Malé hrboľčeky na čele, ako ich odstrániť?

Príspevok v téme: Malé hrboľčeky na čele, ako ich odstrániť?
Aljaška

Ahojte :) Som dievča a mám 16 rokov. Nikdy som nemala vyrážky, akné ani nič podobné. Lenže ako som začala chodiť na strednú vyhodilo sa mi po celom čele čosi také čúdné. Miniatúrne hrboľčeky ktoré sa nedali vytlačiť a bolo ich plné čelo. Ked to už bolo citlivé a bolestivé nevyšiel s tadiaľ hnis ale také to tvrdé. Prepáčte za výrazy ale som neskusenec :D... Niečo ako pory...Začala som málo spať, bolo toho veľa na práci do školy.Tak som začala piť velmi velmi kávu. A sladkosti...Čokoládu som vždy jedla a nikdy som nemala s toho niečo ta Ked mám dostať menštruáciu urobia sa mi aj na lícach a brade. Vyzerám ako nanuk s lidla. Užívam už 2 roky zinok aj selén..Velmi ma to trápy.. poradte mi prosím. Neviem či je rozumné zájsť za kožnou lekárkou.ké. Ale vysadila som aj kávu aj čokoládu no nič nepomáha.

Aljaška

ja sa ti určite nechválim..len cítim, že to nepotrebujem. Aj ked mäsko občas jasné dám si :)..tiež sa čudujem, že ma tá škola tak vzala. Nejde mi to. Ale všetko sa dá zmeniť predsa :D

Kultak

Mesiac je nic ked nebudes jest pol roka tak ti to absolutne nebude chybat.Mas este len 16 takze si na strednej a extremny doping nepotrebujes :)(ked pride vyska to bude ina prdel).

Kultak

Mne sa tu budes chvalit ,ze nejes maso ked ja zjem minimalne 600g mäsa denne hej?Ked uz nejes maso tak aspon tie ryby :).Ak si vegetarianka alebo veganka tak amen tma .

Aljaška

Jéééjda no čokoládu obmedziť bolo velice ťažké a kávu taktiež :D ale podarilo sa mi to tak na mesiac a zistila som, že žiadna zmena :) Vieš snažiť sa učiť a vydržať to je naozaj moc ťažké...O takom type som nikdy nepočula. Ale je toho ťažko sa zbaviť. Som si povedala že radšej budem mať boľáčiky,ktoré sa zahoja, ako si pestovať na čele vyrážky :) Ale teraz chodím jak vysypanec :D.. Vďaka za radu skúsim tú kožnú ;) a napríklad mäso vôbec nejem ani rybky nič :) ale to tým určite nebude :)

Kultak

No mas akne woohoo.Kludne zajdi ku koznej,kozmeticke ta ti da nejake masticky,kury whatever ake blbosti.A snad zaberu. A klasicka rada vyradit sladkosti a tucne jedla,stres a zacat cvicit.Obmedzila si cokoladu a kavu?Ano a na kolko ;) ?