Stále chorý

Príspevok v téme: Stále chorý
stálechorý

Dobrý deň, liečim sa niekoľko rokov na psychické problémy. No naviac sa stále cítim chorý. Stále mám pocit nádchy, stekajú mi hlieny. Moc sa potím, často ma bolí hlava. Keď napríklad bežím, bolí ma na pľúcach. Stále sa cítim moc slabý. Keď mi dá obvodná doktorka antibiotiká, tak mi už ani nezaberajú po toľkých liekoch čo som pojedol. Máte niekto podobné problémy? Alebo fyzicky sa cítite OK?

RNG

Kvapockove nakazy, co sa ti usadia najma v prinosnych dutinach sa nedaju ucinne riesit nicim branym ustne Tam pomozu len kvapky do nosa, odporucam roztok citricidalu. Na odhlienenie je dobre brat NAC , serrapeptazu a najma oreganovy olej v entericky pokrytych kapsuliach ako ma napr firma NOW Foods. Na vzdusne elergie(pel vytrusy, prach, roztoce) pomaha brat quercitin, 3 x 500 mg.

stálechorý

Ďakujem, že sa aspoň niekto ozval. No lieky tam určite niečo hrajú. Už mám toľko svinstva v sebe za tie roky čo ma dopujú liekmi, že neviem či sa budem niekedy cítiť ešte zdravý.

NO2

Máš to zo stresu. Musíš sa upokojiť a dať si na nejaký čas pauzu, chodiť veľa von na vzduch a zamerať sa na niečo iné ako sú choroby. Preto si chorý, lebo stále čakáš chorobu.

Kýčera

Pýtaj sa na alergológiu,nech Ti vyšetria aj imunitný systém a dobré by bolo tiež vyšetrenie na pľúcnom.