Suchy teply obklad?

X95Dc

No ono to asi nebude tak uplne zapal dutin ako som prave zistil, lebo nebol som chory ani nic, skor nejaky zostatok po hnise.

Takze neviem ci by to aj pri tomto pomohlo, kazdopadne vyskusal som aj tu sol a je to celkom ok ale dost rychlo to chladne. A aku mast myslis, a co su to pripecky?

Dakujem

knaja

To vydrzis, vobec to nestipe a malo by sa ulavit a nos pojde dobre vyfukat. Opakovat viackrat. Je to lepsie, ako prepichovat dutiny. Daj vediet. A este je fakt dobre vymastit velmi hlboko nosne dierky tou mastou...pribuzna sa tak vyhla operacii (mala tam nejake pripecky a mali jej to sekat) a to jej poradila lekarka ORL a ten cesnak do nosa.

X95Dc

knaja: ale to uz nie je suchy obklad ze?
No a neviem ci by som vydrzal s cibulou v nose :) :D Ale skusim mozno ten cesnak a sol :)

knaja

Na hnisave zapaly nam davali aj zohriaty tvaroh v mlieku. Ten dat do vreckovky ci inej handricky a prikladat. Aj na tu teplu sol si pamatam. Ale inac je vyborne aj nakrajat cibulu na mesiaciky a jemne vlozit do nosovych dierok na takych 20 min. Nestipe to. Treba sa snazit dychat nosom (vdychovat tie etericke oleje). Pripadne sa da pouzit aj cesnak, ale naozaj opatrne, aby sa dal vybrat.

X95Dc

philips: Normalne cely zemiak vlozit do utierky a prilozit?

abcdefghij: To som si myslel, len neviem nejak som necitil zeby to pomahalo, aj ked neviem ci sa to da vobec postrehnut. Ale ten solux este budem pouzivat, dakujem za tip zo solou, skusim :)

Ria_94: Aj to mi napadlo len som nenasiel ziadny, ale skusim zohnat :)

Ria_94

Nejaký termofor môžeš vyskúšať... Alebo sa v lekárni predávajú také gélové vankúšiky vhodné do chladničky aj mikrovlnky...

abcdefghij

solux je idealny, lebo jeho infacervene ziarenie prekrvuje tkanivo cim napomaha hojeniu a regeneracii...
a inak ak chces zmenu, tak si zohrej nasucho na panvici sol a potom zosyp do platennej vreckovky a prikladaj kde treba. Osvedcene :-)