Vačky pod očami

Táto diskusia patrí k článku: Vačky pod očami
Vačky pod očami

Trápia aj vás vačky pod očami? Čo je ich príčinou a ako vznikajú?Existuje viacero metód ako im prechádzať, prípadne sa ich natrvalo zbaviť. Či už pomocou prírody alebo chirurgickými zákrokmi.

Laliac

Ja osobne by som na chirurgicky zakrok urcite nesla. Radsej pomocou prirodnych pripravkov. Tiez pouzivam a som spokojna, kruhy sa mi zminimalizovali po pouzivani prirodnych kremov

Kýčera

-Laura 36,myslela som to tak,že si
týmto spôsobom nezarábam a alternatíve sa venujem len súkromne.
-Zuzi74,nemáš zač,bylinky by som dokopy nemiešala,radšej používaj jeden druh,kt. sa môže piť 4 týždne a ten obmieňaj,inak pôsobí kontraproduktívne,alebo sa vyhni tým,kt. máš v zmesi.Žihľava dobre čistí aj krv,šalvia-protizápalové účinky,čaj z cesnaku,vňate petržlenu a zeleru tiež pomôže.Blíži sa obdobie dozrievania čerešní,mohla by si vyskúšať niekoľko dní jesť len čerešne,vyplavíš aj kyselinu močovú-prevencia dny,a tiež o chvíľu začne kvitnúť báza čierna,nasuš si jej čo najviac,vynikajúco odvodňuje a môžeš z nej vyrobiť rôzne elixíry.Počas zápalu sa vyhni aj káve,čiernemu čaju,citrusom,paradajkám,čiernemu koreniu.Nos bavlnenú spodnú bielizeň;kríže/dlhé tielka/ a chodidlá udržiavaj v teple;používaj Lactacyd;kúp si v Lidli pás na chrbticu a nos cez deň;môžeš si kúpiť aj J.V.Kvapky-URO;nenos tangáče;dbaj na zdravú črevnú mikroflóru;počas zápalu obmedz príjem bielkovín a v pozitívnej fáze vypi naraz aj viac šálok čaju/piva;kúp si detoxikačnú soľ a rob kúpeľ nôh,keď nemôžeš do sauny,...Opuchy spôsobujú aj alergie,...

zuzi74

Kycera, dakujem pekne za informacie. O kardiosoli som veru este nepocula, musim omrknut. Tlak mavam skor ukazkovy, denne sa snazim vypit min. 2L vody na svoju vahu, alkohol nepijem takmer vobec. Na wc idem hned ako citim potrebu.
Mocopudny caj mam namiesany z viacerych sypanych cajov ako je breza, zihlava, praslicka, zlatobyl...snazim sa pit od 15,00, viem ze vtedy je moc. mechur najviac aktivny a od 17,00 oblicky. Po 19,00 uz neprijimam vela tekutin.
Akurat tu saunu zial nemozem, tvoria sa mi na pleti rozsirene zilky a na to nie je vhodne ani naparovanie ani sauna. Ale pouzivam taku teplu elektricku podlozku a nou si vyhrievam oblicky aj krize, ked citim prechladnutie a velmi mi to pomaha.
Ja verim ze to bude este lepsie, ved uz teraz nemavam tak opuchnute oci ako kedysi. Pitny rezim sa proste neoplati podcenovat.

Kýčera

Zuzi 74-od 4 do 12 hod. pi dostatok tekutín,príjmaj vitamíny,jedz ovocie.Medzi tekutiny počítaj aj polievky,ovocie a zeleninu,mlieko NIE!Na 10 kg váhy sa odporúča 0,3dcl tekutín.Močopudné čaje si zaraď medzi 15-17:podporíš močový mechúr,17-19:obličky.Nikdy nezadržiavaj moč,ani v noci,vstaň a vycikaj sa.Pi hlavne vodu-prefiltrovanú,alebo prevarenú,odstatú,dobrá je aj zmagnetizovaná.Obličky môžeš podporiť potravinami-fazuľa,čerešne,melón,uhorky,zeler,cesnak,čučoriedky,brusnice,prírodnými kvapkami,...Môžeš si zaradiť aj infrasaunu,lymfo,zapping,akupresúru,...Cez tieto voľné dni skús byť bez SOLI,nedaj si ani kvapku alkoholu a pozoruj sa.Váha,TK a aj opuchy by mali výrazne klesnúť.Ak nie,ozvi sa.Var cestoviny,zemiaky,...bez soli,do polievky používaj Solčanku.Ak nevieš byť bez soli,kúp si v lekárni kardiosoľ.Zmenou jedálnička sa dá vyriešiť veľa zdravotných problémov bez liekov.Veľa šťastia,nech Ti to pomôže.

zuzi74

Tiez som si nie raz povedala, ze tie vacky pod ocami mam geneticky dane. Moja mama ich ma, takze som ich zdedila aj ja. Ale ked som tak nad tym rozmyslala, tak predsa som sa s nimi nenarodila, tie sa mi zacali tvorit az neskor...
Co sa tyka soli, osobne solim velmi malo, vobec akymkolvek slanym veciam ako su slane tycinky, chipsy, mineralky sa dost vyhybam, ale v minulosti som dost zanedbavala pitny rezim, co sa mi zrejme aj na tych vackoch vypomstilo. Chvalabohu som sa od isteho casu uvedomila a snazim sa pit dostatok cistej vody + zihlavove a mocopudne caje. No vynechat uplne sol v jedle je pre mna trochu problem, kedze sa stravujem v praci v jedalni, ale ak je trochu slansie jedlo, nejem. Trochu sa to polepsilo, ale stale to nie je uplne ok.
Kycera, ako si este prosim mozem pomoct?