Odhodlaná niečo so sebou robiť

Príspevok v téme: Odhodlaná niečo so sebou robiť
odhodlaná456

Ahojte všetci.
Som odhodlaná niečo so sebou začať robiť. Začala som tým, že obmedzujem vyprážané a začínam piť pomaličky 3 litre čistej vody s citrónom.
Chcela by som začať behávať a chodiť na zumbu.
Len neviem, ako začať behávať. Čo na začiatok, koľko minút a podobne. Prednedávnom som mala natrhnuté bočné väzy, aj keď ma to občas pobolieva, ale pán múdry doktor mi povedal, že už ma nemá čo bolieť, tak preto by som chcela pomaličky skúsiť aj behať. Len ako na začiatok vôbec neviem. Koľko minút , ako dýchať, ako pitný režim počas behu, nakoľko som sa odhodlala behať až teraz. Ďakujem za odpovede, rady, tipy, triky. :)

redka

Zacni skor s obmedzenim cukru akehokolvek druhu a tiez mucnych veci.... Neviem preco prave vyprazane jedlo ta napadlo ako najhorsie... Jedavas ho azda kazdy den? Vacsim strasiakom je ten cukor a pecivo to mava vacsina ludi kazdy den a hojne. Len nezacni s cvicenim moc zhurta aby si sa nepretrenovala a nevyradila sa na dlhy cas... Kludne zacni so sviznymi prechadzkami pol az hodku denne pripadne striedaj chvilku behu a chvilku chodze kym naberies nejaku kondicku. A mozes cvicit aj doma podla videi napr jillian michaels na youtube...