Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
PatkBBS

Ahojte,začala som sa stretávať s jedným chalanom.Poznáme sa od malička,ale dlho sme sa nebavili a teraz sme začali chodiť stále von,či už sami,alebo s našimi spoločnými kamarátmi.
Ja som sa bohužiaľ doňho zaľúbila,ale má priateľku. Nepovedala som mu to, nechcela som byť za hlúpu. Viac a viac spolu chodíme von. Minulý týždeň sme sa spolu vyspali, výčitky svedomia že som ublížila jeho priateľke mi nedali spávať tak som mu to nakoniec povedala všetko. On sa mi tiež zdôveril že ma ľúbi a podobne. Neviem čo mám od neho čakať.
On ide za priateľkou a potom príde za nami von a píše mi veci akoby nič. Neviem čo mám robiť. Nechcem sa sklamať a trápiť :(..čo mu mám povedať, alebo čo mám spraviť?

liecitel

Jedina vec co mozes urobit aby sa ti take veci nestavali a aby si to nemusela takto riesit je: ZACNI SA MAT RADA!

LMarika

Co mozes od takeho cakat? Jedine to, ze tak, ako teraz podvadza svoju terajsiu priatelku s tebou, nech by sa hoci zrovna s nou kvoli tebe rozisiel, v buducnosti bude zase podvadzat teba s nejakou inou. A mozno sa s tebou potom kvoli nej rozide. Len tolko mozes od neho cakat. Taky chlap je dobry akurat len na jedno - sex na jednu noc bez vycitiek svedomia, ze niekoho podviedol, ale nie na vztah a o vernosti uz nemoze byt ani reci a pamataj si, ze kto podvedie jednu, podvedie aj druhu, tretiu, stvrtu, kazdu.

pacient123

akože ked chce ist do vstahu tak chod nemáš čo stratiť kedže si sa s ním už vyspala ,,,,ale viac krat sa už nepotkni a najdi si normalneho chlapca ktorý nepodvadza ,,,chodil s tvojou priatelkou a aj tak ju s tebou podviedol ,,čo ak ti urobi to iste s tebou čo s tvojou priatelkou ?...

Nina.

Úplne súhlasím s liberta25 - presne tak! Malo to byť opačne. Chlapec si užil a nemá potrebu to ďalej riešiť.

liberta25

myslim, ze postup: vyspat sa, zdoverit sa, cakat, bola ta najhorsia moznost. mala si to urobit presne v obratenom poradi.