Moj kamarat z Ameriky

Príspevok v téme: Moj kamarat z Ameriky
America

Viem, nie je to kategoria vztahy, ale nevedlea som kde to zaradit.
Tohto kamarata som spoznala v jednej online hre, ma 15 a ja 16. Zacal mi rozpravat o jeho zivote ako stastne zil s rodicmi doma-v amerike ale firma kde jeho rodicia pracovali, skrachovala. A tak sa odstahovali do indie (odtial je jeho mama) aby zarobili peniaze. On ma aj tmavsiu plet ako jeho mama.
Velmi si s nim rozumiem lebo vsetkych chalanov ktorich som v hre spoznala boli uchylni, pisali ze ,,show me your tits,, a take hovadiny ale on- je krestan, comu som rada lebo si spolu dobre rozumieme a piseme si o Bohu. Podporujem ho a snazim sa mu pomahat lebo on chce ist spet do ameriky, zial az v 18 moze odist. Hovori ake je jeho detstvo smutne ze India je vezenie. Ze ludia tam len kradnu podvadzaju biju sa- nema kamaratov. Je mi to velmi luto. Nic medzi nami nie je, len pevne kamaratsvo. Ved je nemozne aby sme sa raz stretli.
Teraz k veci. Velmi tuzim si s nim pisat dlho ale piseme si len tak desat sprav za den. Predtym sme si viacej pisali ale teraz nie. Ked ho vidim online tak nenapise, neviem preco. Tak mu vzdy napisem ja prva a potom to uz ide normalne. Len sa bojim ze sa mu vtieram alebo tak. Velmi by som chcela aby sme si toho co najviac hovorili aby nase kamaratsto bolo silnejsie aby sa mi este zdvoveroval s vecami ako s tou Indiou. Co mam robit. Ja viem je to asi divne co pisem. Tato tema nie je vymyslena. Uz sme si nepisali dva dni :/

America

On sa ozve ale zostane to pritomto
Hi how are you
Fine and you
Fine
What are you doing
A potom ze ide spat, lebo casovy posun. :/

dixit

veď keď sa mu nechceš vtierať, tak sa skrátka nejaký čas neozvi a uvidíš, či mu bude písanie s tebou chýbať a ozve sa sám, alebo nie :-)