Nočné mory

Príspevok v téme: Nočné mory
mall

caute:len pre zaujimavost som zvedavy ci niekto mava sny ako ja. Casto mavam nocne mory ktore su fakt neprijemne no a pocas spanku ked sa mi sniva dajme tomu ten zly sen tak sa vo sne zobudim stym ze si myslim ze uz som sa ozaj zobudil ale pritom stale spim.Niekedy sa sa mi stane ze sa aj tri krat vo sne zobudim stym ze uz je ozaj konec ze som hore.Je to strastne a som s toho dezotientovany.

julkaR

Nočné mory prejdú,len treba dať do poriadku pečeň,pomocou egyptského kmínu a pestrecom. Tým si dáte do poriadku krv a z nej treba odstrániť látky ktoré paralyzujú nervový systém.Veľa sa dočítate na stránke -odkaz odstránený- v blogu ale i na -odkaz odstránený-. Ale najlepšie si to vyskúšať,z rád to neprejde.Baktérie sú nebezpečné.

lexter

Nočné mory sú spôsobené zlým krvným obrazom a funkčnosťou pečene.Treba detoxikovať pečeň a črevá.V Egypte to robili pomocou Egyptského čierneho kmínu.
Baktérie vyvolávajúce tieto stavy vie rýchlo odstrániť.Zabúdate na to,že každá bunka je vyživovaná krvou.A keď nemáte v poriadku krv,tak nič nemôže fungovať,ani nervový systém.

Kýčera

Jerry 74,naďabila som na tému "Úzkosť a depresia-vyliečenie a prekonanie seba samého",naposledy aktívne 4.5.-Psychické/osobné problémy,povenuj sa tomu,môže Ti to pomôcť.Ak sa to niekomu podarilo,nevidím dôvod,prečo by to nemalo pomôcť aj Tebe.Písal si,že užívaš pestrec,ale skús sa pozrieť aj na tému "Pestrec mariánsky-skúsenosti",2.5.-Zdravie-iné a daj si do vyhľadávača aj "Pestrec mariánsky",4.5. a porovnaj so svojimi skúsenosťami.A ak budeš mať čas,budem rada,ak ich aj zverejníš.Inak Ti držím päste,aby to v tej B.B. dopadlo dobre.

Kýčera

Sansi,neexistuje choré telo a zdravá duša,tak ako neexistuje zdravé telo a chorá duša.Každý z nás sa s problémami a chorobami vyrovnávame rôzne,tak ako s negatívnymi pocitmi.No a tieto nám najviac poškodzujú zdravie-závisť,nenávisť,krivda,zloba,ľútosť,strach a trápenie sa za iných.A z nich je práve ľútosť najzradnejší pocit,z nej je najviac rakoviny.A tak svojho známeho neľutuj,ak Ti dovolí,pomôž mu,ak nie,rešpektuj to,ale sa preň NETRÁP.Veľa šťastia obom!

sansara

Ahoj kycerka moja draha, mila.
Dakujem ti velmi pekne za spravy. Dakujem. Ver, ze ma velmi mrzi - ze mas teraz horsie obdobie. Ako aj tie choroby, ktore ti predpovedali prave tvoje sny. Tak sa mi kycerka draha cim-skor uzdrav, vylieckaj, aby si opat bola v poriadku.
Teraz prezivame aj my horsie obdobie. Termin operacie sa blizi, zvysuju sa tym padom u neho aj negativnejsie emocie, depresia a vacsinou to schytavaju ti..co su najblizsie. Chapem to a velmi mu chcem pomoct, byt mu v tomto zlom zovotnom obdobi oporou a napomocnou. Je to tazke..lebo mam toho viac. Ale viem, ze robim spravnu vec.
Kycerka moja, uzdravkaj sa mi a daj sa prosim do poriadku. Uvidis, zas bude dobre. Opatruj sa mi a davaj si na seba pozor.
A ak chces..tu je moj mailik, tak sa mi nan hocikedy ozvi. Budem naozaj rada: sansara75@centrum.sk

