spolužiak / spolužiačka nerozprávajú len o hudbe =)

Rockstar

Ked ta trapi co si myslia ini o tom aku hudbu pocuvas, mozno by si mal ucesat ofinku a prejst k emakom.
To aku hudbu pocuvam je cisto moja vec a je mi uplne jedno, co si kto o tom mysli. Rock je zakladom vsetkeho. Je to zivotny postoj, zivotny styl, cesta, harmonia, sposob myslenia, vsetko. Je jedno ci je to rock n roll, classic rock, indie, progrock, punk, hard rock, metal, heavy metal, alebo cokolvek. Mozno mas rad len tento styl hudby, ale raz si uvedomis, o com rock vlastne je. Je to prave o tom postoji, ze mi je jedno, co si kto o mne mysli, mam svoju slobodu, svoju hudbu, svoj rytmus a nikto mi ich nevezme. Nikto mi nebude hovorit co mam robit a do posledneho dychu budem bojovat za svoju slobodu, za svoje prava, za svoje postoje. Nepodriadim sa mysleniu vacsiny, mam svoju cestu, svoje ciele, svoju slobodu a svoje nazory/postoje. Tato spolocnost sa stale snazi vytlacat individualitu, nuti nas podriadovat sa konformite a zvykom a naco? Radsej si budem chodit po ulici s gitarou v rukach, spievat si na hradbach v kozenych nohaviciach ale bude mi uplne jedno, ci sa na mna budu pozerat ako na blazna. Keby sa ludia nenechali utlacat modernou spolocnostou a nazorom vacsiny, boli by omnoho spokojnejsi, stastnejsi, neviazani a slobodni, nicim nezvazovani. A je to stale lepsie ako sa hrat na rappera ovesaneho pozlatenymi retazami a fakeovymi hublotami, pripadne hiphopera v teplakovke s kapucou cez hlavu :) Don't worry and keep on rockin' lml

zyvka

Na tom nic nieje... Tiez pocuvam ako to ty skatulkujes,,tvrdu muziku,,... Dokonca sa bavim aj s ludmi co pocuvaju rap takze absolutne nemam pocit ze by to bol problem. Ono nieje problem v tom co clovek pocuva ale aky je... Nemusi to byt vobec rapom ale tym ze sa proste s tebou nemaju o com bavit, maju ine zalubi ako ty alebo si proste no divny... :D

odpovedam

lebo niektori ludia radi skatulkuju. aj ty mas mozno "rapperov" zaskatulkovanych, pritom mozu byt uplne v pohode. na tvojom mieste na taketo uvahy vobec neplytvam energiou. a ked uz velmi chces poznat odpoved, tak sa spytaj ich ;-)