Zo závislosti do závislostí

Príspevok v téme: Zo závislosti do závislostí
skaredkrasna

zdravim vas, hned prejdem k veci. od dosievania, mam nutkanie sa k nicomu uchylit, ci to boli drogy alebo hocco ine vacsinou tie drogy...ostala som na nich zavisla a vlastne...myslela som, ze uz v zivote nemozem byt stastna, pretoze som okusila taky pocit, ktory tu na svete nezozeniete za triezva len tak...

dostala som sa z toho s bozou pomocou, stastna som ako blcha za to, ze ma k tvrdym drogam uz nelaka...no dospela som...pracujem, zarabam fajn....ale predsa aj ked som stastna, ze uz ma tvrde drogy nelakaju...musim si vypit..vzdy..vecer...aj do bezvedomia..rano idem do prace akoby nic...nie je mi zle, nic..

pravdepodobne je to zapricinene nedostatkom serotoninu v mozgu...alebo preco mam tuzbu sa oblbnut alkoholom? po alkohole mi je uvolnene, som mudra az premudra, spokojna..tie stavy ja milujem, len skoda, ze taka byt nemozem cez den..lebo alkohol otupi maly mozocek a koordinacia nie je ako by mala byt, cize alkohol by som cez den mala vylucit, tiez na mna posobi ako tabletka na spanie, takze by som nic v praci nespravila a mam celkom zodpovednu funkciu..existuje nieco ako doplnok, co by mi dodal pocit kludu a spokojnosti? lebo len alkohol mi ho dava, zial s nim pracovat nemozem...cez den sa ani neusmejem...help.

zajst za psychiatrom?

zavyslak

ano, treba zajist za psychiatromn... i ja som zavyslak a viem, co to znamena ... striedal som jednu za druhu, nemohol som bez zavyslosti zit... najlepsie je byt workoholikom ale nie je to o stastnom zivote ... je treba liecba...

skaredkrasna

knedel

pocit stastia nastava pri uziti alkoholu.asi sa s tym len zmierit. ved nie som takato sama...vrana k vrane sada, najdem si ja tie svoje vrany asi..

Knedel

A vies byt stastna aj bez drog a alkoholu? Lebo ja to mam podobne a ani neviem kedy som bol naozaj stasny bez toho aby som si vypil alebo zahulil, maximalne sa viem dostat do stavu spokojnosti. Okrem toho mas povahu fetaka, s tym nic nespravis, vzdy budes vyhladavat ulety. Ked nie drogy alebo alkohol tak PC alebo nejaka ina cinnost.

skaredkrasna

Slobodna

mne to nestaci...som stastna, ze som prezila drogovu zavislost a nezomrela som...ale mozno by mi aj lepsie bolo...mrtvej..

nestrazim peniaze co zarobim dam do seba do zalub...sikovno mi ode, vidim vysledky...nestaci mi

neviem preco...viem...zavislost predsa musim uletiet...a asi tak ostanem do koca zivota

neda sa to naucit uz to poznam a viem ze mi nestaci.. :( :( :(

skaredkrasna

Slobodna

ano mas pravdu..aj z jednej strany aj z druhej mame v rodine alkoholika. Len...hadam ma az velmi tie AD neuspia, lebo vykaslem sa na tabletky a budem pokracovat v nocnom piti, ktore ma casom poznaci...

chcem pomoc viem ze nejak sa to da....uz som urobila vsetko pre svoj zivot vsetky sny si snazim plnit...a stale ten moj duch chce dakde uletiet na niecom za nejakym peknym pocitom....

Slobodna

Asi psychiater. Si závislá na euforických pocitoch, ktoré budeš hľadať vždy. Existujú prípravky na zvýšenie serotonínu, takisto ako existuje gén závislosti, ktorý sa dedí. Máte v rodine niekoho kto bol niekedy na niečom závislý? Psychiater ti môže predpísať lieky, väčšinou sú to AD. Skús si pozrieť na nete niečo o DLPA. Aj keď si myslím, že pre teba to už bude slabé. Žiaľ závislosť nie je možné vyliečiť a hlavne ak máš génovú predispozíciu, je možné ju len potlačiť tým, že ju nahradíš inou závislosťou. Každopádne kvitujem, že si bojovala a vyhrala nad drogovou závislosťou, aj to, že si uvedomuješ, že máš znovu problém a snažíš sa ho riešiť.