Kýčera

Ahoj Sansarka,ak sa Ti nepodarí vstúpiť do snov ako som Ti radila,môžem Ti popísať ešte jeden spôsob.Nevenujem sa výkladom snov a vonkoncom takýchto zložitých.Síce pár jednoduchých symbolov ovládam,ale keď si vykladám tie svoje,tak 50% z nich sa neplní-najmä tie,kt. mi signalizujú nejakú výhru.Možno aj nejaká bola,len nie na Lote,mohla som sa vyhnúť nejakému úrazu,...Odkedy som sa objavila na tomto fóre,mám o.i. problém sa na svoje sny rozpamätať,takže musím spomaliť tempo.Ako sa mám?Rôzne,raz lepšie,raz horšie.A teraz mám to druhé obdobie.Tie pľúca a srdce patrili mne.A ako sa mi máš Ty,čo máš nové?Už ste po operácii?Čo sa týka liečiteľov,skús si vygoogliť liečiteľku Lauru.Dobrá je aj kniha Symbolika nemoci od Marcela Vaneka,kde sa zaoberá aj rakovinou.Napísal toho viac:Sedm životů-venuje sa reinkarnácii,...Do rakoviny sa žiaden človek ešte nepresmial,každá choroba má aj duchovné príčiny a hovorí nám,aby sme vo svojom živote urobili zmeny.Keďže aj mňa prenasledovali v minulosti negatívne pocity a občas aj teraz vypláva na povrch nejaký,som vďačná osudu za tie svoje choroby a to,že rakovinu nemám.Sansi,veľmi Ti a Tvojmu známemu prajem,nech sa operácia podarí,rakovina nepotvrdí,rýchle uzdravenie a skoré vylúštenie posolstva sna a odteraz len samé krásne sníčky.

Kýčera

Sansi,nie je to celkom výklad,ale len akýsi sprievodca Tvojimi snami.Žiaľ,na viac moje sily a sedem knižiek vrátane Freuda a Artemidórosa nestačia.Mohla som sa viac povenovať jednotlivým symbolom,ale už som sa ponáhľala a chcela to ukončiť,veď som Ťa nechala dlho čakať a aj tak podstatu sna musíš prelúsknuť Ty sama.Len Ty vieš,kde máš a čo je Tvoj problém/choroba známeho,.../.Ale podstatu sna by si tam mala mať.Tiež sa mi ťažko nadväzovalo na myšlienkový pochod,strácala sa mi nadväznosť a aj poznámky.Zlatko,nemáš za čo ďakovať,veď som Ti to sľúbila,naopak ja sa Ti ospravedlňujem,že som Ťa nechala až tak dlho čakať,občas som si jednoducho musela odskočiť do ľahších tém.Škoda,že sme od seba tak ďaleko,požičala by som Ti moje múdre knižky,išlo by Ti to ako po masle.Za Tvojho známeho sa modlím cez deň,vždy keď si na Teba spomeniem,večer som už mimo.Prečo ho ešte neoperovali,na čo čakajú? Ja by som ten čas využila na potvrdenie alebo vyvrátenie diagnózy v nejakom súkromnom centre,liečiteľa,samoliečenie-detoxikáciu,vyčistenie čriev,hladovku,...samozrejme,len ak dotyčný bude súhlasiť.A čo sa liečiteľov týka,autorka knižky ich osobne vyskúšala.Ľudia sú však rôzni,čítala a počula som však mnoho príbehov,v kt.človek človeku pomohol-vyhol sa operácii,vyliečil ho dokonca aj z rakoviny. Manželia Legátovci však vypadávajú-venujú sa pijavičkám,tá 2. o.i. lieči pomocou bioenergie;v Za prečisťovanie organizmu vesmírnou energiou,nabíja astrálne telá,...sú tu uvedené celé kontakty.Sansarka,ozvem sa Ti v nedeľu podvečer a zareagujem na Tvoje predchádzajúce príspevky,teraz už musím končiť.Napíš,čo potrebuješ.Zatiaľ sa maj krásne a nech Ti sny prinesú riešenia.

