Nie som pekna, ako s tym zit?

Príspevok v téme: Nie som pekna, ako s tym zit?
Radka24

Som skareda, nepacim sa chlapcom. Ziaden ma nechce. Ako sa s tym zmierit ze nikdy mat priatela nebudem? Ako s tym zit lebo ja nemam chut ani zit. Chcem umriet. Som nespokojna s tym ako vyzeram. Kazda zena naookolo je krajsia nez ja. Vedia sa obliect, nalicit a ja si stale pripadam skareda. Aj ked sa oblieciem nic mi nepasuje. Nalicim sa a vyzeram stale zle. Nepritahujem muzov. Ziaden ma nikam nepozval, odvracaju odomna pohlady, uhybaju. Mam pocit ze aj keby som lezala zranena na chodniku nik by mi neprisiel na pomoc.
Ano uz vidim ze mi napisete ze nemam sebavewdomie. No nemam lebo od mala sa mi vysmievali preto ako vyzeram, dokonca aj ucitelky ma zozmiesnovali. Smiali sa mi vsetci. Chlapci aj dievcata aj ucitelia. Nech robim co robim nikdy pekna nebudem. Nemam chut zit. Nemam chut chodit medzi ludi. Uz som za ten cas zistila ze muzom sa vôbec nepacim a preto som uz prestala mat zmysel zivota. A co neznasam je ked sa ma nejaka cetka z rodiny alebo od susedov kde byvam na dedine spyta ze co sa nevadavas, kedy sa budes vydavat, uz mas vek nato. Vidia velmi dobre ze mna nemoze nikto normalny chciet tak neviem naco tie otazky, ci ma chcu este viac zdeptat alebo co.
Kazde rano ked sa zobudim som sklamana z toho ze som neumrela pocas spanku. Pytam sa seba samej preco stale zijem? Naco som sa zobudila ziva? Co ma drzi, moje telo co drzi stale nazive?
Co mam robit?

laurora

Ahoj, mam presne takú kolegyňu, ktorá si o sebe vraví, že je škaredá a nenávidí sa...A pravda je taká, že je naozaj škaredá. Hlavne preto, že je tak neskutočne negatívna, neempatická a nesympatická. Keby zmenila svoj postoj k živou, všetko by bolo úplne iné. Potom by si zmenila svoj otrasný účes, ktorý jej pridáva 20 rokov, začala by používať vhodné prípravky na čistenie pleti, schudla by, začala by sa vkusne obliekať...a bola by o 80% krajšia. Len to musí pochopiť sama...

Pochopte ženy, že krása nie je len bezchybná pleť, dokonalé vlasy a 50 kg....Krása sa musí často budovať. Krása je hlavne o tom, čo z človeka vyžaruje, jeho aura, pozitívne myslenie, chuť ponaučiť sa a zmeniť k lepšiemu....a to všetko pôsobí pozitívne aj pre celkový vzhľad, pretože človek sa ma zrazu chuť o seba starať. To, že sa budeš ľutovať a chcieť zomrieť si ničím nepomáhaš. Si praveže zbabelec, pretože nie si schopná nič pre seba urobiť, chceš to vzdať. Ako pre mňa za mňa sa zabi, mne si ľahostajná pokiaľ budeš písať takéto negatívne reči. Ľudia ako si ty mi totálne odoberajú energiu žiť a vyčerpávajú ma. Presne ako moja kolegyňa. Ľudia od nej bočia, a ona si pritom myslí, že len preto, že je škaredá. Nie je to preto. Ona to ešte stále nepochopila. Zobuď sa. Ľudia od teba bočia, lebo si chodiaca depresia a negativizmus, potom samozrejme pôsobíš škaredo, aj keď v skutočnosti by si to vedela zmeniť. Či naberieš silu a odvahu zmeniť to to už závisí od toho aká si silná osobnosť. Dokáž svojmu okoliu, že nie si slaboch a že si schopná okrem ľutovania sa niečo pre seba spraviť. Ak to nezmeníš vždy budu od teba ľudia bočiť a nikdy nebudeš šťastná. Ale to už bude len a len tvoja chyba...

PS: Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody.

Slobodna

Po tomto svete chodím si myslím už dosť dlho a aj som kus z neho už prešla a môžem ti úprimne povedať, že som doteraz ešte nestretla skutočne škaredého človeka. Každý človek je niečím zaujímavý a škaredými sa robia len ľudia a to svojím správaním.

Viem, že to vyznieva ako klišé, ale je to skutočne realita. Ako sa pozeráš sama na seba, to ovplyvňuje aj tvoj pohľad na svet a ten sa na teba spätne pozerá, tak ako ty na seba - vracia ti tvoj pohľad. Je to taký kolobeh, z ktorého mnoho ľudí nevedia vystúpiť a pritom je to úplne jednoduché. Musíš začať od seba, nečakaj, že svet sa zmení, zmeň sa ty. Nemyslím fyzicky, výzorovo, ale vnútorne, tak ako ti to naznačili aj ľudia tu.

