Utajené číslo a obťažovanie

Príspevok v téme: Utajené číslo a obťažovanie
1karina1

Dobrý deň, prosím, potrebujem poradiť na prvý pohľad s banalitou, ale pre mňa a moju rodinu ide o životne dôležitú vec.

Je možné zistiť podľa telefónneho čísla osobu? Niekto mi totiž stále vyvoláva, mám podozrenie, že je to bývalý priateľ, noo priateľ... Vodili sme sa za ručičky asi 2 mesiace, kým som neprišla na to, že je to psychopat, nebudem rozpisovať všetko čo povyvádzal, takmer aj mňa priviedol do šialenstva. Podstatné je, že myslím, že to on vyvoláva mne aj mojim deťom, no nepamätám si celé jeho číslo len koncové a to sedí.Sú to dva roky, takže fakt si presne nepamätám... Jeho celá rodina má utajené čísla a aj on, to mi aj povedal aj keď som sa snažila cez meno to zistiť, mi povedali, že ohužiaľ to číslo je utajené, zvláštne však je, že pri volaní sa mi to číslo zobrazí, čo by sa nemalo v tomto prípade asi.. :(

Pracuje ako policajt a viackrát sa mi chválil, ako vie perfektne narábať so zbraňou, čo mi nezabudol pripomenúť aj v deň, keď som ho poslala kadeľahšie...Odchádzal so slovami,že sa vráti, keď to budem najmenej čakať.

Prosím, poraďte niekto, možno je to len omyl, alebo si dakto robí srandu a vôbec to nie je on, len by som to potrebovala vedieť, byť si istá :(

Ďakujem za každú odpoveď ( a pevne dúfam, že tu nejaká bude).

liberta25

ak to cislo zablokujes, bude to unho zniet, akoby si zrusila zvonenie. tusim to zazvoni raz a potom bude obsadzovaci signal. myslim, ze prave to by si mala urobit ako prvy krok. ak to je ten tvoj byvaly a prudky frajer policajt, nemal by mat problem, zistit si ostatne cisla na tvoju rodinu. cim by si zistila, kto to naozaj je. a mozes potom robit dalsie kroky.

laura36

LMarika dala zasa svoju dalsiu genialnu radu...Presne som chcela napisat to , co Emily opat, nedaj sa nikym zastrasovat, podaj trestne oznamenie a nestiahni ho aj keby co bolo, na takychto psychopatov sa tiez paky najdu, ked budes utekaz a bat sa, bude to len horsie, ked uz to trva tolky cas a debilka to stale bavi, pozri , nedavno kauza Tiefenbach a aki to bol "boh" si o sebe myslel... Treba policiu ocistit od takychto psychopatov, zial prave tam je ich ako hub po dazdi, nejaky zakomplexovany psychopaticky chlap ide robit policajta, alebo vojaka z povolania, to je pre nich typicke , tam sa citia ako autority a myslia si, ze su nedoknutelni a s radostou si to vybijaju na nevinnych ludoch /tym nechem povedat, ze vsetci su tam debili/..

Emily opat

Ste normálni radiť jej presťahovanie? To je čo za riešenie? Meniť prácu, bydlisko, pživot detí kvôli nejakému psychopatovi? A keď potom stretne ďalšieho pošuka tak sa bude opäť sťahovať? Suhlasim s Rene1337, choď na políciu, musia to riešiť a zmeň si telefónne číslo!

LMarika

Prestahovat sa na opacny koniec republiky, alebo najlepsie niekam do zahranicia, hoci do Ceskej republiky, tam su aj platy o nieco vyssie a hlave - cim dalej budes od neho, tym mensia pravdepodobnost, ze sa to bude aj nadalej opakovat. No ak je policajt, najde si ta vsade a tvoje telefonne cislo tiez, ale ak budes daleko, tak aspon osobe sa neukaze, snad... Ako sa hovori, zide z oci, zide z mysle. Ked si najde dalsiu obet, potom ta uz definitivne necha na pokoji. A taky psychopat by vobec nemal robit policajta. Neviem, ci sa vobec niekde na policii dovolas spravodlivosti. Tomu clovekovi sa asi rozum prestal vyvijat, ked dosiahol uroven trojrocneho dietata, ked taketo sprostosti robi. Ozaj sa musi velmi nudit.

