Ster z krčka maternice - nepríjemnosti po tom

Príspevok v téme: Ster z krčka maternice - nepríjemnosti po tom
Nina2345

Ahojte mala som problemy a neprijemny až hrudkovity vytok a tak som si dala pre istotu okrem klasickeho vyšetrenia urobit aj ster z krčka maternice.
Neskutočne ma to zabolelo ked mi to robila, citlivosťou neoplyvala ale myslela som si,ze to len chvila a prejde to.
Potom to bolo relativne ok ale ked som išla na malu potrebu skoro som zomrela od bolesti, pri močeni to neskutocne bolelo, štipalo..aj po močení (neviem ako to suvisi s močovou cestou) a tiez som mala na nohavickach trochu krvi.

Ubehol 1 den, stale to pri, resp. po močeni trosku stipe ale chvalabohu uz len tak 80% z toho co vcera a este mam trochu špinenie, ale uz len velmi malo.

Myslite si, ze je to normalne? a čo to štipanie pri močeni?
Aj 10-15minut po močeni ma to este trochu štipe a citim sa preto neprijemne.

Čo mam robit? Dakujem

Sassska

podla mna to je normalne..ak ti berie ster z krcka, ze torsku potom spinis..zrejme ti to odobrala dost necitlivo, spravila ti ranku..a ak mas hrudkovity vytok, tak s najvacsou pravdepodobnostou ide o mykozu, premnozene kvasinky..to ti na to nic nedala?

adri 168

Spinenie po odbere z krcka mat mozes aj citlivejsie to mozes mat.No to co ta pali nebude krcok ale posva zrejme mas mykozu kedze ten hrudkovity vytok.Do posvy si kup canesten tablety,alebo jenamazol to je krem do posvy a zvonku si tiez natri canesten kremom malo by ti to stipanie ustupit.A volaj si o vysledky bezna kultivacia trva jeden den to znamena ze zajtra by si mala mat vysledky.

Biela Kobra

Nie je to normálne, ale je celkom možné, že si už mala pred vyšetrením "zarobené" a pri vyšetrení sa ti to zvýraznilo - veď vravíš, že si mala nepríjemný výtok. Kedy budeš mať výsledky? Zavolaj tam hneď zajtra, povedz, čo sa ti stalo po vyšetrení. Zatiaľ si daj ako prvú pomoc prasličkový, alchemilkový alebo ženský čaj (vypiť) a kúp si brusnice alebo v lekárni voľnopredajné lieky na močák s vysokým obsahom výťažku z brusníc, s tým nič nepokazíš, prípadne ti ostane na inokedy. Tiež si môžeš spraviť sedací kúpeľ z odvaru z prasličky a harmančeka, ale keby sa ti po sedení v horúcom pohoršilo, okamžite choď stade von. A ešte môžeš skúsiť výplach Rosalginom alebo aspoň s roztokom octu (nesmie štípať). S iným zatiaľ neexperimentuj, kým nebudú známe výsledky. Môžeš mať obyčajnú kandidózu, zápal pošvy, zápal močových ciest, ale tiež môžeš mať niečo na krčku alebo dačo iné. Hlavne sa čím skôr informuj, čo sa zistilo. Držím palce.