Ako dalej..

Príspevok v téme: Ako dalej..
Katka 22

ahojte,
potrebovala by som poradiť. mala som dlhodoby vztah, ktorý trval 8 rokov.
počas tohto vzťahu som bola neverná dva krát.
vždy som sa chcela vratiť späť k priateľovi a ten ma dva krát prijal späť- čiže dokázal to prekusnúť, lebo o tom vedel.
teraz sme sa rozišli kvôli uplne inej veci, ale nas vztah z mojej strany už rok - rok a pol nebol dobrý. bola som chladná voci nemu, nechcela som s ním spávať a podobne.
tento krát to zobral vážne, a hned po dvoch dňoch išiel za inou a po troch dňoch jej napísal, že ju miluje. tomuto nerozumiem. ako to dokazal po dvoch dňoch hneď ísť za inou a povedať jej to.
ide o to, že som sa naozaj spamätala teraz , ale on už ma späť nechce. že mi dal šancu už dva krát a nikdy to nedopadlo dobre .
zostala som úplne sama, pretože bol žiarlivý a tak som nikam nechodila, nezostala mi žiadna kamoška.
aj teraz mi povedal, že bude so mnou iba kvôli mne, ale že už nič necíti.
neviem, čo mám robiť, nemôžem byť taká sebecká, ale neviem ako budem fungovať bez neho, nedokážem to. kde si mám hľadať kamošky. pracujem, ale v čisto mužskom koletktíve.

ďakujem za rady..

Bandolera

Dievča, niekedy človek musí spadnúť až na samé dno, aby sa spamätal! Všetko zlé je na niečo dobré VŽDY... Good luck ;-)

liberta25

teraz s tym nenarobis nic. zacni pracovat na sebe, aby si si dokazala vazit ludi. a potom ti neostava zas nic, len verit, ze sa stane zazrak.

chosinka

.NPises ze si bola voci nemu chladna vyse roka a teraz ti doslo ako nedokazes bez neho byt? Uvedomujes si vobec ako zle sa musel citit? A este k tomu dve nevery... Mozno ta ktorej napisal ze ju miluje je uplny opak teba, prejavuje mu zaujem o jeho osobu, nie chlad. Mala si si ho vazit, mozno je ten posledny v tvojom zivote ktory za to stal. Kamosky si najdes hocikde, ved uz budes slobodna... Ale laska a rozumiet si s niekym, to sa tazko hlada. Nechaj ho ist svojou cestou, zbytocne by si natahovala cas, jeho tuzby a myslienky uz patria inej. Hadam by si nechcela aby bol s tebou nasilu a z lutosti. Podla mna bojoval s tebou dost dlho, az kym ho presli vsetky city k tebe

Slobodna

Chudák chlap. A ty si ako dokázala podviesť niekoho, kto ťa mal rád a to dokonca aj potom čo ti to odpustil? Kto si nič neváži, nič nemá. Čuduješ sa, že bol žiarlivý? Škoda, že dobrí chlapi sa zahadzujú s takýmito mrchami, ktoré ich berú tým, ktoré si ich zaslúžia. Keď ti jeden nestačí, tak na čo chceš partnera? Buď - alebo.
Tebe ani teraz nedochádza, že ti vôbec nezáleží na ňom ale len a len na sebe - lebo bez neho budeš sama a bez kamošiek. Je ťažké žiť ďalej bez toho, koho človek mal rád, no pre teba je ťažké žiť a vydržať so sebou. Ani sa nečudujem ...