Tvoj problém nie je sebavedomie, tvoj problém je to, že sa nechávaš príliš ovplyvňovať názorom a pohľadom okolia, prijímaš ho za svoj. Akoby si od okolia potrebovala potvrdenie, zvolenie, súhlas, aj keď negatívny, ktorý ťa utvrdí v tvojom presvedčení a preto, musíš zmeniť svoje presvedčenie. Opakovaná myšlienka sa totiž stáva presvedčením a to následne realitou. Začni sa mať rada, ak to nedokážeš, tak si to jednoducho opakuj dovtedy, kým tomu neuveríš a keď tomu uveríš ty, uverí tomu aj okolie. Bude to ťažké, pretože pokiaľ tomu sama neveríš, okolie ti to bude neustále pripomínať a dávať najavo.

Krása, či škaredosť je len subjektívny pocit. Nikto nie je dokonalý od hlavy po päty a nikto sa nenarodí so zdravým sebavedomím - no dobre narodí, ale nie je trvalé, pokiaľ si ho nechávame ničiť okolím. Sebavedomie si musíš vypestovať a to jedine láskou voči sebe samej. Mnoho ľudí robí tú chybu, že očakáva lásku, šťastie atď. z okolia až potom ho príjmu za svoje. Opačne je to správne.

Ono nie si jediná, milióny ľudí bojuje s tým čo ty, denno denne. A mnohí ten boj aj vyhrali. Tak prečo nie ty?

Každá bytosť je výnimočná, len musíš nájsť to, čo robí výnimočnou teba. Skús si pozrieť na nete fotky modeliek, či herečiek bez make upu, sú to tiež obyčajné ženy so svojimi chybami. Dokonalú ilúziu krásy poskytujú rôzne média, ibaže je skutočne často len vyretušovanou, upravenou ilúziou, ktorú žiaľ dievčatá ako ty prijímajú za skutočnosť a uveria jej. Trpia ilúziu dokonalosti, krásy, štíhlosti. Ver mi, že len byť krásna skutočne v živote nestačí a je mnoho mužov, ktorí dokonalú umelú krásu nechcú.

Filip TT

Pozri tento clovek sa ozenil. Pozoruj dobre, co je na nom pekneho?

www.youtube.com

To co je pekne na nom, moze byt pekne aj na tebe. A ver mi, ze to bude stacit aj na uspech zeny u muzov.

Maserka

Ahojte.

Napisem iba moju skusenost. Nikdy som nebola ziadna krasavica skor naopak az do momentu,ked som pochopila,ze vonkajsok je odrazom nasho vnutra.

Takze som zacala pracovat na svojom vnutornom stave. Jednak po zdravotnej stranke a tak isto aj po psych.stranke.

Po "ceste" som stretla roznych super ludi kt.mi vzdy pomohli sa posunut krocik po krociku dalej. Dnes vdaka tomu mozem pomahat ludom,lebo som dokazala pomoct sama sebe a zlepsit sa,zlepsit svoj zdrav.stav a aj zvonku to je uz ovela lepsie :) .kazdy jeden z nas ma krasnu dusu.len pri nej bojuje nase ego,rozum,a znecisteny organizmus.potom pride melancholia,hnev a kopec dlasich inych neg.emocii a odzrkadli sa to na nasom vzhlade. Naco sa stazovat? Treba na sebe pracovat a hladat ludi,kt.sa vyznaju a pomozu nam na ceste hore. Znie ti mozno divne ale ja som to skusila a funguje to a tetaz s tym pomaham aj ostatnym.

Vela stastia

A PS. Teraz mam uzasneho partnera kt.si ma vazi,miluje,pacim sa mu z kazdej jedej strany. A je jedno ci mam o 5kg viac alebo menej.

zdradca

Pistek -ďakujeme , som muz co ako sa vravi...co na jazyku, to rovno poviem

popravde ukaz mi jednu zenu co by bola spokojna so svojou postavou

vy zeny furt musite nieco riesit a najlepsie do detailikov.

Vidim to na na svojej zene i dcere. Milion krat im ako muž poviem ze maju pekne postavy, svojej zene po dvoch detoch ze ma stale dobre telo, frajer povie mojej dcere ze je sexy. Vzdy ked sa postavia pred zrkadlo uz pocujem ako maju velke zadky, ako treba schudnut s brucha, ako sa im robia vrasky , ci objavili sive vlasy....atd atd........

to iste tu na fore na x temach......nie som pekna, nikto ma nelubi lebo som skareda apod........

Zeny vidite o kolko maju muzi kludnejsi zivot ked sa nezaoberaju prkotinami? Sme taky aky sme, ako nas priroda stvorila. Ci budem krasny, ci skaredy tak ci tak zomriem.

