Som veľmi zúfalá - čakám dieťa s iným

Príspevok v téme: Som veľmi zúfalá - čakám dieťa s iným
prosim vas

Prosim Vas poradte mi som v takej situacii že neviem co mam urobyt..mam priatela s ktorym som už 14 rokov a je odo mna o 13 rokov starši ..on ma svoje deti mal svoju rodinu ale zena ho opustila..bol chory a to jeho ochorenie mu sposobilo neplodnost..ja deti nemam a stale som mu vravela že chcem podstupit darcovstvo ale on mi stale povedal ze este nie este nie..mam strach ho nechat nakolko sa mi už vyhražal a aj mi ubližuje psychicky.J a s toho všetkeho sklamania som sa v praci zalubila do ineho chlapca a teraz s nim cakam dieta no moj partner o nicom nevie..mam strach..velky..som asi v 4 tyzdni tehotenstva a zvazujem o potrate lebo keby ten moj sa dozvedel ze som ho podviedla tak by ma zabyl a este ze cakam dieta z inym hoci on vie že on sam nie je plodny tak to by pre mna skoncilo velmi zle...stale neviem co mam urobyt prosim Vas POMOZTE MI PROSIM ZO SRDCA..

zachráňme

Teraz sa to zdá veľmi ťažké, ale neboj sa, zvládneš to. Aj pre rodičov je to šok, ale myslím si, že po čase sa začnú na malé tešiť. Dúfam, že si sa rozhodla pre dieťa. Dám tu ešte jeden link - ide o anonymnú poradňu, skús sa tam poinformovať, určite ti niečo poradia a upokoja Ťa.

www.alexisporadna.sk

Bývalému nie si manželkou, takže nemá žiadny nárok nútiť ťa, aby si zostala s ním. Nie si jeho majetok a máš tu rodičov, predpokladám že u nich bývaš. Ak by Ťa u nich aj vyhľadal, hádam sa postavia na Tvoju stranu.

Možno je aj dobrá táto situácia v tom, že ťa prinútila rozísť sa s ním. Bol to neperspektívny vzťah a nebola by si šťastná. Neboj sa dať si u gynekológa vypísať materskú knižku, tvoje dieťa tak dostane ochranu, akú si zaslúži. Rozhodne sa však môžeš popýtať aj v nejakom blízkom krízovom centre, aké sú možnosti utajenia, ak si myslíš, že ohrozenie zo strany bývalého je naozaj reálne. Je dôležité, aby si sa so svojím problémom zdôverila viacerým osobám a hľadala u nich pomoc. Aj tá psychologička nie je zlý nápad.

spring

pytat sa preco chrapes so zenatym je zbytocne teraz riesit, ale poloz si otazku, ze ci si ty horsia ako ine zeny aby si si nasla normalneho partnera ktory si ta bude vazit.existuje vela slobodnych mamiciek, na tvojom mieste by som opustila toho tyrana a zabudla na zenateho a zacala novy zivot. existuje vela slobodnych muzov, ktorym nevadi ze by si uz mala jedno dietatko..

klaudia33

z blata do kaluze dievca, pekne si si ten zivot posrala, s kretenom zijes, co si uz davno nemala a dieta cakas s neperspektivnym partnerom, co ma rodinu. Co ti nato povedat? Lutujem len to dieta, co nosis pod srdcom....

???

Ty mas kolko rokov 15?akoze nic v zlom ale ak je ta tema skutocna tak nechapdn ako sa mozes tak bat nejakeho chlapa?co si na nom zavisla?zrejme ano a to financne.to je potom tak ked si stary chren vydrziava mladu.inak je na tebe ci dieta chces alebo nie.ak nie tak ta caka potrat a jemu nic nehovor a ak ano tak sa s nim rozid.nevidim jeden dovod preco by ta mal hned zabijat???to sa nema kto za teba postavit a pomoct ti?

prosim vas

nieje je to fejkova téma to teraz zažívam otec toho ditatka ktoré čakám je ženatyý a strašne sa bojím tohomojho...je to moje prvé dietatko mam rodičov u ktorých som teraz oni mi vraviaje to na teb ..ale je to silne fakt potrebujem psychošku rano je velký den chystam sa ku gynekologovi a tak sa musím hnd rozhodnut..viem že som urobyla chybu lebo mala som na to mysliet vtedy ale teraz myslim aj na to najhoršie..prosím neriešte tu moj pavopis slzi ma zalievaju a vy tuna poniektory riešite pravopis ...tym čo mi radia tak dakujem..dnešná noc bude najhoršia v mojom živote...

zachráňme

Zostávať s niekým, koho sa bojíš a kto sa ti vyhrážal - tak to je zle

Zo strachu pred takým človekom zabiť svoje vlastné dieťa - ešte horšie

Ak nemáš kam ísť, odporúčam vyhľadať nejaké krízové centrum pre ženy, kde by ťa priateľ nenašiel a kde by si mohla v pokoji vynosiť a porodiť dieťa. Po dieťati si túžila a teraz ho máš, tak nech ťa nenapadne dieťatko nejako ohroziť. Existuje program, ktorý finančne pomáha matkám čakajúcim dieťa, pozri sa na nižšie uvedenú stránku

www.zachranmezivoty.sk

Tam si na ľavej strane nájdeš zoznam poskytovateľov pomoci - neziskové organizácie, ktoré poskytujú pomoc mamičkám. Nájdi si také, ktoré sú blízko tvojho bydliska a obráť sa na ne s prosbou o pomoc. Chráň svoje dieťa, je to tvoj jediný poklad.

mmk

hm no...tak ved mu povedz ze si podstupila darcovstvo...zisti si kde sa to kedy, odnes flasku slivovice lekarke nech ti vystavi nejaky paper aby si mala dokaz :D co ja viem..ked sa ho tak bojis ale chces s nim ostat..asi medzi vami velka dovera neni.......no a co otec baba??? nebol by mu lepsi tato?

enterprise

Ja mám tiež dojem že je to fejková téma, nieje predsa možné aby jedna ženská mala tak strašný pravopis.

5554

Tak mu to napis, nie povedat. Kdesi utec, si myslis ze ta bude hladat? Proste sa niekde odstahuj daleko prec. A nestresuj sa, skodis tym dietatu.