Neustále zdravotné problémy -> pľúcne chlamýdie

Príspevok v téme: Neustále zdravotné problémy -> pľúcne chlamýdie
Lucia.xx

Dobrý deň. Mám už asi štyri mesiace pľúcne chlamýdie a nemožem sa ich zbaviť. Mala som trojo sílných antiobiotík ktoré mi akurát tak dobre rozhádzali celý organizmus, vyskúšala som asi všetko prírodné. Nové krvné testy ukázali chlamýdie znova a k tomu že sa mi v tele netvoria protilátky. Bolia ma všetky kĺby v tele každým dňom niečo pribúda a krv je až na tie chlamýdie úplne v poriadku. Prosím ak vás niečo napadne pomôžte mi odpoveďou pretože ja už som zúfalá pri každom kroku cítim celé telo všetky kosti mi praskajú, v lýtku som mala zápal. Teraz mi nasadili ďalšie antibiotiká. Na začiatku liečby som bola týždeň v nemocnici ale to nemali tiež žiadny efekt. Neviem čo mám robiť mám ešte len 16 rokov a mám pocit že umierms každým dňom alebo čo. Za každú odpoveď ďakujem.

knaja

lombardo, IgG som mala okolo 14,3 a hranica je 11,5 a presne zodpoveda nakazeniu 6÷8 tyzdnov. Cize som od kolegu asi ochorela a on stale kasle a nechce sa preliecit ci vysetrit.Od aprila beriem Chlamydil extra ako podpornu liecbu. Inac asi mesiac po prvej liecbe a tusim uz aj druhej som mala dobry krvny obraz a jedine pecenove vysli mierne vyssie, ale nie dramaticky a na to som si kupila Sylimarin. Beriem aj antilipidovy caj a Chitosan, samozrejme okrem probiotik, GSE, zazvoru a oregana. Ktozvie, co by urobilo taky ochranny filter na hltane ci hrtane?

Kýčera

Trojklanny, neber to tak vážne, strieľala som si zo seba, čakala, že sa aj Ty pridáš a tému aj trošku odľahčíš. Pochopila som Ťa hneď na prvýkrát, samozrejme, že ma lichôtka potešila, tak som sa trošku sama územnila a ĎAKUJEM 2x. Stále sú to práve muži, s kt. si viac rozumiem, asi by sme mali skočiť na jedno malé. Keďže sa aj rada bavím, sebairónia je môj každodenný chlebíček, čakám, že nabudúce sa aj Ty nejakou vtipnou poznámkou na moju adresu pridáš. Veď aj majster Jan Werich povedal: "Kto se umí smát sám sobě, má právo smát se všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá."

trojklanny

Kýčera,bolo to myslené ako poklona,nič viac. Zhodujeme sa tu vo viacerých názoroch, takže ak nás tu poniektorí odsudzujú za rady tipu,, parazity,baktérie,vírusy,pliesne,zapper'', tak viem,že to ty nebudeš. Viem,že je tu len pár takých,čo sa venujú týmto veciam,len akosi prestali prispievať.
Rady od teba majú hlavu aj pätu,majú opodstatnenie a je smola,že nie všetci tomu veria.
Ja zapper používam už roky s veľmi dobrými výsledkami,spolu so sedliackym rozumom,čo sa biológie a chémie týka.
Takže len toľko.

Kýčera

Trojklanny, a si si istý, že vieš, čo som zač? Ja som si tiež o sebe myslela, že sa poznám, ale niektorí jedinci ma tu vyviedli z omylu a zreteľné vysvetlili veci, o kt. som ani len netušila, moje povahové a rozumové schopnosti, IQ,...a nechápu, že ja reagujem na príspevok, nie na osobu a ani len netušia, ako mi tým pomáhajú, za čo im aj toutou cestou ďakujem. A ten klobúk nie je dúfam ťažký, aby Ti nepadol na nohu, lebo by to bolelo a aj mňa - ten krik - K ý č e r a !!!

lombardo1981

Živé chlamydia pneumoniae sa diagnostikujú pomocou kultivácie.
Elementárne telieska sa diagnostikujú pomocou detekcie antigénou.
Pomocou IgM protilátok sa dá zistiť prebiehajúca alebo nedávno skončená infekcie a dajú sa zistiť cca 3 týždne od prejavenia prvých príznakov.
IgG a IgA protilátky sú prejavom v minulosti prekonanej infekcie a dajú sa zistiť približne 6 až 8 týždňov po prvých príznakoch. IgM a IgA sú nezistiteľné po cca 6 mesiacoch, IgG môžu byť namerané aj 3 roky.
Ale najspoľahlivejšou metódou je tzv. PCR, kedy sa napríklad zo spúta či krvi zisťujú špecifické nukleové kyseliny. V podstate ide o namnoženie extrahovanej DNA.

RNG

Testy na plucne chlamidie su za prve nepresne a za druhwe lekari na ne nemaju nic ucinneho, okrem jedineho protokolu(Wanderbilt/Wheldon,Stratton), ktory pozostava z najmenej roku brania trojkombinacie silnycy antibiotik a odmaskovaca NAC
Inac po kratkovobom brani atb sa to rutinne vracia a casom zosiluje.
Na rozne vnutobunecne paraziticke choroby je ucinne brat extrakt z olivovych listov (3 x 300 mg oleuropeinu) NAC(2 x 600 az 1200 mg) alebo serrapaptazu(3 x 120 000 SU) a kvapky samento coumanda banderol (2 x 15 kvapiek z kazdeho)
Samozrejme dlhodobo, mozno az rok, ale na stastie toto nema ziadne skodlive postranne ucinky hociako dlhodobo brane. Tj napr to neznizi ani potrebnu probioticku floru, co nam vyraba az 70% vsetkych obrannycy latok, o co nas pouzitie atb oberie. Naviac atb da zelenu roznym infekciam v crevach, najma plesniam, candidam a tiez niektorym bakteriam ako napr clostridium difficile, MRSA, VRE atd Postrachy nemocnic, nocosomialne/nemocnicne infekcie.
Viac najdes cez google.sk pod mojim nickom a slovom chlamidia

knaja

Zase som chora uz asi 6.x (ak. zapal hltana, hrtana a priedusnice). Bola som konecne na plucnom aj RTG a lekarka mi povedala, ze zvysene a pozitivne IgG len znamena, ze som to kedysi prekonala, ze nic ine. Mna moja vtedy preliecila Doxy a potom aj cefalosporinmi. To naozaj netreba liecit, aj ked to vyjde mierne pozitivne?