Bozkavanie zena - zena

Príspevok v téme: Bozkavanie zena - zena
peter999

Beriete ako podvod, ak sa zena (vasa priatelka) bozkavala so zenou, ci uz v stave triezvom alebo v stave, ked bola pripita?
mne uprimne by to prekazalo, mozno to vyznie divno, ale tak aby sa bozkavala moja priatelka s nejakou inou babou, to sa mozem aj ja potom s inou zenskou bozkavat. Ja sa rad pozriem na 2 zeny, ale keby su tak cudzie alebo kamosky a nie, ze jedna je vo vztahu so mnou.
Pytam sa preto, lebo vcera sme boli vonku ja, priatelka a jej kamoska, a cosi sa take rozpravali, a priatelka, asi chcela zahrat formu, ze by s tym nemala problem, keby bola opita. citujem: "Co ty vies, mozno keby som bola opita, tak by som s tym problem nemala."

liberta25

Ovecka, lenze mne nevadi, ze chlap pozera porno, kludne si ho pozriem s nim. a ak som rusivy element, tak nech ho pozera teda sam. tento zaner je pre mna velmi prijatelny ;)
stryco, mala som raz taky pokec s jednym kamosom, ze takmer kazdy chlap tuzi mat dve zeny v posteli, takze jasne, ze aj on to chcel. neskor sme sa dali dokopy, a samozrejme, ze uz to prestal chciet, cize to skor chapem a pride mi to normalne, ze to autorovi vadi. a jasne, ze by mi vadilo, keby sa moj chlap bozkaval s hocikym, ci muz ci zena. a mne ako zene a partnerke by tiez vadilo, keby som sa mala bozkavat s niekym inym, ci uz by to bola zena. vo vztahu mi to pride ako velmi pubertalna a nedomyslena provokacia.

liberta25

to si este uplne normalny chlap, ked by ti toto vadilo. niektorym chlapom vadi aj to, ked ma ich priatelka vibrator. a to uz neviem, cim vyargumentuju ;)

spring

podla mna dostatocne staci ked sa jej opytas ci to myslela vazne a povies svoj nazor.. tou poslednou otazkou sa strapnis - znie to dost teatralne..

peter999

Tak chystam sa priatelky spytat, ci to myslela vazne, alebo len tak zo srandy a poviem jej, ze by mi to vazne prekazalo, ak by sa bozkavala s babou a povazoval by som to za "neveru". Sa jej spytam, ze ci jej nebude prekazat, keby sa ja len tak z prce oblizujem s babou :D

Slobodna

Jaaj :) nie, aspoň u mňa nie. Mňa keď niečo zarazí, tak sa na to buď hneď alebo po dlhšom uvažovaní a zožieraní :) muža opýtam.

stryco.

"koľko nevinných ženských myšlienkových pochodov dokáže mužov vydesiť, či odradiť. To už je fakt najideálnejšia nemá partnerka alebo aby si dávala pozor na každé slovo." - toto som myslel. :)

stryco.

a maju to zeny inak? ani by som nepovedal. on sa asi boji na to spytat lebo... ja neviem. rozmyslam, ci ja by som mal odvahu sa na to spytat. asi by som sa bal odpovede, ze by ma odradila. ale myslim, ze by som nakoniec odvahu nasiel.

celkom chapem zakladatela, ze to riesi. mne by taketo spravanie na zene tiez vadilo. teda predovsetkym spravanie. :)