sansara

Porozmyslam nad vsetkym, co si mi napisala kycerka. Dost z tych veci sedi..citala som opakovane tvoj prispevok. Podumkam. Dakujem ti. A ano..s tymi snami urobkam ako mi radis. A praveze tych koncov snov sa ani tak nebojim. Bud v nich vyhravam alebo tusim-viem, ze napokon zvitazim hm

Kýčera

Dôležité je aj toto-môžeš byť sama sebou,ale aj inou osobou,živočíchom,či predmetom.Preto ešte raz-oslov svoje snové JA pred spánkom:"Ten sen z ... noci som nepochopila,pošli mi,prosím,oporný bod".Sansarka, pri výklade zameraj svoju pozornosť na tieto symboly:
Cudzina-neistota v spoločnosti nového človeka alebo novej úlohy,nezmapovaná situácia,z kt. sa musíš dostať;túžba po stabilných pomeroch;
Mesto- zložitá dilema,prostredníctvom ktorej musíš nájsť cestu;
Prechádzka-druh chôdze naznačuje tempo Tvojho života a zvládania rôznych povinností/aký cieľ,počasie,akou krajinou si prechádzala?-napovedá o prevládajúcej atmosfére v živote,naráža na ne/úspechy;

Kostol-jadrom sna je náboženstvo,morálka;symbol obete,môže nastať naplnenie,ale aj obetovanie vlastného šťastia;stavby predstavujú telo,alebo osobnosť snívajúceho,príp.jeho milované osoby,či rodinu.Môže tiež naznačovať potrebu vyhľadať určité miesto za účelom ďalšieho rastu,v kt. by Tvoje duchovné JA mohlo viac dýchať,rozpínať a vzdelávať sa,sen poukazuje na kladenie väčšieho dôrazu na duchovný prvok v Tvojom živote.
Pokoj,...-čisté svedomie;
Modliť sa,...-dosiahneš,po čom si túžila;výčitky svedomia;vnútorné starosti a tajné obavy;
Sochy,...-nečinnosť,nehybnosť,tiesnivé myšlienky;Čo Ťa tak strašne trápi,čo si nevieš odpustiť,čo sa Ti stalo?
Strach-myšlienka,muž,ambícia,cit;predstav si povahu strachu,kt. Ti je v pätách,môžeš mu čeliť,premôcť ho!
Utekať preč-výstraha sna,pozor!unikneš pred nebezpečenstvom;
Dav-problémy;
Bitka-hnev;
Príšery-predzvesť riskantnej známosti;dobré by bolo odhaliť ich-kto a čo sú zač?
Prenasledovanie-je potrebné identifikovať symbol,kt. Ťa prenasleduje;môže to byť myšlienka,strach,milenec,dom,práca,...čosi,čo chceš podniknúť,aj TY SAMA-môžeš byť prenasledovaná i prenasledovateľom,aj oboje-ambícia,cit,kt. v realite odmietaš.Každý sen tohto druhu je konfliktný,osoba,vec,čo Ťa prenasleduje je niečo,s čím sa podvedome stotožňuješ,aj keď to vedome odsudzuješ-predstav si pred spánkom,že stojíš pred prenasledovateľom a želáš si vedieť,prečo Ťa naháňa-dôležité je odhaliť povahu strachu,kt. Ti je v pätach,potom mu môžeš čeliť a premôcť ho.A tiež niekto,kto Ti ublížil sa to snaží napraviť?
Útok-vážny problém;
Anjel-hľadá sa cesta zo súčasných ťažkostí;sú to aj dobré pudy v Tebe,týka sa to Tvojho nedávneho alebo budúceho rozhodovania alebo činnosti v reálnom živote-toto Ti nepovie ani neukáže,čo ne/máš spraviť,ale ostatné symboly,čo som Ťa na ne upozornila,by Ti mali poradiť;seba vidieť ako anjela-získaš lásku a priateľstvo;
Krídla mať-prináša trápenie;
Boj-tento symbol je pre obidva sny spoločný;dôležitý je aj výber zbraní;je to varovanie,kt.znázorňuje začínajúcu chorobu,ale zachrániš sa pred ešte väčšou katastrófou;bolo by dobré,ak by si sa nezobudila a boj dokončila,ale ako boj skončí sa ešte asi nemáš dozvedieť?