Boli sme stvoreny aby sme tu na zemi nieco dokazali, a nie riesili somariny.

peknu nedelu vsetkym

Radoslava123

Čo konkrétne sa ti na tebe samej nepáči? Tvár a vlasy? Môžeš navštíviť vizážistu, mohol by to dať do poriadku. Krivý nos? Dá sa ísť na plastiku.Odstávajúce uši? Dajú sa operovať. Veľmi malé prsia? Dá sa ísť na plastiku. Veľký zadok/brucho? Dá sa schudnúť (ísť na liposukciu). Nohy do O, do X? Nedajú sa zmeniť, ale dajú sa nosiť dlhé sukne. Celkovo nesúmerná postava? V takom prípade je dobre schudnúť na veľkosť S/XS - nosiť push-upky a nech sa stane každodenné cvičenie tvojím životným štýlom, aby si si štíhlu postavu udržala. Máš nepeknú pleť - akné, pehy? Pehy sa dajú zakryť mejkapom a púdrom. Akné treba poriešiť u kožného lekára, prípadne aj u iných lekárov - pomôžu ti. Trápi ťa tvoja výška? Si príliš nízka? Skús nosiť topánky na vyššom opätku. Si príliš vysoká? Tak také topánky nenos. Nos len bez opätku s nízkou podrážkou. Máš oči príliš ďaleko od seba/príliš blízko pri sebe? Vizážista ti poradí, ako sa správne nalíčiť, aby bol tento problém čo najmenej výrazný. Nepáči sa ti farba tvojich vlasov? Dajú sa prefarbiť. Máš krivé zuby? Fixný strojček to vyrieši. Musíš nosiť okuliare a máš pocit, že ti žiadne nepristanú? Poraď sa s vizážistom, aký typ okuliarov by sa ti najviac hodil. Alebo prejdi na kontaktné šošovky. Nemáš peniaze na vizážistu, zubára, plastického chirurga...? Čo tak skúsiť si ísť zarobiť do zahraničia? Problémy treba riešiť, nie nad nimi plakať, lebo sa utrápiš a skončíš s depresiou u psychiatra a psychiatrické lieky z teba urobia ešte škaredšieho človeka, budeš od nich priberať, budeš strašne tučná, stratíš pamäť a schopnosť logicky myslieť, tvoj mozog bude "uzamknutý", ako keby spal. Budeš stále len spať a spať, bude sa ti točiť hlava, ruky sa ti budú triasť a všetko ti z nich bude padať. Potom prídu problémy vyplývajúce z obezity, napríklad bolesti kĺbov, vysoký cholesterol, vysoké riziko infarktu... Trápi ťa, že ťa žiadny chlapec nechce? Tak sa to jednoducho nauč prijať a zmier sa s tým, že zostaneš sama a nauč sa žiť šťastne aj napriek samote. Nájdi si teda aspoň kamošky, s ktorými sa budeš baviť, stretávať, kávičkovať, aby si nebola celkom sama, nezabudni ani na knižky, telku, internet, krížovky a trošku viac pozitívneho prístupu k životu by ti bolo treba, ako sa tu už písalo. Hlavne nevešaj hlavu a ber svoj problém skôr ako výzvu, čiže netráp sa, skôr sa zamysli nad tým, čo sa dá zmeniť, ako a za koľko. S tým, čo sa zmeniť nedá, sa zmier a zvykni si a ľahšie to budeš znášať v čase, keď už bude zmenené aspoň to, čo sa zmeniť dalo, lebo predsa už budeš aspoň o niečo krajšia. Keď ti bolo súdené nájsť si priateľa, tak ho nájdeš, či už teraz, alebo neskôr, keď už budeš trochu krajšia. Myšlienku, že raz budeš aspoň trochu krajšia, nepúšťaj z hlavy a vezmi si ju za svoj cieľ - on sa ti splní, uvidíš!

zdradca

Ako tu uz bolo pisane. Ziadna zena nie je skareda. Aj keby mala jedno oko, jeden zub a hoc krive nohy. Takze netrep blbosti postav sa pred zrkadlo a hovor si. Som pekna, som pekna........mam vsetko po com muzi tuzia. A ver mi muzi netuzia po barbienach, ci vymodelkovanych,vysminkovanych hlupaniach. Prihlupkavu hoc vymodelkovanu cicu muzi chcu len na jedno, aby sa prihluplo usmievala, a stale dala. Proste taka rozrocnozka.

Si zdrava, si vzdelana, mas cici-rici, mas rodinu co ta lubi tak co riesis?

Odporucim ti ist popozerat komentare, kde muzi vypisuju ako skusaju rozne zoznamky a ine veci aby si nasli normalnu, chapes normalnu babu. A ostala by si prekvapena kolko s nich nehlada krasavicu.

Vsimni si kolko krasavic nema ziadneho muza, ziadny vztah.

Napisem ti tajomstvo preco je to tak. Lebo pekna, vzdelana nezavisla zena je postrach pre muzov. A druhe tajomstvo medzi muzmi je.. vela krasavic po porode pribralo ci stratili smrnc, naopak vela tych co mysleli ze su skriapy tak po porode opekneli dostali iskru.

Tak nefnukaj povedz si hoc nie som modelka, nebudem hladat modela,

ale normalneho chalana, hoc mi ho ostatne baby nebudu zavidiet no bude len môj. Lebo ver ze taky muz existuje.