Rene1337

Ahoj tak v prvom rade chod na policiu a podaj tresne oznamenie za obtazovanie.To neznamema ze tvoj byvali je policajt (psychopat) ze to pre teba znamena z jeho strany zastrasovanie.Po niektory co ste tu napisali su bludy. Pri danej veci to policia musi preverit a nepozeraju na to ci to je ich kolega kamarat znamy.Nemusis sa nikoho bat mozno to nie je ani on je to skor tvoj podozrivy. Vysvetli im co je vo veci a ze sa bojis lebo je to psychopat bojis sa o seba o svoje deti ze ti vo vztahu povedal a naznacoval ze ti moze ublizit. Policia preveri ci je to on alebo niekdo iny a ak ano a nesuhlasis s tym aby ta otravoval mozes dat suhlas aby sa odnteba drzal dalej. Dostane to sudom prikazane nemusis sa bat ze kolegovia ho podrzia ruky daju od toho prec lebo by ich to mohlo stat aj zamestnanie a je to zavazny tresny cin. Ak to je on preveria a presetria jeho psychicky stav a samozrejme bude vypovedat a podla toho sa bude dalej rozvijat vysetrovanie psychopat sa vie v spolocnosti skryvat a vie zatajit aj oklamat aby z pripadu vyviazol ako nevinatko moze povedat hoci co ale v telefonnych datsbazach sa ukladaju udaje sms spravy hovory a hocijaka komunikacia elektronicka. Povedal by som ze nantakychto pripadoch si daju velmi zalezat hlavne vysetrovatelia pretoze rataju aj s fatalnymi nasledkami do buducna. To znamena priklad Keby mu to preslo lebo tvoj podozrivy pocitame s tym ze je to tvoj byvali (psychopat) Povie vo vypovedi ze sa chcel s tebou stretnut kvoli niecomu,nadviazat aspon kamaratstvo,zabudol si u teba nejake veci a teraznich potrebuje alebo nieco a jemu to prejde policia nezisti nic podozrive musia ale ratat s verziou ze je to chory clovek ,psychopat,deviant, ze sa ti moze neskor vyhrazat co to malo znamenat a bla bla.Ze ti moze aj ublizit. Dobry psycholog to vie predvidat a s touto verziou tiez rataju. Takze to zhrniem. Zacni to riesit najlepsie na inej policajnej stanici ako pracuje povedz im to od zaciatku a vysetrovat uz bude v dannej veci konat. Vzdy lepsie ako bat sa kde na teba kdo vybehne ublizi tebe alebo rodine znamym. Urob to kvoli detom a sebe. Pekny den s pozdravom

Shayleen

Tak máš 2 cesty
1.policia (neviem kde bývaš ale tak do väčšieho kde sú väčší nadriadení )
2. Inde sa presťahovať a zmeniť cislo

1karina1

Zablokovať mi tiež napadlo, prosím ťa, ak by som tak urobila, potom keby volal by mu to v telefóne normálne zvonilo? Alebo halali? Ja viem, že sa pýtam ako trkvas, ale nemám s tým skúsenosť a on ma ešte niekoľko mesiacov po rozchode hocikedy "prepadol", napr. zjavil sa pred domom alebo prišiel za mnou do práce a keď som sadala do auta, tak odrazu spoza auta vyskočil, veď ako som napísala, nebola som ďaleko od nervového zrútenia. Bála som sa ešte pol roka po tom chodiť sama niekde.
A keby na to prišiel, že sme ho blokli, tak by bol schopný dojsť a to neviem, či by som rozchodila :(

1karina1

...polícia? Však je so všetkými jedna ruka. Kolegovia :( Pracuje v štátnej, mala som možnosť poznať, ako spolu VO VŠETKOM ukážkovo držia.