25 rokov a ziaden vztah

Príspevok v téme: 25 rokov a ziaden vztah
Jimmi_KS

Ahojte

Moj problém spočíva v tom že, ako to už z nadpisu vypovedá, ešte som nemal žiaden vzťah a pred pár dňami som oslávil 25 rokov. Nikdy som za dievčatami nijak \"nebehal\" mal som vždy veľa záujmov, ktoré mi zobrali všetok čas, no postupne prichádzam na to že mi spoločnosť opačného pohlavia zacina chýbať. Pracujem prevažne v mužskom kolektíve a tých zopár kolegýň ktoré mám su uz zadané. Takisto kamarátky su tiez zadané. Moj problém je asi ten ze som viacmenej introvert. Nemám strach ísť hocikde do spoločnosti, len to proste nevyhladavam. Takisto predstava ze mam ísť niekde do baru alebo do kina sám ma nudí uz teraz. To ze by som nejakú neznámu slečnu oslovil len tak, s mojim sebavedomím ohľadom žien nehrozi. Najhoršie na tom je ze ja ani neviem ako sa so ženami rozprávať. Stredná škola a práca samí chlapi, takže nejak v tom nemám prax. Čo ma štve je ze keby sa mi aj náhodou podarilo nejakým zazrakom niekoho najst tak by ta dotyčná nechcela niekoho kto nemá absolútne žiadnu šajnu o ženách. Takže z tejto mojej situácie sa neviem akosi pohnúť ďalej

Betka45

Poradím ti jednu účinnú metódu, ktorá mne po rokoch ,,zufaleho" hladania chlapov pomohla...prestaň to riešiť, nechaj to plavať..ona si ťa nájde alebo ti ju vtedy, keĎ to nebudeš očakávať.
Ale pod jednou podmienkou!
Váž si sám seba, buď sos ebou spokojný, vyrovnaný, snaž sa byť sympatický, netlač na pílu, ak by sa aj pozdávalo, že by mohlo byť niečo viac. Nechaj všetko voľne plynúť. Tvoj čas príde, ak si to želáš :) Nerieš okolie čo si o tebe myslí, že nikoho nemáš, buď sám sebou a buď primerane sebavedomý a nie zúfalý. My ženy to vycítime. Snaž sa byť citovo stabilný. Užívaj si každý deň a venuj sa iným povinnostiam.
Viem, je to náročné, sama som si tým prešla, ale zrazu, keď som nad tým neuvažovala, venovala sa sebe, škole, športu, prišlo to vtedy, keď som nevedela čo skôr. A keď som chlapov cielen hľadala, snažil sa, aby som sa niekomu zapáčila, tak to nikam neviedlo. Viem, že si chalan a máš to možno aj ťažšie, ale skús tú radu. Zmenu môžeš pocítiť zajtra, o týždeň, poll roka..možno o rok.
Keď som si uvedomila svoju hodnotu..až vtedy som bola pripravená na vzťah. Ja si myslím, že človek musí vedieť sám seba oceniť a potom dokáže mať vzťah. Lebo vzťah nie je len o peknom, prijemnom, sexe..to je nic oproti tomu, keď su dvaja psychicky nevyzrelí.
Nemusíš byť veľký optimista, stačí byť realista, ale bez negatívnych myšlienok..ber to tak, že je dobre a bude ešte lepšie.
Mne trvalo rok odvtedy ako som si začala samu seba vážiť a presne o rok na to som spoznala terajšieho priateľa. Proste som cítila, že rok 2015 už bude tým, kedy začnem mať vzťah, lebo som cítila, že som užna to pripravená.

A ty cítiš, že už je tá správna doba?
:)

MultiLevel

Jimmi, ak nie si zrovna vyznavacom socialnych sieti, bohuzial bez priameho ludskeho kontaktu sa nepohnes dalej...Samozrejme, ist kdesi sam a dufat, ze daka pekna a mila slecna sa rovnako sama objavi v spolocnosti a ty ju oslovis, je sice pekna, ale v mojich ociach skor ojedinela. Preto by bolo fajn, keby si si vytvoril partiu kamosov, s ktorymi budes chodit stabilne von. Oslov nejakych fajn ludi, z prace, zo skoly, zavolaj ich von pokecat, posediet, popros nech vezmu kamosky, dalsich kamosov....Ak mas nejaku zalubu, cez net sa mozes spojit s vela ludmi, ktorych bavi to iste a stretavat sa s nimi. Popripade, ale to chce viac odvahy, sa mozes sam prihlasit napriklad na tanecny kruzok. Nejake dievca sa tam pre teba urcite najde. Nehovorim, ze z toho musi byt vyslovene vztah, ale kamaratstvo a dalsie kontakty urcite :) Vies, fakt je dolezite byt s ludmi....bez nich sa tazko hlada co i len kamaratstvo,nieto este vztah

Podobny

Alexa2408 Za tvoj nazor si zasluzis pochvalu aj to ze saneprisposobujes davu, take dievcata ako si ty by mali byt, take si aj ja cenim

alexa2408

devastorxx,moja reakcia na Tvoj prispevok z 2.4. o 22.21 : radit neskusenemu chalanovi,aby ,,babu co najskor dostal do postele,lebo potom sa nanho vykasle a city ochladnu\" je riadne ubohe! Len by jej tym dokazal,ze je tiez len ,,dalsim z miliona\",ktorym ide len o to jedine... A,nehnevaj sa, osobne by som takeho chalana poslala kade lahsie po takom navrhu,pretoze existuju,vdaka Bohu,aj v dnesnej, moralne zdeformovanej, dobe zeny,ktore si same seba vazia a preferuju hodnoty,ktore,buhuzial, stracaju na atraktivnosti. A to mam 20 rokov,aj ked pre vacsinu bude urcite moj nazor staromodny,ale aj tak si za nim stojim!
Takze,mily Jimmi_KS, urcite nedavaj na radu devastorxxa...Samozrejme,jeho rada je velmi vhodna v pripade,ak tuzis po prilezitostnych vztahoch na jednu noc so zenami,ktore vyhladavaju podobne dobrodruzstva :D :D Podla mna vsak zeny,ktore kaslu na chlapa,lebo sa \"hned nema k cinu\" nestoja za nic! A to som,prosim pekne,tiez zena ;) Len s trosku odlisnymi prioritnymi hodnotami...

Podobný

Ja som na tom podobne, so ženami sa porozprávam nemam problem niekde vybehnuť či šport alebo turistika, ale taktiež akosi nemam tu odvahu pozvať na rande.

miki26

Dá sa povedať, že tiež som veľmi podobný v podobnom veku, ale nejako to neriešim. Mám svoje koníčky, chcem ešte veľa toho zažiť. Žena by ma asi brzdila nateraz. Ku ženám len toľko dá sa s nimi, ale treba ich pozvať priamo bez zbytočných kalerábov. Osobne je to zaujímavé resp.neviem, či vyzerám tak zúfale, ale stretnutiu sa zatiaľ žiadna nebránila, ktorú som si vybral :D Celkom ušlo a myslím, že bolo aj dosť srandy. Som sa dozvedel, že na introverta som pomerne dominantný, ale to viacero ľudí mi už povedalo aj pri koníčkov :) So ženami nie je to zložité, ale chcem si teraz užívať iné vecí. Mám svoj kolektív a som s ním na teraz úplne spokojný...