Tak tomuto vôbec ale vôbec nerozumiem a vy?

Príspevok v téme: Tak tomuto vôbec ale vôbec nerozumiem a vy?
na prášky

Mam bratranca ktory bol zenaty. Jeho manzelka mu zomrela pri autonehode pred par mesiacmi. Vzdy ked sme sa stretli tak debata sa zvrtala na rozne temy, praca, rodina, ludia, zdravie, auta atd.
On casto riesil svoju pracu. Najma jednu kolegynu ktora s nim pracovala, vlastne este pracuje. Ze hov*o robi v praci, len sa chechta s kolegynami, kavickuje, ze je tam umelo dosadena. Jednoducho povedane nezostala na nej ziadne nitka sucha. Nebolo to zase az tak casto co ju ohovaral ale zato ak uz sa zvrtla tema na nu tak nesetril nadavkami na jej osobu. To by nebolo nic, ved kazdy mame niekoho koho ohovárame ci uz odovodnene ale len tak.
Ako by ste si inak vysvetlili ze ked manzelka este zije tak jej spini meno tej svojej kolegyne a ked manzelka zomrela tak zrazu chodi s tou kolegynkou na kavu ako som ich dvakrát uz takto spolu v kaviarni videla. Ako to mam chapat ze doterajsia ta hnusna kolegyna co nic nerobi, co je pi*a, ste*ka, cup*ka, vyzla, chudera, krava sprosta, kokot*ka a ine mena co ju castoval sedi s nim na kavicke a smeju sa spolu? Je toto mozne? Ako to ze doteraz mu ta kolegyna lezala v zaludku a stale nieco proti nej mal, stale bol nanu nasraty, mal chut ju vyhodit a odprajsknut z roboty zrazu sedi s tou poondiatou kolegynou na kave? Co doriti ma toto znamenat? A to jeho manzelka nieje po smrti ani pol roka. To az tak ho zasiahla smrt manzelky ze mu ta kolegynka pride zrazu velmi sympaticka? Dokonca uz zacal brat na ich spolocne vychadzky aj syna co som pocula. Tak teraz neviem ci ta potvora z prace zacitila prilezitost alebo on tu nenavist voci nej len hral.
Vysvetli mi toto spravanie sa niekto? Ako to beriete vy? Lebo do mna vosla zlost ze ta nenavidena osoba je zrazu taka mila ze s nou lezie na kavu. Ako o.k. ze ma pravo byt opat stastny ale za tak kratky cas a este s takou osobou co ju nenavidel?
Pritom jeho manzelka bola velmi dobra moja kamaratka. Zlata baba. Toto si podlamna nezasluzi aby nanu tak rachlo zabudol a zacal si s nejakou co mu lezala v zaludku. On sa ani nezmenil zeby ho smrt manzelky nejako poznacila. Je taky aky bol takze v tomto nieje podla mna ze sa zmenil a prehodil priority. My v rodine sme sa len cudovali a najma svokra. Pre nu to bola najvacsia rana ked zistila s kym sa dal dokopy. Myslim ze tam nieje len to kavickovania ale uz nieco viac.
Vysvetli mi niekto toto lebo my v rodine co sme pocuvali tie jeho reci sme ako mechom ovaleny. Normalne to nechapeme.
Vdaka za precitanie.

na prášky

Tak vam dakujem za reakcie. Chcela som len vediet aky pohlad na nieco take vo vasom okoli alebo rodine by ste mali nazor. Vidim ze jedni mu to schvalujete a ini mate nazor podobny mne. Tak dobre uz to riesit nebudem len som vyuzila tuto moznost na fore zdvoverit sa so svojim rozpolozenim a sklamanim z cloveka.
Dakujem vam.

Londynka

Pozri sa, muzi dost casto castuju zeny ktore nemozu mat sprostymi nadavkami. Je este v norme ak muz nazve raz za cas kur*ou ci pi*ou nejaku babu co si to zasluzi svojim spravanim.
Ale ak to robi casto kedy tu zenu niekto spomenie alebo kedy ju niekde stretne a nazve ju tak medzi svojimi znamymi tak je to viacmenej podozrive z jeho strany. Vacsinou ak muz nejaku zenu takto caasto ohovara a sviní tak je to z frustracie ze chcel by ju ale nemoze ju mat lebo ona ho nechce alebo je tam ina prekazka.
Ty nechaj svojho bratranca zit zivot aky chce. Je to jeho zivot. Nemozte mu vyberat partnerku, ved je predsa dospely muz. Je to jeho vec s kym bude chodit na kavu a na vychadzky. Neplette sa mu do zivota. Ak mu ta kolegynka padla do oka z nejakeho dovodu tak to nechajte tak. Mozno preto ju tak ohovaral lebo ju chcel a kedze bol zenaty tak ju mat nemohol.
Aj ked pises ze bol s manzelkou stastny ale niektorym muzom jedna zena nestaci a chcu ich mat viac. Preto je aj tolko nevier a rozvodov. Staci ze mu hlavu popletie ina a uz ma rozum v slipoch.
Tiez zo zivota poznam vela pripadov kde sa dali dvaja dokopy co sa predtym mali v zuboch. Niekedy nam zivot pekne zamota.
Vies je take prislovie ludove
LASKA JE AKO VIETOR, NEVIES Z KADIAL PRIDE A KDE SA STRATI .. ;-)

kafe

chápala by som, keby ťa štvalo, že si začal s MANŽELKINOU kolegyňou, ktorú ONA neznášala a na ktorú ona nadávala pred ním, takže dobre vedel ako ju nemá rada. Toto by sa dalo podľa mňa chápať ako zrada, či pošpinenie jej pamiatky. Ale keďže je to naopak... ja na tom, nič zlé nevidím. Ano, že na ňu nadával a zrazu ju má rád je zvláštne. Ale to sa týka jeho, nie jeho manželky.

