Žena na vzťah

Príspevok v téme: Žena na vzťah
fitnesak

Ahojte bol by som rád keby ste mi poradili.Najma ženy.Kde sa nájsť žena na dlhodobejší vzťah? Ako berete oslovenie od neznámeho náhodne vonka? Hanblivosť u mňa nie je veľký problém,na disco sem tam zájdem,ale vačšinou to dopadlo tak že na druhy deň som dotičnú už moc stretnuť nechcel.Takže zoznamovaní na disko sa chcem vyhnút.Koníčky autá,posilnovanie,technicke veci.V škole čisto chlapsky kolektiv. Dakujem

fitnesak

ja som chcel len vedieť miesta kde sa vyskytujú ženy a neberú hlúpo ked ich oslovím.Nad ničím moc nerozmýšlam :D

no toto

v zasade nic nerozoberaj, moc na tym rozmyslas, nad konkretnou zenou, zien je kopec, v zasade je dôlezité so zenou sa rozrpávať, ak nájdete spoločnú reč, je to bohovské, aj do budúcna, môžete rozprávať o vsetkom aj o peniazoch , o investíciach, o sexe, o koníčkoch o dovolenkách,..... a to je o tom celé, povedať jej že si taký a taký a ona to zoberie.... ak to nejde tak je smola :-(

Bandolera

No mna takto len tak v meste oslovil nahodny okoloiduci za zivota asi 2 krat a vzdy som mu dala najavo, ze nemam zaujem. Mozno aj pre to, ze som sa niekam vzdy ponahlala a jednoducho som nemala cas, a mozno mi to prislo aj trochu zufale, neviem... Avsak pri venceni psa nemam problem nadviazat rozhovor s hocikym, to asi preto, ze ked vencim, tak som v pohode a nikam sa neponahlam a este ked mi pochvalia akeho mam pekneho psika, tak je zoznamovanie s novymi ludmi fajn :-)

miki26

Ženy sa vyskytujú kdekoľvek no a pokiaľ sa bavíš s nimi úplne normálne a hlavne ich necháš hovoriť tak boduješ. Skutočne som vyskúšal dosť rôznych situácii a rôzne spôsoby v slušných medziach. Skúšal som oslovenia či už verbálnymi, ale aj neverbálnymi. Vždy to dopadlo viac ako OK.

Silvina

Ako žena, môj názor- náhodné oslovenie hocikde s úsmevom skôr ženám lichotí, treba skúsiť, zvlášť sa tento krok hodí chlapovi, pokiaľ budú obojstranne sympatie môže to výjsť, tak do toho, držím palce!

fitnesak

mám 22 rokov.Zatial študujem a pes sa na intrak moc nehodí ale dakujem :)ohladne nahodne oslovenia som myslel v tom zmysle že napriklad vo fitku prídem a nezávnezne nadviažem rozhovor :)

Nina.

Dá sa stretnúť hocikde. Alebo pri spoločných záujmoch. Ak máš rád psy, tak zbehni do útulku a jedného si vyber - nielenže budeš mať v ňom spoločníka a tvora ktorý ťa bude milovať najviac na svete, ale pri venčení je možné spoznať plno žien, ktoré majú taktiež radi psov, alebo aj také ktoré sa pristavia a spýtajú sa čo to je za rasu a tak - hlavne šteniatka sú strašne zlaté a to sa pri tebe pristaví plno okoloidúcich :D

Betka45

fitnesak

a este ohladom toho nahodneho oslovenia...no co by si sa jej opytal? Alebo ako to myslis?

Tak mna keby niekto oslovil (zalezalo by od otazky, aku by polozil), tak by ma to prekvapilo, ale prislo by mi to celkom mile, ak by sa mi dotycny pacil :)

Betka45

fitnesak:

Kolko mas rokov? Tak zenu na dlhodoby vztah mozes stretnut aj v obchode, v praci, aj na pokeci...to je tazke tak posudit.

Ale ja to vidim tak, ze ak chces nejaku normalnu, tak praca, popripade nejake spolocne zaluby..ak sportujes, tak vo fitku napr.