Aku pravu motivaciu si najst do posilnovania?

e36power

Chachacha: no jasne proste potrebujem niaku zabavu tak som si vybral fitnes, ale hlavne je ze budem robit nieco dovre pre seba, ja akoze som zo svojou postavou spokojny, asi by som nemenil nic na len som potreboval niaku cinnost necg mozem ventilovaj aj tu uzkost :) a aby si ludia nemysleli ze vypadam ako maskot michellinu :D tak pridavam aj foto, len mi dost vazi ze som mansi 170cm a este ked naberiem ze jak to bude vypadat

chachacha

Jéééééééj ten pri postieľke je taký chutnučký a sexi :-D Jááj takého mať doma..... aaa
e36power len cvič cvič, nieje nič horšie ako mladý muž s ovisnutým svalstvom a tučným telom.

e36power

Fu dakujem teda pomohol si mi velmy :) chcem sa vybrat touto cestou pretoze to ma zmysel, bude ma to bavit a hlavne budem robit nieco pre seba, teraz meriam 170cm iba co mi dost vadi a 76kil, chcem zacat cvicit objem aspon dva roky na tych 84aby som to dal za tie dva roky a poTom to s rysovat,lebo keby ze zacnem teraz rysovat tak je zo mna sucharik co nechcem, tak uvidime ako dopadnem, ale diky za radu ;)

fitnes-s

Cize tym ze budes dobre vyzerat a sexi budes aj pritazlivy pre zeny a budes sa sam sebe pacit. Budes mat skvely pocit ze nieco pre seba robis.Tu mas dalsie fotky pre motivaciu do cvicenia. Nemusis cvicit v posilke mozes aj doma.
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net

scontent-fra.xx.fbcdn.net

fitnes-s

Ano moze byt, pretoze cvicenim si formujes telo a tym ze nieco pre seba robis a po case vidis na sebe vysledky nadobudas urcite sebavedomie. Posilnovanim si nielen spevnis svalstvo ale budes mat aj lepsie drzanie tela.
Neprehanaj to vsak, vsetko s mierou aby si nevyzeral takto
scontent-fra.xx.fbcdn.net

Ale tak akurat dobre ako napr.

scontent-fra.xx.fbcdn.net

scontent-fra.xx.fbcdn.net