zyvka

uz to tu odznelo takze budem viac menej opakovat. tiez si myslim ze sa mi kolegyna pacila uz ked zila jeho zena. myslim ze ju castoval tymi farbistimi vyrazmi zato ze si ho nevsimala a citil hnev. mozno to ani nerobil schvalne. v konecnom dosledku nic nenarobis. pokial sa mu paci rozumeju si spolu a su stastny budes sa musiet zmierit s jeho vyberom. skus ju spoznat. uprimne vazne si myslis ze ak by bola taka ... ako o nej hovoril predtym bol by s nou? ja myslim ze nie. spoznaj ju nedaj sa ovplivnit a daj na svoje dojmi a mozno ti"prirastie k srdcu" a mozno aj nie... uvidis...

spring

podla mna by si sa do toho nemala starat. ty nevidis do jeho hlavy, nevies ako sa citi, nechaj ho zit. mozno prave ona aj na jeho prekvapenie ho pochopila v jeho dost tazkej situacii! kedze ty, svokra a rodina ho len mate v zuboch a riesite co ma a co nema robit, ako sa ma tvarit a co ma prezivat.

na prášky

Kafe
ako ze sa nepoznali, poznali sa z videnia nie sice priamo ze si potykali ale jeho manzelka vedela ze je to jeho kolegyna ved ju ohovaral hocikedy ked sme ju stretli niekde v meste na ulici ci v kaviarni, v restike a tak. Z videnia sa poznali a on o nej rozpraval pred manzelkou ze co je zac. Takze neboli si nezname. Oto ide ze ju ohovaral este aj pred manzelkou nielen pred nami a zrazu ma s nou nejaky ten vztah co asi uz aj sa da nazvat vztahom. A ako som pisala stve ma to lebo vodu kaze a vino pije. Jedno hovori a druhe robi. Ved jeho zivot mi je aj ukradnuty len sa mi to zda nefer voci tej jeho mrtvej manzelke. A to ze za taky kratky cas nerozumieme comu stale nechapes.

kafe

ten chlap tak maximálne nasral do huby sám sebe. On ju ohováral a nadával na ňu. Ale jeho manželku stretávaním sa s kolegyňou nijako nepoškvrňuje. Čítaj po sebe: "ze sa kratko po smrti ukazuje s niekym koho predtym neznasal." ON neznášal svoju kolegyňu. Jeho manželke bola tá ženská ukradnutá. Nechápem, čo môže byť nefér na stretávaní sa so ženskou, ktorá manželke NIJAKO NEVADILA, ANI JU NEPOZNALA.
"Kebyze si nasiel nejaku inu co nepozname tak este nejaku by sa to dalo zniest" stavila by som sa o 1.000 eur, že by tebe i rodine vadila HOCIJAKÁ žena, s ktorou by sa stretával. Aj keby to bola Panenka Mária, rovnako by ste sa rozčuľovali, ako môže špiniť pamiatku svojej ženy. Aj keby sa začal stretávať s Panenkou Máriou rok či dva po manželkinej smrti, stále by vám to nebolo dosť a mali by ste SVOJU PREDSTAVU o tom, čo je vhodné. Smutné.
"nieje to voci nej fer ze jej toto robi." a len taký detail. Ona už neexistuje a bratranec JEJ NIČ NEROBÍ. Len si žije svoj život ako najlepšie vie. Urobte službu jemu i jeho zosnulej manželke a urobte to isté so svojim životom. Žite si ho tak, ako sa to vám páči a nestrkajte nos do života iných. Lebo keby niekto začal posudzovať váš život a či ho žijete dostatočne VHODNE, SLUŠNE A TAK AKO SA MÁ, tak určite by sa našlo dosť vecí, čo ste mohli spraviť ináč a lepšie.

na prášky

Liecitel a Kafe
se*rie ma to lebo to bola aj moja dobra kamaratka a nieje to voci nej fer ze jej toto robi. Akoby skvrnil jej pamiatku, jej meno ze sa kratko po smrti ukazuje s niekym koho predtym neznasal. Je to od neho drzost najhrubsieho zrna.
Urcite netuzim po svojom bratrancovi.
Je*e vam? Kebyze si nasiel nejaku inu co nepozname tak este nejaku by sa to dalo zniest ale taku osobu ktoru predtym aj pred svojou manzelkou osocoval a neznasal a zrazu taki kamarati ze chodia na kavu? To co uz len ma byt?
A to mi nejde do hlavy ze preco ten obrat vo vztahu voci nej ked pritom povahovo je stale iny. To som si chcela nechat vysvetlit ale ako vidim obracia sa to proti mne namiesto rozumneho vysvetlenia.