Chce ma len na sex alebo mu ide aj o nieco viac?

Príspevok v téme: Chce ma len na sex alebo mu ide aj o nieco viac?
radka98

Caute...Mam 20, on 28... pozname sa 3 mesiace (2 mesiace písania) a 6 krat sme sa stretli. Zatial stale on chodil za mnou, cestuje cca 30 minut, co nie je vela. Kazdy den si piseme cez net, popripade, ked si vecer nepiseme, tak mi posle prvy sms - dobru noc a pusinku... Ked sa stretneme, tak si ideme niekam sadnut medzi ludi a je velmi pritulny, bozkavame sa a okolo toho dotyky. Sex sme nemali a ani tak skoro mu nepodlahnem. Vidime sa len raz do tyzdna. Zamilovana nie som a neviem co on ku mne citi. Musim uznat, ze on je iniciativny, on stale iniciuje stretnutia, co ocenujem, ze sa nemusim snazit. Uz pocas pisania som mu dala jasne najavo, ze ja na sexstretka nie som. Mozno pochopil, mozno nie.
Ale napriklad nikdy mi nepochvalil postavu, oblecenie, tvar, ani mi nepovedal sladke recicky. ANi neviem ci sa mu pacim, nepovedal mi to :D neviem co ku mne citi, nic mi nepovedal. Akurat sa ku mne sprava milo, neignoruje ma, neodkuruje ma, aj ked ja jeho nieekedy ano.

Ako vyzera zamilovany muz? A co myslite mam dat tomu aj dalej cas a spoznavat ho, ci je to strata casu a on hra len taktiku - ved ja ju do postele dostanem ...?
Vdaka vsetkym :)

laponosi

tak spat s niekym s kym som sa stretol 6x, by sa nechcelo ani mne..

"cestuje cca 30 minut, co nie je vela. "

emancipacia ako hovado... nie je 30 minut ako 30 minut.. sice sam som cestoval za svojou vyvolenou niekolkonasobne viac ako 30 minut, ale keby niekto povie, ze cestuje 30 minut, neodvazil by som sa povedat, ze je to malo.

avsak, 6x je skutocne nic.. ked to bue 60x, potom je vysoka sanca, ze nejde mu len o sex a ked to bude 120x, je tam takmer garancia..

sex na private stoji 50eur a vyssie, ak jeho naklad pre dosiahnutie sexu bude casom mnohonasobne viac, tak mu o sex asi neslo, lebo ked niekomu ide o sex, aj ked nie priamo plateny, neinvestoval by do nejakej zeny prilis vela, viac nez je treba.

preto ak bude cestovat 60x 30minut tam aj naspat, naklad na toto moze byt aj cez 1000eur, co pokial niej e vyslovene psychopat a bohaty, tak je to skor skutocne, ako len sex

som hladny nemozem pisat viac

liecitel

CHCE MA LEN NA SEX??? Nehnevaj sa ale to na zaklade coho si usudila? Ze ti pise,chodi za tebou,neignoruje ta iniciuje stretnuta? Nevies pochopit ze co na tebe vidi a preco sa k tebe tak dobre sprava aj ked ho obcas ignorujes? jasne ze to nevies pochopit ked samu seba nemas rada...To ti musi davat najavo slovami ze sa mu pacis? nestaci ze to dokazuje svojim chovanim?ty si mu pochvalila oblecenie,tvar,hovoris mu sladke recicky? On vie ze sa ti paci? Alebo lebsie v tomto pripade ze sa ti nepaci?...Stakym pristupom a myslenim docielis to ze nakoniec ta fakt len pretiahne,ved co ine by mal robit s tebou hm? neber to v zlom ale tak to je resp.tak to bude ak sa nezmenis...vsetkym zenam co citaju prezradim velke tajomstvo (ale nechajte si ho pre seba ) ,,ZIADNEMU MUZOVI NEPOJDE LEN O SEX POKIAL ZENA-DIEVCA BUDE SAMA SEBOU,BUDE SA MAT RADA ,NEBUDE SA NA NIC HRAT,NEBUDE SI VYTVARAT DOMIENKY,A OCAKAVAT LEN TO,,ZLE,,A BUDE SA O DOTYCNEHO UPRIMNE ZAUJIMAT,SNAZIT SA POCHOPIT A VCITIT ...plati to aj opacne:NEEXISTUJE ZENA KTORA BY BALILA CHLAPA LEN KOLI PENIAZOM AK BY TEN MUZ SPLNAL URCITE POVAHOVE RESP.LUDSKE VLASTNOSTI...co vi na to hm?

bella21

Nie si zamilovaná a predsa mu dovolíš bozky a dotyky? Ja by som si na Tvojom mieste ponechala prvý bozk pre niekoho ozaj výnimočného, s kým by som si vedela predstaviť prežiť celý život.

Stretávajte sa čisto bez bozkov a dotykov a zistíte, či sa viete spolu baviť aj takto. Ak ho to s Tebou takto neomrzí, ide mu o Teba. Ak to neomrzí Teba, zaujal Ťa ako človek a to je dobrý základ pre budúci vzťah. Ak Ťa čisté chodenie s týmto chlapcom nebude baviť, rozíď sa s ním, zbytočne to budeš naťahovať.

Možno budem za divnú, ale prijímať bozky a dotyky od človeka, ktorého neľúbim, považujem za využitie toho človeka pre svoje sebecké ciele - nech už to robí muž alebo žena.

PS: Keď už nič iné, svojím správaním dávaš priateľovi nesprávne signály. Svojím telom (opätovanie bozkov a dotykov) mu hovoríš presný opak toho, čo cítiš v srdci. Nájdi odvahu byť úprimnou voči sebe i voči nemu. Svoje bozky, telo i panenstvo si ponechaj až pre toho pravého. Neponúkaj svoje bozky len tak hocikomu...

Nina.

To bude najlepšie. Ale ak ani časom nebudeš mať jasno v tom čo k tebe cíti, tak by som zvolila otvorený rozhovor -, ak je normálny a má o teba záujem, tak si myslím, že by ho otvorený rozhovor nemal vyviesť z miery, pretože ak má záujem tak aj on by mal chcieť vedieť ako to vlastne medzi vami je a mať to ujasnené. A hlavne sa s ním nevyspi, kým si nebudeš istá, že je medzi vami vzťah. Držím palce :)

radka98

Nina:

Vieš ja sa preto nechcem zaľúbiť, aby som sa nesklamala a potom len zistím, že ma chcel na jedno a pošle ma do zadku. Bojím sa odmietnutie, preto si držím odstup...ak by som vedela, že ku mne niečo cíti viac a nejde mu len o to jedno, tak by som v citoch bola uvoľnenejšia a zaľúbila som.
Proste sa nechcem slepo zamilovať. Ale ok, nechám to plynúť.

Nina.

Napísala si, že zamilovaná nie si - tak načo to potom riešiš? Načo ti je vedieť čo cíti on? Keď ty k nemu viac menej nič.
Správa sa k tebe milo a podľa neho asi randíte, tak to vyzerá, nechaj to voľne plynúť a uvidíš.