Som narušený?

Príspevok v téme: Som narušený?
Psychovnutro

Mám myslím si dosť vážny problém, ktorý asi budem musieť riešiť s psychologom ale predtým by som chcel počuť Vaše názory.
Mám už štvrtý vzťah a všetky maju jedno spoločné. Spoznal som sa so ženami po tom čo prekonali nejaku krizu alebo sa nejako sklamali v predošlom vzťahu. Stal som sa pre ne panom užasným ktorý ich chápal pomohol a podobne. Mne sa páčili o začiatku rovnako aj som citil, niečo viac ku nim ale vždy to bolo o tom, že som im povedal to čo chceli počuť. Ked som citil, že potrebuje počuť, že ju lubim tak som jej to povedal hoci to tak necitim, lebo som chcel aby bola spokojna a šťastna, ked som citil, že chce aby som prejavil citi tak som ich prejavil hoci som si vymýšlal. Proste vo vnutry cítim akoby som mal potrebu zachraňovať a robiť šťastnými okolo seba ženy. A najhoršie je, že po par mesiacoch sa zapojí do všetkeho rozum a ked začne premýšlať tak automaticky ten vzťah sa kazí, začínam chladnuť a vzďalovať, srdce hovori udrž si vzťah a hlava robi všetko aby ho ukončila. Ak by som to zhrnul tak hovorím im čo chcu počuť a robim to, a to aj v intimnej stranke chcu sa milovať tak sa milujem nechcu tak nenutim necham to tak.

mimikka

Namojveru som mala byvaleho takeho.Ale to bolo take,ze mi vravel ze ma lubi,a potom den na to dva ze nevie co citi.Ziskaval si ma...akoby som jedina na svete.Pokukaval casto po inych...Taktiez mi povedal ze ma miluje a potom ze nevie co citi.A taketo psycha mi robil.Nakoniec ma podviedol s byvalou a ta nevedela ze sme este spolu.Ja som sa snou skontaktovala a ze aj ku nej bol taky.Nakoniec ma teraz dieta...a pisal mi ze ju nelubi...kokos

Nina.

Podľa mňa to je o tom, že máš také niečo, čomu sa hovorí spasiteľský komplex. Cítiš potrebu zachraňovať ženy, ktoré potrebujú pomoc, alebo sú sklamané, lenže tú ,,lásku´´ , alebo nejakú potrebu byť s nimi máš iba dovtedy pokiaľ ich môžeš zachraňovať a pomáhať im, iba dovtedy, kým je tá žena zranená. Ale akonáhle sa postaví na vlastné nohy a je šťastná a spokojná a vyrovnaná, tak zrazu už nemáš záujem a potrebu byť s ňou. Neviem prečo to síce tak je a z čoho to môže vzniknúť, ale sú takí ľudia - aj chlapi aj ženy. Podľa mňa by si mohol skúsiť toho psychologa, za vyskúšanie nič nedáš. Tam sa buď dozvieš príčinu tvojho problému a ako s ním pracovať, alebo možno vysvitne, že si len ešte nestretol tú pravú ženu pre teba, aj to je možné.

NO2

Podľa mňa tým, čo robíš, ubližuješ aj sebe, nielen im. Sebe možno ešte viac ako im. V tebe sa to časom naakumuluje a potom sa tvoja psychika zosype ako domček z karát.

mmk

co ty vies...zenske maju tiez ,,intuiciu,, a mozno ona citi nejaky chlad, ale ty prejavujes stale naklonnost - co vlastne predstieras a ona to prijma, no niekde citi, ze to nie je ono, ale tak prijma co jej davas...tak ju len maties...a stracate cas

kamarati mozete ostat v pripade ze ste sa nikdy nemilovali alebo milovat neprestali- to je nieci citat

Psychovnutro

Ta pauza znie rozumne, ono zas nespraval som sa hnusne alebo odporne ku predošlím len to ochladlo a rozhodli sme sa rozisť ale spravame sa nadalej kamaratsky ku sebe a normalne

mmk

ty nepotrebujes odbornu pomoc........naozaj....ja som bola raz...kvoli konfliktom s byvalym..dohnal ma a nic mi nepomohol....skor som mala pocit ze so mnou suhlasi ten doktor a nevidi na mne nic nenormalne..

ublizujes jej viacej takto, ja by som nechcela aby so mnou frajer bol, keby som vedela, ze to ma tak, ako to mas ty. proste sa s nou rozidskor nez ku nej bbudes hnusny, povedz jej pravdu aj napr. ze este nevies co chces a nechces jej tym ublizovat, alebo si dajte pauzu ze potrebujes vediet co vlastne naozaj ku nej citis alebo co ja viem podla toho uvidis ako sa k tomu ona postavi..mozno ta kopne do zadku bodaj by :) pre teba lepsie nie? :) ale nespravaj sa ku nej hnusne, ked vies, ze to pride urob co som vyssie pisala mozno ta pauza..

Psychovnutro

Neviem, ale rozhodne by som jej nechcel ubližiť, preto som sa rozhodol vyhladať odbornu pomoc a ani nechcem aby sa to dozvedela lebo by jej to určite ubližilo

ahink

Aky vztah mali / maju tvoji rodicia? Ako sa otec spraval k tvojej matke? aky mas vztah k matke? Ake si mal detstvo? Mas surodencov? Ak ano..aku poradovu poziciu tam zastavas? (najstarsi stred najmladsi ci jedinacik?)